SundhedMedicin

Glukosuri - det ... Glykosuri: beskrivelse, årsager, symptomer, diagnose og behandling funktioner

Glukosuri - en sygdom karakteriseret ved indholdet af glucose i urinen. Dens tilstedeværelse er afgørende. Men dets koncentration i en rask person er så lille, at med hjælp af moderne laboratoriemetoder til at opdage det er næsten umuligt. Men også en indikator for glukose i urinen, som nul, er en indikation af alvorlige problemer i kroppen og kræver akut medicinsk intervention.

Glukosuri - er en lidelse, kan være medfødt eller kan udvikle sig under indflydelse af en række faktorer. Uanset dette, patologi er i stand til at blive transmitteret på det genetiske niveau. Dette vil igen, er meget farligt, fordi så øger sandsynligheden for dødfødsel eller sygt barn.

Glukosuri i urinen kan indikere fejl i nyrerne. I dette tilfælde blodsukkeret forbliver inden for normale grænser. Og der er tilfælde, hvor nyrerne korrekt udføre deres funktion, men blodsukkerniveauet er meget høj. Dette fører til et forøget indhold af glucose i urinen og udvikling af glykosuri. Diagnosen er kun pålægges på grundlag af den daglige urin.

Mekanismen af udviklingen af renal glykosuri og

Fungerende nyre er følgende: de danner den primære urin. Den indeholder en række molekyler, herunder glucose. Alle komponenter skal være re-absorption.

glukosuri mekanismer udløses ved at øge den øvre glucose når nyrerne kan ikke bare samle alle uringlukose fra den primære tilbage. Dog kan sygdommen forekomme, selv når den korrekte funktion af nyrerne, hvis blodsukkeret når et kritisk niveau.

Sygdommen er meget vanskeligt at opdage, fordi symptomer, der ledsager det, som regel, accepteres ikke at være særlig opmærksom. Faktisk tegn på sygdommen har en masse. Efter alt, en knivspids sukker i den menneskelige krop - er en afvigelse fra normen, og enhver afvigelse nødvendigvis manifestere sig.

Symptomer på sygdommen

Det vigtigste symptom på glykosuri er en konstant følelse af tørst. I denne forbindelse, begynder en person til at forbruge store mængder af væske, hvilket fører til øget vandladning, især om natten.

En person, der lider glukosuri kan begynde at tabe sig dramatisk. Svaghed og døsighed vil være hans sædvanlige "kammerater." Du kan også opleve sløret syn, kløe, især i området ved kønsdelene, eller svedtendens.

Ofte har brug for at lytte til din krop, så vil det være muligt at diagnosticere sygdommen på et tidligt stadium. For at gøre dette, bare nødt til at kontakte den behandlende institution og indsende den daglige urin. Hvis pludselig resultat bekræfter din frygt, skal du ikke fortvivle. Læge vil ordinere en behandling, der vil reducere sukker niveauer og forebygge udvikling af komplikationer. I fremtiden vil vi kun behøver at overvåge opretholdelse af den nødvendige glukose.

Det er også vigtigt at vide, at graviditet og diabetes er katalysator for denne sygdom.

grunde

Grunde, der kan forårsage glukosuri, rigtig mange, men særlig opmærksomhed bør gives til de mest almindelige af dem.

Reasons glykosuri:

  • Diabetes - en sygdom, der kan være medfødt i naturen. Også kan udvikle sig under indflydelse af medicin, alkohol eller andre faktorer, der påvirker nyrerne. Glukosuri i diabetes mellitus er en stor trussel mod menneskers liv.
  • Blodforgiftning.
  • Ukorrekt funktion af skjoldbruskkirtlen, eller mangel på samme.
  • Graviditet. I løbet af denne periode, kroppen er en masse ændringer, og hvis derfor udvikle glukosuri, ville barnets liv være truet.
  • Overdreven indtagelse af koffein, samt brug af narkotika kan føre til denne sygdom.
  • Alkoholmisbrug fører til dysfunktion af indre organer, for at forbedre blodsukkeret, og supplere den allerede beklagelige situation kan blive glukosuri.
  • Bivirkninger af anæstesi.
  • Shock situation for organismen. For eksempel omfattende forbrændinger og multiple frakturer.

Også glukosuri observeret i nyresvigt, og ganske ofte.

form

Afhængig af årsagerne til glukosuri kan antage mange former:

  • Fysiologiske. Denne form er kendetegnet ved glukosuri helt raske mennesker. Det kommer til udtryk i tendensen til at spise for meget og misbrug af drikkevarer, der indeholder koffein. I øjeblikket unge mennesker er meget almindelige fysiologiske glukosuri. Dette skyldes det faktum, at de unge er ofte og i store mængder forbruge energidrikke, som byder på et højt indhold af koffein.
  • Patologisk. Det udvikler på grund af nyresygdom.

visninger nyre

I medicin, det besluttet at tildele følgende typer af glukosuri: dagligt, nyre- og reel. Hver af dem har en række funktioner og tilgangen til behandling. Så før du behandler sygdommen, er det nødvendigt at tage stilling til hans synspunkter.

Nedsat glukosuri i de fleste tilfælde er det på grund af en medfødt renal patologi. Funktionsfejl af kroppen fremmer udskillelse af store mængder glukose, og dette vidner om dens høje indhold i urinen. Overdreven tab sukker kan føre til, at en person vil opleve konstant træthed, sult og tørst. Udviklingen af denne sygdom hos børn kan føre til forsinket fysiske udvikling.

primære

Primære fast glucosuri er karakteriseret ved et højt indhold af sukker i urinen, mens indholdet i blodet er normal. Symptomer på sygdommen er ikke udtrykt i naturen, som i kroppen er der en reduktion i renal tærskel, men ikke en ændring af de indre organer. På trods af dette, kan virkningen af sygdommen være irreversibel, hvis tiden ikke søge lægehjælp.

Sekundær og daglig glukosuri

Sekundære virkelige glukosuri manifesteret i kronisk nyresygdom.

Daglig glucosuri - er en øget mængde glucose i urinen dagligt. Denne sygdom er oftest forbigående. Det er forbundet med overdreven indtagelse af søde eller med en masse anstrengende motion om dagen. Den bedste løsning til påvisning af daglige glucosuri er en fuld lægeundersøgelse.

Efter at have overvejet alle former for sygdomme, kan det konkluderes, at sygdommen oftest er observeret i nyresygdom.

glukosuri behandling

Medicin beregnet til at helbrede sygdommen, i øjeblikket ikke eksisterer.

Mennesker med denne diagnose, hvis det er nødvendigt, og administrerede insulin løsninger beriget med mineraler. Men for at den mest almindelige måde at beskæftige sig med denne sygdom - det er en ordentlig kost. Glukosuri patienter har brug for en masse kulhydrater og kalium, kan de få det i gang med at ernæring. I denne forbindelse skal de overholde en streng diæt.

Glukosuri - en sygdom, der er nedarvet. Derfor, folk med denne sygdom, før du undfange, bør konsultere en læge. Efter alt, kan børn, der lider af glukosuri sakke bagud i fysiske udvikling af deres jævnaldrende.

En gravid kvinde med sådan en diagnose skal holdes under opsyn. Da der er en trussel mod livet af barnet, og chancerne for dødfødsel.

konklusion

På baggrund af ovenstående, kan vi drage følgende konklusion: glykosuri - det er ikke nogen bestemt sygdom, men et symptom. Om hvordan det vil blive opdaget i tide, fremtiden afhænger af yderligere menneske.

Næsten alle mennesker, der lider af diabetes og forskellige nyresygdomme, besøger regelmæssigt hospitalet og overvåge blodsukkerniveauet. Og med sådanne lidelser som glukosuri, ingen fremmed. Men som praksis viser, denne kategori af borgere er lav. De fleste af os undgår at besøge medicinske institutioner, og nogle gange ikke engang klar over deres sår. Mange lærer om glukosuri ved et uheld. Kvinder kan selv finde ud af om denne sygdom under graviditet, når det er nødvendigt at tage et stort antal test. Dette er en meget trist kendsgerning. Efter uagtsom holdning til ham kan koste livet for barnet.

For rettidig diagnose af glukosuri og andre sygdomme er det nødvendigt at være mere opmærksom på din krop. Rettidig foranstaltninger - er nøglen til et godt helbred.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.