Hjem og familieHelligdage

Fødselsdag hilsner til Andrei i vers og i prosa. Tillykke Andrew Happy Birthday morsom korte

Fødselsdag - en særlig dag, jeg ønsker at bemærke, at i en stor måde. Hvorfor ikke? Du har en unik mulighed for at fordybe sig i atmosfæren af ferien. Fødselsdag hilsener til Andrei, kan du sammensætte din egen. Alt du behøver er en kreativ og original måde ønsker at lykønske en elsket. Hvad du ønsker? Vigtigst - tillykke bør ikke være banal. Den standard sæt af sundhed, lykke og glæde - det er ikke, hvad du har brug for. Så afvisende holdning du kan endda fornærme fødselsdag, ødelægge den lyse ferie.

Linje fra hjertet

Tillykke Tillykke med fødselsdagen Andrew bør skrives med hele mit hjerte, i hver linje lade din personlighed læses. Sikkert du har noget at behage deres trofaste ven. Fra gammel græsk navn Andrei oversættes som "modig, modig." Sådan en repræsentativ mandlig nøje afveje "professionelle" og "ulemper", der tager skattede løsninger. Du behøver ikke nødvendigvis tænke længe over, så hvordan skal lyde tillykke med hans fødselsdag Andrew. Du skal blot skrive din oprigtige linje, at mænd vil sætte pris på. Du kan naturligvis gå gennem lys og tage hilsener fra nogle site, men meget pænere at give din ven et værk af hans egne. Tillykke Tillykke med fødselsdagen Andrew kan have været skrevet oprindelig:

På denne dag, Andrew,

Hurtigt invitere venner,

Højtidelighed note med dem,

Deltaget i konkurrencen,

Ikke at forglemme en stråle af lykke,

Den positive holdning

Plunge hovedkulds.

Du glemmer alle problemerne,

Fejl og tvivl!

Tillykke Andrew fødselsdag sjov - en mulighed for at skabe en festlig stemning. Fødselsdag vil være glade for, at du har komponeret disse linjer på egen hånd og har brugt kun til ham,

I dag har vi lykønsker Andrei,

Og glæde og positiv ønske,

Marker denne dag på "Hurra!"

Og så om morgenen er ikke en hovedpine,

Ven fødselsdag, fyrværkeri, jubel!

Tillykke Tillykke med fødselsdagen Andrew i vers - en unik mulighed for at frigøre din kreativitet. Hvem ved, måske i bruseren er du født digter? Tag et stykke papir og forsøge at skrive et par linjer, vil du blive meget overrasket over, hvad der kan ske.

Digt - hilsner fra en verden af inspiration

Hey, børn, der keder?

Hvorfor Andryukha ingen ønsker?

Denne fyr er den mest kraftfulde,

De fleste vovemod og sporty,

Med ham er ikke bange for at vandre i natten,

Han forsvarer fedeste!

Det er vigtigt at forstå, at tillykke Andrey fødselsdag sjov kan skrives ikke kun i poesi, men også i prosa. Hvis du har et problem med rim og ikke virker bedes Andryukha mindst quatrain, beslutter dristigt at skrive ham en linje fra hjertet i prosa. Tillykke med fødselsdagen mand Andrew skal være unikt, så du vil være i stand til at vise vores oprigtige sympati for manden.

Prosa, som lagres

Glad for at sige tillykke med denne vidunderlige dag, min kære fødselsdag. Andrew, du er ejer af et unikt navn, som var berømt i historien om de mennesker. Husk selv den legendariske skuespiller Andrei Mironov, en maler Andreya Rublova, digteren Voznesensky. Du kan også blive en del af historien, er du dygtig og ekstraordinært kreative. Vi ønsker dig altid at være en pålidelig, venlig og munter. Lad dagen gå i opfyldelse dine mest hemmelige begær. Det vigtigste - du skal ikke hvile på laurbærrene og er altid kun gå fremad.

Fra hjertet

Du kan lave både tillykke tillykke med fødselsdagen Andrew prosa. De kan være kort eller lang, det er ligegyldigt. Her er hvordan det går, vigtigst af alt, at hvert ord blev skrevet oprigtigt og fra hjertet. "Andrew, vi elsker og værdsætter dig for, hvem du er. Tak for det, du altid komme til at hjælpe dig med at finde tid til familie og venner. Vi værdsætter dig, kære Andrew. Vid, at du har gode venner, og vi vil altid hjælpe dig. "

Tillykke Tillykke med fødselsdagen Andrey Korotkov

Bare kan ikke finde ud af, hvilke ord at supplere lykønskning? Komme til hjælp korte forslag, som ville være passende i enhver situation. Hvis du lykønsker kollega:

"Held og lykke, Andrew, i alle virksomheder,

Smil, succes og lykke til dig. "

Det kan være mere som denne:

"lidt flere penge, mindre udgifter,

Intriger, smiler og alt det bedste. "

Og igen, prosa: "Den kunstneriske og karismatiske repræsentant for mandlige fejrer sin fødselsdag. Glem alt om alle de problemer og erfaringer, i hvert fald i dag, og bare slappe af. Denne fødselsdag du skal huske for en levetid. Spørg "hvorfor"? I dag er vi kommet til at lykønske dig, dine mest hengivne og loyale venner. Det betyder, at du keder bare ikke behøver at! "

"Hvordan i konkurrencen ved hvem der er mere vypot? Andryukha ikke bare hælde, har han en fødselsdag i dag. Lad sidde i stilhed og misundelse, da vi har en stor seddel det. Okay, okay, hæld keder unge mand i det mindste en lille cognac. Nå, kan du ikke se på denne triste en sky. "

Creative er 100%

Du kan lykønske i anledning meget original. Du kan bestille de balloner, som vil blive skrevet i den hellige linje. Kage til fødselsdag kan blive til et sandt mesterværk, og alt dette takket være tillykke. Det hjælper den usædvanlige signatur "Andryushka 45", "Man, du er nu 20", "Andrew, du har alderen til endnu et år," osv Det vigtigste - .. Du kan vise alle dine kreativitet og behage usædvanlige bedste ven tillykke. Han vil blive overrasket over sådan en gave, især hvis du er stadig ret original og den vil fremlægge. Brætspil kan være en god gave, også skal skrive en hilsen på kassen. Hvad med tillykke klistermærker? På hver af de multi-farvede blade kan skrive et ønske og læg dem i en gavepose.

Fødselsdag - en særlig dato

Uanset alder af fødselsdagen, dine komplimenter skal gennemtænkt. Tænk, denne dag vil ikke blive gentaget mere end nogensinde, men de indtryk vil forblive i en menneskealder. Den festlige stemning vises ikke i sig selv! Derfor skal vi være meget godt at forsøge at få alle virkelig skete! Vedhæft en maksimal indsats, og hele virksomheden præcist huske denne dag en borger ved navn Andrew fødsel. Prøv at ikke blot skabe originale hilsen, men også for at behage fødselaren virkelig nyttig gave. Praktisk prezenty altid på mode, de er sikre på at komme i handy, og du kan ikke engang tvivler på det. Du er velkommen til at optage video og audiopozdravleniya!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.