Mad og drikkeMadlavningstips

Hvad skal man lave med oksekød lever: flere opskrifter

Blandt andre biprodukter er leveren mest populær. Dette er ikke overraskende, fordi skålene med det er meget lækre, og de kan fremstilles hurtigt og nemt. Til rimelige budgetomkostninger er leveren god til et festligt bord. Og til at tænke på, hvordan man laver en leverkødsbarn , behøver det ikke at være - mange opskrifter er universelle nok og passer til babyen. Hertil kommer, takket være det høje indhold af næringsstoffer, vitaminer og mineraler, har det en yderst gavnlig effekt på kroppen af børn og voksne.

Hvor hurtigt at lave oksekød lever er meget velsmagende? Et par hemmeligheder

Du kan lave retter fra dette biprodukt på en række måder. Leveren er bagt, stuvet, stegt og kogt, pates, salater, tærter og frites er lavet af det. Du kan kombinere det med grøntsager, boghvede eller risgarnér, samt nogle tørrede frugter, bær og honning. Hovedhemmeligheden med succesfulde smag er evnen til at slippe af med en særlig lugt og bitterhed. Du kan klare dem ved at suge leveren i en marinade eller mælk, samt at lave mad med en række krydderier og saucer. En anden betingelse for et godt resultat er friskheden og kvaliteten af produktet. Hvis du vælger en god ufrostret lever, vil skålen være fremragende uden stor indsats og besvær - smagen af et sådant produkt er fremragende i sig selv. Kvalitetskød er glat og klar farve, glat overflade og fraværet af udtrukne områder, lugten er lidt sød. Hvis det lugter surt, kan produktet ikke prale af friskhed. Køb ikke det.

Hvad skal man lave fra oksekød? Mulighed 1: koteletter

Tag et halvt kilo lever, en løg, et æg, et par spiseskefulde mel, vegetabilsk olie, salt og peber. Fjern slagtebiprodukter fra biproduktet, skåret i store stykker og passere gennem kødkværnen sammen med den skrællede løg. Sæson med krydderier, rør i forfældet æg og hæld i melet. Rør og steg fra begge sider på varm olie, spred koteletterne med en ske. Denne metode er velegnet til begyndere og kokke, første tanke om, hvad man skal lave fra oksekød, og erfarne husmødre, der elsker beviste opskrifter, der ikke kræver meget tid. Klare måltider bør serveres på et bord med creme fraiche.

Hvad skal man lave fra oksekød? Mulighed to: pandekager

Denne ret kan betragtes som en variant af koteletter, men det har stadig en særpræg smag. Du har brug for et kilo lever, to hundrede gram hvedebrød, syv spiseskefulde smør, krydderier og vegetabilsk olie til stegning. Skyl og rengør biproduktet fra filmene, drej i kødkværnen, tilsæt et lidt forældet knust brød og smør, krydderier, bland alt grundigt. Lav små flade flade kager og steg dem i en opvarmet stegepande med vegetabilsk olie indtil udseendet på begge sider af en skorpe. Før du serverer, kan du hælde færdige pandekager med smeltet smør. Med dette og de tidligere opskrifter i din spargebyr, behøver du ikke at tænke på, hvordan og hvad man skal lave oksekødlever, når man vil lave en velsmagende og enkel skål.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.