SundhedMedicin

Fjernelse laser Wen

I dag vil vi tale om de procedurer, som laser fjernelse wen, men først afgøre, hvad der er lipoma eller fede tumor, som det hedder i de mennesker.

Lipom (wen) - en tumor, der opstår på grund af betændelse i din sebaceous celler. Hvor der er fedtvæv, kan danne talkum, nemlig på hænder, ansigt, krop, og nogle gange endda på bryst og mave.

Videnskaben har ikke bevist årsager til Wen, men det er kendt, at de er dannet på grund af blokering af talgkirtlerne. Oftest, talkum dannede den kvindelige halvdel af mellem 30 og 50 år hos mænd er mindre udbredt. Kvinder talkum er ofte dannet på kroppen, men hos mænd, tværtimod, i ansigtet. Læger anbefaler at fjerne lipomas, og det sker hurtigere, jo bedre.

Desværre, fjern lipoma i hjemmet ikke er mulig, ingen kost, vil ingen motion ikke hjælpe i kampen mod det. Fremadrettet siger vi, at smertefrit kan kun gøre det ved hjælp af en enkelt procedure: fjerne wen laser. Håber, at det vil løse sig selv, er det ikke nødvendigt, det er yderst sjældent. Også, ikke er afhængige af narkotika, og især ikke behøver at have tillid til deres fjernelse healere. Nødvendigvis behøver at gå til klinikken, skal diagnosen sætte en læge, ellers er der en mulighed for, at helbrede wen, du kører fare for tumor behandling.

Du kan spørge, hvorfor fjerne talkum? Har du forestille dig en mand med en lille hævelse under øjet (forudsat en sådan procedure som at fjerne wen under øjnene eller anden grund, for det er ikke acceptabelt), eller på kinden, helt grimme udseende. Og hvis hævelsen vises, for eksempel rundt om halsen eller armhule, bare forestille sig, hvad det ville være til gene. Det skal også bemærkes, at Wen - en godartet svulst, og der er en vis chance for, at det kan blive til kræft.
Også en af grundene til at fjerne wen er, at over tid tumoren steget, og selv om kroppen er sultende, det gemmer fedt. I meget svære tilfælde af lipoma kan nå på størrelse med et menneskehoved. Stigende, det komprimerer det omgivende væv, ofte fører til nedsat stofskifte i disse væv, som kan tjene som en konsekvens af deres immobilisering.
Til dato er der kun én sikker måde at behandle wen, og det - slette den. Ikke så skræmmende som det kan synes ved første øjekast. Omkring 20 år siden til behandling af Wen gjort nedskæringer, svarende til størrelsen af tumoren, og nogle gange disse operationer fandt sted, og under fuld narkose. Men i dag, når medicinen har sprang fremad for at fjerne wen ikke kræver hospitalsindlæggelse. Hvis du fjerner talkum på et tidligt tidspunkt, er det sandsynligt, at på dette tidspunkt gjorde han ikke.

Men hvad gør man, hvis talkum optrådte på hans ansigt? Efter alt, er der behov for her smykker behandlingsformer. Moderne teknikker såsom laser fjernelse Wen, gør det muligt at opnå bemærkelsesværdige resultater i behandling Wen, ingen ar, er der kun en lille ridse, men det vil helbrede i et par dage. På grund af den høje nøjagtighed af laserstrålen, holdt en meget kompliceret og præcis operation for at fjerne en wen på ansigt, læber, under øjnene, på øjenlåget. Under laserkirurgi talkum fjernes uden blodsudgydelse, og de særlige kendetegn ved den kirurgiske laser straks dannet desinficeres såret og ophæve risikoen for ardannelse.
Derfor er denne metode til behandling, som fjernelse af laser-Wen, i stor efterspørgsel i kosmetisk medicin i dag. Især læger anbefaler denne behandling lille størrelse med talkum.
Wen fjernelse laser er god, og det faktum, at medicinske kontraindikationer for behandling af stort set ingen. I modsætning til den klassiske fremgangsmåde til behandling (kirurgi), er det mindre smertefuldt og mere skånsom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.