Nyheder og SamfundBerømtheder

Dzhimmi Konnors: Resultater, biografi, fotos

Tennis har altid været betragtet som en elitær sport. Først spillede han den "fløde" af samfundet, men nu enhver person, der har tilstrækkelig talent og god teknik, kan blive en tennisspiller. Historien har kendt mange mestre i sporten, der kom fra de lavere klasser. Blandt dem, Dzhimmi Konnors - tennisspiller, ikke blot blive en mester, men har opnået den kærlighed og anerkendelse af publikum, selv om det ofte har været på banen som en bølle.

Barndom Dzhimmi Konnorsa

Født Dzheyms Skott Konnors i september 1952 i USA. Hans mor - Gloria, i sin ungdom var glad for tennis og endda besatte den trettende plads på listen over amerikanske tennis spillere-juniorer. Det er derfor, den unge Jimmy knap to år, havde han allerede lært at holde en tung tennisketcher. Efter at have drukket med modermælken kærlighed til spillet, blev drengen trænet hurtigt og klarer sig godt.

For en lille hus havde Connors familie sin egen ret, som tillod den fyr alle de gratis tid til at afsætte til sin hobby. Desuden blev forældre taget med Jimmy alle konkurrencer, hvor deltaget sin mor. Ser professionel tennisspiller, efterhånden dannet han sin egen spillestil.

De første skridt i verden af tennis

Da Dzhimmi Konnors blev ældre (han var 16), Gloria så, at han som professionel er vokset det. Så begyndte hun at lede efter sit barn den rigtige coach. De blev Pancho Segura. Det er denne "veteran i retten," den unge mand hjalp finpudse sine færdigheder.

Jimmy fra fødslen var venstrehåndet, det gav ham en fordel i forhold til konkurrenterne, der er vant til at spille højrehåndet. Hertil kommer, gennem indsatsen fra en ny træner fyr bragte han sin baghånd (baghånd) til perfektion.

Efter gymnasiet, Dzhimmi Konnors takket være hans talent tennisspiller nemt gå på college, hvor atleter blev hædret. Men hurtigt indså, at han ville have til at vælge eller spille eller studere, da alt, hvad han simpelthen ikke har tid nok.

Faldt ud, den unge mand fokuseret på sin karriere. Hans træner var Rick Riordan. Med det, er en alder af tyve Dzhimmi Konnors begyndte at spille tennis på det faglige niveau.

I løbet af det første år af Jimmy vandt han femoghalvfjerds turneringer, bliver den første tennisspiller blandt mænd i USA. I 1973 atleten beholdt mesterskabet. Og det næste år var endnu mere succes i livet Connors, eller "Jimbo", som han blev kaldt fans.

Toppen af popularitet

1974 var præget af de højeste resultater Connors. Han deltog i tre Grand Slam-turneringer og vandt dem alle (Australien, Wimbledon, Forest Hills). Men i den fjerde turnering (Frankrig), han fik ikke lov til at deltage. Dommerne begrundede forbuddet med, at Dzhimmi Konnors og så spiller i verden tennis team.

Denne begivenhed er naturligvis skuffede tennisspillere, fordi at vinde alle fire Grand Slam-turnering var hæderlig. Men selv uden dette forblev han en favorit og det bedste tennisspiller i verden.

De næste fire år Connors bevarer titlen på den første ketsjer af verden. Selv miste titlen til en anden, atleten gik på at vinde i de mest prestigefyldte turneringer af planeten.

Gradvist, dog på tennis horisonten begyndte at lyse op nye stjerner, og offentligheden begyndte at blive træt af vovemod "tennis bølle", fejres hvert sejr af brandet ramte luften med sin knytnæve.

solnedgang karriere

På trods af hans talent, til sidst Dzhimmi Konnors Stelerne gradvist tage. Først var det en lille læsion. Men i maj 1984 atleten har lidt, den mest knusende nederlag af Ivan Lendl i turneringen Grand Slam i Forest Hills. Connors tabte til rival med scoren 0-6, 0-6. Det vides ikke, hvad der forårsagede et sådant nederlag, fordi de to foregående år, Jimmy slog Ivan i US Open turnering.

Efter dette, har Dzhimmi Konnors (billedet nedenfor) bliver mindre og mindre til at blive vist på banen, men foretrækker at se spillet i rækkerne af tilskuere. Hertil kommer, at i en af de kampe, han har lidt en alvorlig håndledsskade. På grund af dette, næsten et år, blev han tvunget til at afstå til at deltage i konkurrencer.

Dog kunne det ikke vare længe, fordi Jimbo elskede selve spillet, og ikke bare sejr og succes. Det er derfor, i starten af halvfemserne, på tærsklen til sit fyrretyvende fødselsdag, Connors besluttet endnu engang at gå til domstolene.

Triumferende tilbage i 1991

I 1991 Dzhimmi Konnors deltog i turneringen Grand Slam, der blev afholdt i Forest Hills. Fra "veteran ret", hvad der blev anset for på det tidspunkt allerede Connors publikum forventede ikke noget særligt. Det bedste, der kunne have håbet alderen Jimbo - miste en yngre modstander med en anstændig score. Efter alt, dengang i verden tennis placeringer online Connors holdt 936-th position, og ifølge de officielle statistikker - 174 th.

I den første kamp med en ung Patrick McEnroe, Jimmy tabt, men pludselig i de sidste femten minutter var i stand til bogstaveligt snuppe sejren fra modstanderen.

De næste to "kampe" Connors besejrede deres modstandere: Michael Shapersa og tiende-rangeret Karel Novacek.

Den fjerde udfordrer Jimbo var en ung Aaron Krikshteyn, som slog de stærkeste modstandere af turneringen. Mens han stadig et barn fan af Jimmy, en ung mand grundigt studeret alle hans signatur beats og lærte at afværge dem.

Krikshteynom match mellem Connors og varede næsten fem timer, hvor tid begge spillere har vist et fantastisk spil. Men veteranen var i stand til at blive vinderen, der beviser, at der er liv i den gamle hund endnu. I den sidste time af spillet, når begge atleter næsten klar til at falde fra udmattelse, hele stadionet (fans selv modstander) begyndte at råbe navnet "Jimbo"!

Efter denne store sejr fans tilnavnet Dzhimmi Konnorsa "Mr. Open».

Hans karriere Jimbo afsluttet i blot fem år. Dog besluttede stadig føler en styrke atlet at blive træner for den yngre generation.

coaching

Ophøre med at spille selv, Connors begyndte at undervise andre atleter. På et tidspunkt var han træner for det amerikanske tennisspiller ENDI Roddika, dobivshegosya titlen på den første ketsjer af verden.

Senere Elsparefonden var Jimbo og russisk tennisspiller Maria Sharapova. Men, de ikke får sammen, og snart holdt op med at samarbejde.

Dzhimmi Konnors: optegnelser

I løbet af sin karriere har en atlet opnået betydelige resultater. Desuden kunne mange af de optegnelser slog først for nylig. Blev rekorden for flest sejre i den amerikanske turnering «Grand Slam» (US Open) Dzhimmi Konnors.

Opnå sin store: Connors er ejer af 120 sport titler, og ingen har hidtil været i stand til at slå ham i denne henseende. Derudover har han vundet 233 singler kampe i forskellige turneringer, Grand Slam (blev denne rekord brudt kun i 2012).

Blandt andet Connors tolv på hinanden følgende år vandt US Open semifinalerne, og elleve år - i kvartfinalerne, "Wimbledon".

Atleten kunne være tolv på hinanden følgende år i top tre bedste tennisspillere i verden, og fjorten - i top fire.

Efter at have modtaget titlen på den første ketsjer i verden i 1974, er det 160 uger var i stand til at holde den. Alt i alt var det bedste tennisspiller i verden for 268 uger (fjerde resultere i historien om tennis).

Kun én af de fire turneringer Grand Slam, som ikke er vundet Connors, - Roland Garros.

Er Dzhimmi Konnors tabt? Porozhenie sikkert var. Men 80% af kampen, han havde vundet.

Dzhimmi Konnors: kærlighedsliv

Efter at have haft held i 1974 i form af karriere, en atlet i samme periode, mødte han sin kærlighed. Hans elskerinde var den amerikanske mester i tennis Chris Evert. Star-par blev øjeblikkeligt darling of America, selv efter en kort engagement blev udnævnt bryllup, men pludselig skiltes elskere.

Kun år senere, viste det sig, at Chris blev gravid af Jimmy følte, at barnet såre sin karriere og havde en abort. Kort tid efter, de elskende skiltes, men var i stand til at opretholde venskabelige forbindelser.

Fru Connors var bestemt til at blive en af de mest sexede kvinder i verden - Playboy model Patti Makguayr. På trods af den tilsyneladende Letsindighed, dette langbenet skønhed var den trofaste hustru Jimmy og fødte ham to børn.

Historien om tennis og kender en succesfuld atleter end Dzhimmi Konnors. Dog vil han altid forblive i hukommelsen af fans som en atlet med et stort bogstav, der beviser, at selv den alder og talrige skader ikke vil forhindre opfyldelsen af målene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.