BilerBiler

"Ford" model. Den historie og udvikling af modelprogrammet

Virksomheden, som blev kaldt Ford, begyndte sit arbejde i 1903. Grundlæggeren - Henry Ford - ved dets dannelse har modtaget en stor mængde af investeringer fra nogle indflydelsesrige personer. Historien om "Ford", modeller er kendte til hele verden, startede med det faktum, at selskabet har vundet popularitet takket være den klassiske transportør til montage.

I øjeblikket er disse køretøjer godt repræsenteret i næsten alle lande i verden. Takket være den gode kvalitet, ydeevne og rækkevidde, er interessen for mærket ikke reduceres.

Ford Historie

I årene 1908-1927 blev produceret Ford Model - er den første vellykkede model af virksomheden.

I 1920'erne, den amerikanske ledelse gør en pagt med Sovjetunionen, som var forbundet med opførelsen af den første bilfabrik i Gorky (nu Nizhny Novgorod -). Her blev produceret den første officielle kopi af nogle biler Ford, designet til den sovjetiske køber.

I 1930'erne, USA for et par år være på vagt over for virksomheder på grund af det faktum, at dens grundlægger ikke skjule sine pro-nazistiske sympatier. Omkring samme år de frigiver tusindvis af sporet og hjulkøretøjer. Men da Anden Verdenskrig startede, og den træder Amerika, Ford straks til "deres" hær begynder produktionen af militære jeeps og lastbiler.

I begyndelsen af det XXI århundrede er der hård konkurrence på markedet, skyldes som virksomheden er udsat for en alvorlig krise. Efter ændringerne i 2006, præsident Ford, virksomheden tilbage til en periode med stabilitet og lønsomhed.

Selskabets aktiviteter

Model "Ford" findes på følgende brancher: nordamerikanske, asiatiske og europæiske. Hver af disse enheder producerer sin model-serien, ikke ligner hinanden. Men i 2006, efter skift af ledelse, en ny strategi for "En Ford» blev annonceret. Dens essens ligger i det faktum, at fra nu af vil blive produceret biler, den samme for alle markeder. Det begyndte med den tredje generation "Ford Focus".

  • Ford Europa. Divisionens hovedkvarter er beliggende i Köln. der var en særlig belysning system, der er let at genkende fodgængere, cyklister og dyr om natten eller sent om aftenen takket være den nyeste teknologi og innovation selskaber.
  • Ford of Rusland. Det begyndte denne produktion i 1907, på det tidspunkt stadig eksisterede russiske imperium. Revolutionen i 1917 havde ingen effekt på driften enhed. I 1932, med bistand fra Ford åbner fabrik i Nizhny Novgorod. For 2007 i Rusland har solgt mere end 170 tusind. Biler, med den største andel af salget er faldet til "Ford Focus". Amerikanske optioner i Rusland finder sted. Der er to off-road køretøjer, der praktisk talt svarer til de officielle originaler. Nordamerikanske modeller af "Ford" er ikke repræsenteret i Federation.

Udviklingen af Ford Focus

Ford Focus - Fords division. På det område af det tidligere Sovjetunionen siden 1999, det solgt mere end 500 tusinde. Modeller. I 2010, har mærket i Den Russiske Føderation blevet den mest populære.

1. Den første generation.

Navn Ford Focus syntes ikke på én gang, men i 1998, oprindeligt kodenavnet lød som CW170. Design og dekorative elementer af bilen blev afsluttet i 1990'erne. Som New Edge udviklet, kunne ses på et uheld ramte internettet i 1995 fotos.

2. Den anden generation.

Produceret 6 år: 2004-2011. I 2008 blev han i høj grad ændret udseendet af modellen. "Ford Focus" arbejder med platformen Ford C1. Suspension design blev lånt fra den første generation af karosseri ligner tidligere versioner af biler.

3. Den tredje generation.

bil først så dagens lys i 2010. Selskabet planlægger at gøre den tredje generation af "global". Vi forventer, at modellen vil være den eneste for alle markeder. Konceptet bil lånt fra Losis Max. Platform bruges til at skabe biler, modificeret, og kan nemt erstatte blot tre platforme, tager i som grundlag i forskellige områder. Amerikanske model "Ford Focus" vil ikke omfatte hatchback og konvertible. nogle manipulation af sikkerhed og styring også afholdt. Vil være el, og airbags vil komme allerede i den grundlæggende kit.

Ford Focus i Nordamerika

Nordamerikansk model - en speciel modificering, beregnet kun for et bestemt interval af købere. I 2005 og 2011, er blevet nyindrettede. Efter 2011, hvor den model bil "Ford Focus" er blevet ændret og begyndte udgivelsen af den tredje generation, blev produktionen af den nordamerikanske udgave afsluttet.

Den første og anden generation Ford Focus

Den første generation bil blev produceret fra 1999 til 2007. Den adskiller sig fra den klassiske "Ford", som kroppen og kofangeren var en anden størrelse lys har forskellig udformning, og drej signaler er arrangeret i et gitter af en radiator.

Den anden generation - 2007-2011-th. Hvis i Europa, er denne bil allerede produceret på en anden platform, så i Nordamerika, var han en første-generations bil med en modificeret udvendige design. I andre lande, blev støtte til denne model af "Ford" indstillet i 2004. Dette skyldes det faktum, at den amerikanske befolkning fortsætter med at købe de tildelte optioner til dem. Efter blev restyling besluttet at stoppe produktionen. Det faktum, at købet af poster ikke betale sig, og selskabet har lidt store tab.

"Ford" Pickup: alle modeller og deres beskrivelse

Ford siden slutningen af det XIX århundrede blev en af de bedste producenter af pickupper. Specialisering er baseret på to typer: tunge og lette. Enhver bil entusiast vil være i stand til at sige, at succes på markedet med sådanne produkter - en indikator for reel professionalisme. Siden lanceringen til i dag pickupper slagvolumen øget fra 95 til 300 hestekræfter. Vide, hvad slags politik er det selskab, kan vi trygt sige, at dette ikke er den grænse.

De mest populære modeller af "Ford" pick-up:

  • Ford F-150. Det var denne SUV - de bedste salg for de sidste mere end et år. Efter 2012, viste det sig, og servostyring-system, som gør det muligt at blødgøre og lethed ledelse. Dette er hvad der bidrager til den bedste passage af udfordrende veje og stier. Udvendig i årenes løb er blevet mere aggressiv, mere seriøs og målrettet. Hvis bilen oprindeligt blev præsenteret i en kompakt form, nu - omfanget og holdbarheden af hendes mellemnavn.
  • Ford F-250 og Ford F-350. I Geneve, den første præsentation af maskiner fandt sted (2006). Siden da har udseendet og "indersiden" af biler ikke ændret sig væsentligt. Modellen er praktisk, fordi det er rummelig indvendig: på bagsædet let passer tre eller fire personer. Men det er også et minus. På grund af den overdrevne vægt af bilen er vanskeligt at passere den tunge spor.
  • Pickups Ford F-550 og Ford-750. Disse modeller er betragtes som den bedste SUV Ford. Er i virkeligheden, disse lastbiler. At de er købt som solfangeren og pansrede køretøjer, samt mobile homes. Det har en høj kors.
  • Ford Ranger. Den russiske model af "Ford" denne linje er vanskeligt at købe: de er kun tilgængelige på anmodning. Dens popularitet er gradvist stigende, så det er håbet, at selskabet stadig er åben frihandel i denne model uden for USA. Udseende er meget lys og aggressiv. Det udvendige har en "mandlig" type. Salon er også bygget på stringens og ergonomi. Passager sikkerhed er gennemtænkt. For eksempel giver i en kollision airbag ikke tage fra, hvis der ikke sidder nogen på sædet. Dette skaber ikke nogen problemer for chaufføren. Stammen er udstyret med et springbræt, der vil hjælpe med at sætte nogen ting på svært tilgængelige steder.

ford Mustang

"Ford", er den gamle model stadig understøttet og er i efterspørgslen, skabte den første prototype af Mustang i 1962. Han repræsenterede sig selv Roadster, som havde karakter af en sportsvogn. Men en sådan løsning til bilen ikke tiltrække sig opmærksomhed fra potentielle købere, så den første udgivelse gav intet resultat, og er hævet. På grund af denne maskine koncept er under forandring, og det bliver til en fem-siddende coupe.

Det moderne navn for modellen ikke syntes det samme. Det blev oprindeligt udviklet under arbejdstitlen Special Falcon, og den eneste mulighed er ydet efter flere år Ford Mustang.

ford GT

Bilen blev produceret fra 2003 til 2006. Han var oprindeligt en konceptbil, der minder om sine forgængere - Mustang og Thunderbird. På et tidspunkt, er denne maskine ofte forveksles med GT40, fordi designet af begge modeller er ens. I 2012 blev den limited edition bil frigivet.

ford Aerostar

Under dette navn Ford Aerostar minivan blev udgivet den første af selskabet. Frigivelsen fandt sted i 1986. I USA, denne model er en af de mest populære. Denne bil blev oprettet som en familie transport. Det passer komfortabelt 7 passagerer. Komfort og et højt sikkerhedsniveau, at mere end en gang bekræftet af eksperter. I 1997 blev bilen fjernet fra produktionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.