Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan tilberede kød med svampe og ost i ovnen

Ikke alle kan være en nem produkt til at skabe et sandt mesterværk. Men at vide, hvordan man kokken kødet i ovnen, kan du løse mange problemer. Efter alt, kan denne parabol ikke alene blevet dagligt, men også dekorere den festlige bordet.

Kød på fransk

Bag kødet med svampe og ost i ovnen kan enhver værtinde. Men hvordan man kan gøre denne parabol appetitlig? i fransk er nødvendig for tilberedning af kød:

  1. 600 gram svinekød (hals, skinke eller lænd).
  2. Tre tomater.
  3. 500 gram friske svampe eller en krukke med syltede.
  4. Adskillige sød peber.
  5. Omkring 300 gram ost.
  6. Løg.
  7. Peber og salt efter smag.
  8. Flere store skeer smør eller vegetabilsk olie.

Hvordan til at lave mad

For at forberede den lækre kød med svampe og ost i ovnen, skal du følge den rækkefølge. Først er det nødvendigt at forberede en hovedbestanddel. Kødet skal vaskes med rent vand, tør grundigt, og derefter skæres i skiver. Grind brikkerne nødvendige tværs af fibrene. I denne skivetykkelse bør være fra 10 til 12 millimeter. Efter dette, skal du fjerne alle årer og, selvfølgelig, hvis der er et tæt lag omkring hvert stykke. Efter at du har brug for at kæmpe off kød udsnit særlige køkken hammer på begge sider. Hvert stykke før behandling bør dække med plastfolie.

Herefter bør rense gryden være parat til at lægge folie og pensel med olie. I virkeligheden er der ikke noget svært i madlavningen. Den enkleste fad - kødet i ovnen. Trin for trin opskrift vil hjælpe selv en nybegynder at håndtere. På den forberedte bagning er nødvendigt at sætte skiver af kød. Efter dette, hvert stykke er værd salt og peber.

Hvis du bruger friske svampe, de skal rengøres grundigt, vask og afløb. Hvis bevaret, og derefter skylles godt. Svampe skal skæres i små stykker langs pladerne. En pære skal rengøres fra skallerne, og hak godt. Det kan skæres i halve ringe. Selvfølgelig er det muligt og mindre.

Den pan skal sættes på ilden og varme. Efter at det skulle være parat til at sætte de svampe og lidt af sved. Dette vil tillade at fordampe eventuel overskydende væske fra dem. Efter dette, kan gryden sættes lidt smør og hæld hakket løg. Steg alt hvad du behøver på en medium varme, indtil gylden nuance vises.

Så hvordan man forbereder kød med svampe og ost i ovnen, er det nødvendigt at opnå den optimale temperatur. Fordi det påvirker smagen og kvaliteten af det færdige fad. Derfor, når bue og svampe bliver brunet, er det muligt at inkludere og blotlægge ovntemperaturen ved 180 ° C

Forbered grøntsager

Nu kan du gøre grøntsager. Hver tomater har brug for at blive skåret i to lige store stykker. Hver af de halvdele af vegetabilske skal skæres i skiver bør tykkelsen ikke overstiger 4 mm. Sød peber er også at blive skåret i to lige store dele og fjern kernerne. Efter dette, skal hver skive grøntsager skæres i firkanter eller på ikke alt for lange strimler. På dette stadium er det nødvendigt at slibe og ost, gned det på et groft rivejern.

Vi spredes i en form

I de stykker kød, der skal lægge et lag af stegte svampe og løg. Derefter sætte de hakkede peberfrugter. Derefter lægge et lag af tomat. Alt dette er nødvendigt for at fylde ost og hæld mayonnaise.

Du kan gøre en lille smule anderledes. Lag af grøntsager kan først hælde mayonnaise, og for et par minutter, indtil kogt drys med ost. Samtidig viser sig forskellige retter. I det første tilfælde er ost smeltede og trænger til bunden, mens den anden - zapechetsya top appetitvækkende skorpe.

Nu bage kødet med svampe og ost i ovnen. Det tager omkring 30 minutter færdige parabol har brug for at dække med folie og bøje snittet. Efter det, han har brug for at give flere minutter dogotovitsya 12. Serveres de færdige skiver velsmagende kød på fransk er bedst med friske krydderurter, som kan drysses med koriander og persille.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.