Nyheder og SamfundBerømtheder

Alexander Kuritsyn: fotos, biografi, filmografi

Alexander Kuritsyn er en interessant person. Denne mand er ikke flatteringly "lurkmore", og andre steder er fuld af negativitet rettet mod manden. Det er også kendt som Nevskij. Dette skyldes det faktum, at han i 25 år tog et pseudonym, hævder, at det var navnet på hans forældre (eller mors pigenavn på sin mor). Bekræftelse af dette i enhver kilde ikke fundet, sandsynligvis fordi det var bare smukke. Selv han kaldte "russisk Schwarzenegger" og "Mr. Universe". Alexander Kuritsyn velkendt på netværket ved øgenavne Mr. Dumpling, Hr Vottakvot, kylling og andre ting, hvis forekomst er let at forstå, efter hans biografi. I løbet af de sidste tyve år, er det stadig en person under diskussion i medierne som en bodybuilder, men en eller anden grund kun i medierne, som ikke har nogen relation til bodybuilding. Der var en tid, hvor det blev kaldt den mest fremragende russiske bodybuilder. Generelt er det indlysende, at en mand elsker sin popularitet og søger for enhver pris og med ethvert middel.

familie Kuritsyna

Alexander Kuritsyn, biografi, som begyndte i Moskva den 17. juli 1971 er vokset op i en familie af intellektuelle. Hans far var en professor, der underviste økonomi og management. Mor og storesøster var nok for ham og hans familie kære, som han altid husket kærligt.

Forsøg på at finde ud af

Alexander Kuritsyna vækst som en atlet begyndte med basketball sektionen, hvor han kom under indflydelse af forældre i tolv år. Efter alt, drengen var allerede høj. Nu Kuritsyna vækst -. 1 m 98 cm, men der var ikke den store lyst til at have denne holdning forklarede nepedagogichno coach til alle involverede, især Sasha. To år senere, var dette grunden til at forlade afsnittet. Sportsaktiviteter fortsatte i boksning sektionen, til USA underskrev efter et møde med de bøller. Disse møder bragte ham glæde, Alexander takkede sin mentor, Vadima Latyshenko, år senere. I 1986 Alexander startede Kuritsyn uafhængig undersøgelse (i lejligheden) med jern, forsøger at opbygge muskler. For at gøre dette uden hjælp bygget den enkleste belastende. Filmen "Conan the Destroyer", hvor hovedpersonen var Arnold Schwarzenegger, er blevet en væsentlig årsag til ny begejstring.

Graduation og vejen frem

1994 var en milepæl, da Alexander havde uddannet fra Statens Academy of Management. I 1995, som en ph.d.-studerende, fortsatte han sine studier. Desværre, ingen data om beskyttelse af mesterens arbejde og akademisk grad. I samme år tændte han op på tv-skærmen som "Mr." World "95", men i virkeligheden Kuritsyn ikke modtaget denne titel. Senere sagde han, at han selv ikke tildele en titel, og det var en fejl at journalister. Da han var 25 år gammel, tog han pseudonymet Nevsky. Alias blev yderligere vist i passet officielt som det nye navn.

Tv-shows, hvor den første Nevskij "lyser op"

Fame kom i 1998-1999, når luftet tv-program "Emne" og "Till 16 og ældre", "God morgen" med sin deltagelse. 1999 er væsentlig introduktion kolonne i "Under 16 år og derover" Bodybuilding (release video tutorials serien). Og han førte dem Kuritsyn. I samme år tog han til USA med det formål at erobre Hollywood.

Jeg besluttede at flytte tættere på sit idol

I 2000 Alexander Kuritsyn studeret på University of California. Der, han studerede engelsk og drama på Strasberg Theatre Institute. I samme år blev født Alexander Kuritsyn skuespiller. Han medvirkede i filmen Ryazanov, "Still Waters". Helt ærligt, publikum oplevede rolle stum. Senere, Alexander sagde, at hans eneste kommentar var ... skåret under installationen.

Personlige liv Kuritsyna Nevsky

Selv på instituttet, mødte han en kvinde Catherine, der har fået en ny status i 2000 - Alexander kone Kuritsyna (mens hun uddannet til at være ingeniør). I fremtiden deres liv virkede ikke, hun boede i USA. I stedet kom Oksana Sidorenko.

Film, der medvirkede Alexander Kuritsyn

Alexander Kuritsyn, filmografi, der startede med "Red Serpent", fortsatte "Moskva varme" (2004), er "Magician" (2009), "Mord i Vegas" (2010), bedre kendt som skuespiller ikke modtaget.

Film, der Nevskij trak sig

I samme periode gik seks billeder, en producent, der var ham selv. Hvem sponsoreret de disse malerier, også er dækket med mørke, men "fans" skarpe nok antagelse, indtil "tæt sammenhæng med de svindlere, svindlere og skurke, der tyet til sine tjenester med henblik på hvidvaskning af penge gennem filmene." Dette er, hvad forklarer nogle kendsgerning af deres fødsel. Selv, selvfølgelig, for at bekræfte disse udsagn beviser ingen resultater. I hans film medvirkede Kuritsyn - "ærlige strømer" eller en forkæmper for sandheden. Alle disse malerier har de samme mangler: manglen på en omfattende historie, ærlig forsinkelse film (hjernedød gå, unødvendig prolixity, etc ...), som kan ses endog ikke-specialist. Nevsky i alle hans roller, sandsynligvis forsøger at være ligesom Schwarzenegger (starter ved en gangart, der slutter med at ryge). Og vodka. Uden det overalt. Alle tegn er konstant forbruges netop denne ånd. Slagsmål, skyderier, drab, eksplosioner af forskellige typer af transport - det er alt sammen en del af film.

Parametre Kuritsyna i bodybuilding karriere

Alexander Kuritsyn hvis foto vi kan se nedenfor, var faktisk ganske smuk. I 1999, hans vægt var 145 kg, biceps omkreds var 57 cm.

Fem år senere, er det meget tyndere - 112 kg, biceps -. 52 cm På en af de airs, sagde han, at det bedste resultat af bodybuilding var i 1998, da han klemte stangen 225 kg. Ikke glemme at nævne de problemer med hans knæ, huskede jeg at arbejde med squats med en belastning på 220 kg, i stativ - 320 kg. Med alt dette er sagt, er det en ganske 'thumbs up' til sin vægt.

Titler, opgaver Nevsky - virkelighed eller myte?

Oplysninger dukkede op i 2011, at Nevsky blev udnævnt til guvernør i Tula område på sport spørgsmål (pro bono). I en kommentar til denne information, er det ligner aktiviteterne i den amerikanske Schwarzenegger blev noteret. Oktober 2011 bragte ham status som "Mister" Universe "" i Wien. Alexander var vinderen af "ekstrem bodybuilding." Men med al denne liste over deltagerne ikke er blevet offentliggjort.

Bortset fra de førnævnte fordele, også en forfatter

Kuritsyn, ud over alle sine aktiviteter, er forfatter til en række bøger om fitness og bodybuilding, som han havde sendt til unge og messen køn.

På trods af at Alexander havet, fødestedet for den husker. Og det handler om hende

I øjeblikket Alexander Kuritsyn beliggende i den amerikanske stat Californien, Los Angeles. Statsborgerskab i den russiske venstre, som han siger, er ofte tilstrækkeligt. Kuritsyn understreger dette faktum, men ikke i en fart at vende hjem, men foretrækker at leve i Amerika og rotere i Los Angeles komsammen blandt stjernerne.

Hans idol er stadig Schwarzenegger, oplevelser og aktiviteter, som Kuritsyn søger at vedtage. Ikke at vide Nevsky selv, at det indtryk, at det er vanskeligt at gøre. Alle nyheder, der med jævne mellemrum dukker op i medierne, hvilket medfører en masse polemik og diametralt modsatrettede synspunkter. Aktiviteter i filmen har undladt at imponere enten kritikere eller publikum. Hans fans, som er mange, tro, hvad de skriver om det i nettet eller i medierne, og er overbevist om, at det er en tre-tiden vinder af titlen "Mr." Fred "" og den bedste bodybuilder i verden. Selvom eksperter siger, at hans muskler er godt kun for lokal konkurrence i nogle regionale centre. Men på trods af de angreb af hadefulde kritikere, var han i stand til at erobre sit publikum. Hans lille påvirker begrundelsen for tomgang sladder. Kuritsyn lever sit liv og fortsætter med at glæde en anden præstation crush.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.