HjemlighedVærktøj og udstyr

Rystepudser. Review, udvælgelse, anbefaling

Excentriske orbital slibemaskinen konstrueret til overfladebehandling af forskellige materialer. Oftest dette værktøj slebet træ eller metal. Samtidig er overfladen helt glat, uden nogen fejl.

enhed grinder den

Excentersliber har en motor, støvsamler og arbejder sål. Desuden instrumentet er regulatoren med hvilken hastigheden kan styres. Der er også en startknap på håndtaget. Nær støvopsamleren, til gengæld er kontakten for at ændre slagtilfælde excentrisk. Når enheden base at rotere om sin akse. Desuden hun er lidt forskudt fra dens centrum, hvorved vibrerende slibemaskine kan håndtere arbejdsfladen hurtigere.

Anbefalinger til købere

Når du vælger en høj kvalitet Slibemaskine skal du omhyggeligt undersøge dets egenskaber, der er specificeret i passet. Den vigtigste parameter er effekten af indretningen. I gennemsnit er tallet omkring 300 watt. Derefter kontrollere disken, der har en vibrerende slibemaskine. Normalt det er produceret med en diameter på 125 mm. I princippet er det en normal størrelse, der gør det muligt hurtigt udglatte overfladen. For større drev brug for en enhed med en høj kapacitet. Følgende undersøgelse parametre vibrationsamplitude. Normalt er det 2,8 mm.

RPM justering er nødvendig for at være til stede. Det gør det muligt at ændre strømmen afhængig af materialet. Også, fabrikanterne normalt angiver antallet af omdrejninger, som drevet. Dette parameter afhænger af strømmen af enheden. Parameter 10.000 omdrejninger i minuttet betragtes som normal. Når denne minimumsværdi skal være inden for omkring 4000. / Min.

Derudover fabrikanter angiver svingningsfrekvens. I gennemsnit var det 20.000 svingninger i minuttet. Når denne minimumsværdi skal være 8000 svingninger i minuttet. I nogle modeller af slibemaskiner har en blød start-funktion. I mange tilfælde vil det være nyttigt, derfor vil kun være et plus. Mulighed for at tilslutte enheden til en støvsuger er også velkomne. Sagen selv kværn spiller en vigtig rolle. For at værktøjet kan nemt holdes i hånden, skal det være gummieret.

Enhver kvalitet rystepudser (luft) er udstyret med en lås. Det gør det muligt at arbejde i lange perioder uden at klemme på startknappen. Kompakt kværn generelt positivt. Desuden bør dens vægt være mellem 1,4 kg. I dette tilfælde vil hånden ikke trætte hurtigt fra arbejde.

Kværne "Metabo" selskab

Disse enheder er kendetegnet god effekt. Men de har fremragende hastighed ydeevne,. Cd'en, der følger med produktet, er kvalitet lavet, han er i stand til at modstå tunge belastninger. Indikatoren svingningskreds er inden 2,7 mm. Desuden skal det bemærkes, at der er en masse af kompakte modeller, som mange vil nyde. På trods af, at virksomheden "Metabo" ikke særlig kendt, det giver gode kværne.

Model "Metabo FSX 200 Intec"

Diameteren af den bærende skive i denne model er lig med 125 mm. Ubelastet på 11.000 per minut. den nominelle strømforbrug er således i området fra 240 W. Ved maksimal belastning rystepudser producerer 9000 rpm.

Et oscillerende kredsløb af denne model er lig med 2,7 mm. Vægt grinder uden netkabel er 1,3 kg. Inkluderet med enheden er en støvopsamler, et filter og en plast transportkasse. Derudover er det sæt tændt kabel længde 2,8 meter. Der er sådanne rystepudsere (markedspriser) på ca. 6200 rubler.

Kværne "Bosch" selskab produktion

Virksomheden "Bosch" har længe vist sig på den positive side. Af funktionerne i Sanders denne mærke kan skelnes ydeevne. Derudover kan vi konstatere den gode kvalitet af alle dele.

Takket være blæsermotoren køling er hurtig. Alt dette giver mulighed for en lang tid til at arbejde med overfladen uden risiko for overophedning. Brug instrumentet som helhed er meget bekvemt. Dette skyldes i høj grad en unik drejeknap, som er installeret i mange modeller. Du kan også markere en meget høj kvalitet fjernelse af støv system. Enheden vil altid forblive rene. god regeringsførelse, er hastighedskontrol fungerer korrekt.

Model "Bosch GEX 125-1 AE"

Denne rystepudser har en kapacitet på 250 watt. Det mindste antal omdrejninger af 7000. I dette tilfælde de maksimale værdier på op til 12.000 rpm. Svingningsamplituden - præcis 5 mm. Diameteren af slibeskiven er lig med 125 mm, som er en standard størrelse. Blandt andet kan identificeres lille vægt af indretningen (det er 1,8 kg). Generelt kan denne model beskrives som en økonomisk og billig. Dens pris på markedet i gennemsnit 7.600 rubler.

Enhed "DeWalt" selskab

Kværne "DeWalt" stå en god mount. Af de mangler kan angives akavet håndtag på nogle modeller. Der er også nogle problemer med motorens kølesystem. Af fordelene kan skelnes god stabilisering og fremragende balancering disk. Således vibrationer fra maskinen ikke overføres til håndtaget.

Også mange af den positive side er kendetegnet ved slibemaskiner, hvori særlige støv-bevis lejer installeret. Udformningen af mange modeller er meget interessant. Formen af håndtaget er bekvemt. hastighedskontrol komfort. Alt dette giver os mulighed for at arbejde med succes med forskellige materialer.

Indretningen "DeWalt D26453"

Denne sander har konkret cirkel diameter på 125 mm. Amplituden af svingningen er inden 2,4 mm. Tomgang er 7000. Den maksimale værdi af denne parameter nå 12.000 rpm.

Derudover kan du fremhæve de gode resultater i træk på 24.000 magt af denne model er 280 watt. Denne rystepudser sælges med en støvopsamler. Vægt værktøj i samlet tilstand - 1,6 kg. Omkostningerne ved denne model på markedet er 9000 rubler.

Slibning enheder "Makita"

Virksomheden "Makita" producerer strøm i lang tid. Alle polermaskiner er fremstillet med en gummibelagt boliger og er meget komfortable.

Desuden har de installerede system beskyttelse til fjernelse af støv. Blæseren, som køler motoren fungerer godt. Også i mange modeller, har producenterne sat til at dreje håndtaget til brugervenlighed. Montering slibning plader til gode. Skift arbejder værktøj opnås meget hurtigt og uden problemer. Desuden skal det bemærkes, at forvaltningen af slibemaskiner "Makita" meget komfortabel. graden af ændring kan være ganske enkel hjælp af en speciel hjul.

Model "Makita BO5041"

Denne sander Beton fungerer fint. Power-modeller er 300 watt. Diameteren af skiven, som er installeret på værktøjet er 125 mm.

Der er en elektronisk styreenhed og kan tilsluttes til en støvsuger. Blandt de mangler, vi bemærke fraværet af soft-start-funktion. Mange af fordelene ved kompakthed af modeller blev isoleret og en lille masse, hvilket er 1,4 kg.

Bagskive dannet meget effektivt, så godt rengjorte overflade. I dette tilfælde er det den positive side påvirke indeks vifte af bevægelse. Da modellen mest magt, hastighed parametre er værdig. Tjenesten er uhøjtidelige, denne slibemaskine. Støv fra overfladen til detaljerne i motoren og indretningen væsentlige savner. Omkostningerne ved denne model på markedet i gennemsnit 10.000 rubler.

Opsummering

I betragtning af alle de ovennævnte, den mest foretrukne ser elektrisk rystepudser "Bosch". Det har en rimelig pris og tilfredsstillende parametre. For professionelle anbefalede kværne mærke "Makita". De har gode parametre og vil vare i mange år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.