Intellektuelle udviklingAstrologi

Skorpion. Kvinde. Hvad kan du forvente?

Scorpio - 8 stjernetegn. Dens særkende - er ved at falde ind i ekstremer. Derfor repræsentanter for dette tegn omfatter den værste og de bedste manifestationer af den menneskelige natur. I oldtiden, disse mennesker betragtes som et symbol på rensning og transformation. De er også meget mystisk og tiltrækkende.

Således stjernetegn Skorpionen. Kvinde karakteristisk tegn på dette fremgår i første omgang er altid omgivet af en vis mystik. For alle de mennesker omkring det vil være en charmerende, tiltrækkende og charmerende. Opnåelse alle mulige formål styrker og hærder tegnet. På denne måde, de etablerer sig.

Zodiac tegn Skorpionen (kvinde tydeligst afspejler essensen af det) er opdelt i to typer. Den første type er en fatal kvinder. De sjældent glad, ofte bragt mænd til at ødelægge og selvmord. Uanset hvor de synes, de spreder panik og alarm. Mænd ser deres sexet, sensuel, ønskelig. Men alt for tilbøjelige til at lidenskaber stjernetegn Scorpio.

Kvinde af den anden type er mere som en mand. De har mandlige sind, energi beats er en uudtømmelig kilde. De gemmer sig omhyggeligt sit liv fra nysgerrige blikke. Partneren de fremsatte en række krav. Han skal være en moderne gentleman originalen. Fordelen af repræsentanterne for dette tegn er, at de hjælper deres partnere til at bevæge sig op ad karrierestigen. De har ikke noget imod at hellige sig helt håndplukket, men til gengæld hun vil kræve en grundig forståelse af og respekt. Meget krævende af sig selv og den anden stjernetegn Skorpionen. Kvinden er meget hårdtarbejdende, flittige, omsorgsfuld og effektiv. Ofte indeholder familie selv. Dens vigtigste træk - udholdenhed, tålmodighed, vedholdenhed, stædighed, udholdenhed, udholdenhed. Alt liv - en endeløs kamp med dovenskab. Skorpionen vil aldrig kapitulere.

Zodiac (kompatibilitet kvinde som dig selv har en meget kompliceret) som helhed er meget tvetydig. Kort fortalt kan disse relationer kan kaldes en dødbringende spil. På den ene side er det et møde, der hjælper til at komme til at kende hinanden. Men på den anden side, repræsentanterne for dette tegn er meget hemmelighedsfuld. Partnere kan ikke stole på hinanden fuldstændigt, og derfor hele tiden mistænkt for forræderi. Meget svært at komme sammen med andre stjernetegn Skorpionen.

Kvinder født under dette tegn er ofte irritabel, kritisk, sarkastisk, tilbøjelige til bedrageri. Som regel, repræsentanter for dette tegn har en overdreven passion, der skræmmer potentielle partnere.

De positive elementer i Scorpio kvinde kan tilskrives vedholdenhed, udholdenhed, indre følelser, selvkontrol. I modsætning til andre tegn, Skorpionen altid går til ende og er i stand til at finde de svage punkter i fjenden, hvilket giver ham en stor fordel. Han har en masse medfødte talenter og færdigheder, endnu vigtigere, at udvikle dem.

Skorpionen vigtige for at kunne styre selv, ikke at give passion for at fange dit sind. Hvis en kvinde ikke beslutter at blive gift, så hans energi hun sender en karriere. Men det sidste er usandsynligt, da Scorpions foretrækker familiens arne. Under alle omstændigheder er det vigtigt ikke kun at læse horoskoper, men også lytte til dine ønsker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.