SundhedMedicin

Hvordan at rengøre maven og tarmene alene

Fra deres forfædre, vi er forskellige i, at en betydelig tid er afsat til egenomsorg og personlig hygiejne. Vi har altid ren på ydersiden, uden at tænke, til tider, at vores indre organer også brug for denne type forebyggelse.

På maven, husker vi kun, når han minder om smerte selv, eller den vægt, når den har brug for mad. Af alle de indre organer er det maven kræver særlig opmærksomhed, da han først møder mad kommer ind i kroppen, med forskellige bakterier og bakterier. Så, hvordan man rent maven?

En række forskellige måder at rense maven er simpelthen fantastisk, lige fra medicinske procedurer, som beskæftiger narkotika, og slutter med folkemusik retsmidler anvendes af vores forfædre.

Før du lære at rense maven og tarmene, lad os tage et kig på, hvad der er i maven.

Dette er en af de største menneskeligt organ ligner en pose, med flere folder. Mad bevæger sig gennem fordøjelseskanalen, der forlader dens vægge af de fineste lag af slagger og forskellige unødvendige elementer, hvis det ikke kan fordøjes i tilstrækkelig grad. Fordøjelse i maven, er fødevarer omdannes til Chyme og flytte - via en duodenal tarmen ind i tarmen, og der på væggene forlader de resterende lag. Med ankomsten af nye dele af fødevarer, disse lag er tykkere, hvilket gør det vanskeligt for udskillelsen af fordøjelsesenzymer. Opstår fejl i den samlede funktionalitet af organismen, nedsat immunitet og generelle tilstand af den person.

Forestil arbejdet i fordøjelsessystemet, er det muligt at tale om, hvordan man rengør maven. Vi tilbyder flere måder, hvorfra du kan vælge den mest velegnede for dig.

En almindelig måde at rense maven kan kaldes en udfordring til at kaste op. Det er proceduren for et par dage (kun to eller tre dage), ledsaget af betydelig vand indtagelse. Ved denne fremgangsmåde har sine negative sider. Fra kroppen stammer ikke kun unødvendige stoffer og mikroorganismer, men en del af galde, der forårsager temmelig betydelig skade på maveslimhinden. Dette kunne påvirke hele mave-tarmkanalen.

Efter at have lært at rydde maven ved opkastning opkald og ophold på det er muligt at starte proceduren. Gør dette anbefales det om aftenen, efter omkring tre timer efter middag receptioner. Opløses i en liter vand (uopvarmede, kogt), bagepulver (teske) og halvdelen kogte drikke blanding. Vent fem minutter og opkastning. Gentag proceduren igen.

En anden effektiv måde, hvordan at rydde op i maven ved hjælp af et afkog af fyrrenåle.

Koge vand (500 ml) og brygge nåle (sleben tilstrækkeligt fem skefulde spiseskefulde). Hold ved lav varme i ti minutter og hæld i en termokande, insistere på det omkring ti timer. Vi bruger bouillon for en dag, og erstatte dem vand. Det er vigtigt, at suppen var friske, så forberede den har brug for dagligt.

Vær opmærksom på din urin, så snart du kan se, at det begynder at skifte farve, så begyndte processen med rensning. Forløbet af bouillon fra kanylerne skal fortsætte, så længe urinen ikke bliver gennemsigtig farve. Efter oprensning af denne type anbefales at drikke om morgenen fastende varme kogt vand.

Hvordan at rengøre maven rod calamus

Først skal du brygge te fra rhizomet. Vi tager fire kopper te og deres egen i form af varme til at fremkalde opkastning. Airovy te renser maven slim, lindrer irritation og dræber infektionen. Om morgenen, før du begynder at børste tænder, anbefales det at drikke omkring tre kopper vand med tilsætning af soda. Efter at fremkalde opkastning. Det fjerner også slim.

mave udrensning procedurer er kontraindiceret i følgende tilfælde:

  • hjertesygdomme
  • graviditet
  • PMS
  • hypertension
  • ulcera

Husk, katarsis kan ikke udføres meget ofte, men fra tid til anden. Et godt helbred til dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.