ComputereNotebooks

Laptop som WiFi-adgangspunkt: En rimelig løsning

En bærbar computer, som et WiFi- adgangspunkt , er ikke så sjældent. Denne løsning giver dig mulighed for at spare på at købe en router, men du skal holde den mobile pc konstant på. Denne artikel beskriver softwareudførelsen af et sådant netværk ved hjælp af Conectyfy og Virtual Router-programmerne. Hver af dem har fordele og ulemper. De første ulemper er den begrænsede funktionalitet i den frie version. Du kan købe en udvidet ændring, men det vil resultere i en ret stor mængde, hvilket i de fleste tilfælde ikke er helt berettiget. Til gengæld er Virtual Router helt gratis program, som heller ikke kræver yderligere installation. Dette er hendes utvivlsomme plus. En bærbar computer, som et WiFi-adgangspunkt, kan konfigureres af en af dem. Niveauet af funktionalitet de har om det samme.

Connectyfy

Connectyfy-programmet er af to slags. Den første er professionel, som har et udvidet sæt indstillinger. Men for sådan funktionalitet er det nødvendigt at betale. Men der er også en gratis version - dette er den anden ændring. Dens evner er nok til at opbygge et lille hjemmenetværk. Ordren for dens installation er som følger:

  • Download dens installationsversion fra det officielle websted
  • Installer den på harddisken;
  • Kør og indtast adgangskoden, login og datakilde (kablet forbindelse);
  • Klik på Hot spot for at starte det virtuelle netværk.

Derefter vil den bærbare computer, som et WiFi-adgangspunkt, fungere. Minus af hele denne procedure er, at det er nødvendigt at installere yderligere software, der "forurener" operativsystemregistret. Og da dens funktionalitet er ret Nok til et lille trådløst hjemmenetværk. Hvis du planlægger at bruge flere enheder, er det bedre at købe en professionel version eller router.

Virtual Router

At gøre en bærbar computer til et WiFi-adgangspunkt er meget nemmere med Virtual Router. Det er nok at hente det som et arkiv fra en officiel internetressource og udpakke den til harddisken på det rigtige sted. Kør derefter dette værktøj og konfigurér det korrekt. Her skal du kun angive tre parametre - navnet på det nye netværk, adgangskoden, der giver adgang til den og datakilden (wireforbindelse). Derefter skal du trykke på knappen Start. Efter initialisering af det virtuelle netværk, vil systemet fungere, du kan forbinde alle Uden undtagelse udstyr, der er udstyret med en lignende trådløs datatransmissionsteknologi. En sådan bærbar computer, som et WiFi-adgangspunkt, er det nemmeste at oprette og minimalt indlæst. Derfor er dette den mest optimale variant af organisationen af et sådant netværk, hvilket medfører minimal skade på operativsystemet.

fund

Du kan selvfølgelig nægte at installere ovenstående programmer og bruge værktøjerne i operativsystemet "Windows". Men så kan smartphones og tablets ikke fuldt ud interagere med et sådant system. Men takket være den tidligere beskrevne software vil der være en ny, fuldgyldig forbindelse, som hver laptop har brug for i dag - et WiFi-adgangspunkt. Programmet, der desuden installeres, giver dig mulighed for at forbinde alle enheder uden undtagelse, herunder smartphones og tablets med ethvert OS. Derfor er det bedre at vælge et af de ovennævnte programmer og bruge det til at opbygge et trådløst netværk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.