Nyheder og SamfundNatur

Bemærk: de farligste dyr i verden!

De farligste dyr omfatter dem, der kan påføre den største skade for menneskers sundhed, nogle gange tager væk liv.

Den farligste dyr verden: Komodo dragon

Denne skærm er bosiddende på indonesiske øer, har en længde på 3 m og 130 kg vægt. Det er normalt ikke forfølger byttet, venter på, når hun vil nærme tættere. I munden på dragen 60 skarpe tænder, tåreflåd muskler og brækkede knogler i offeret. Stinkende spyt indeholder 50 typer af bakterier, hvoraf 7 kan forårsage dødelig blodforgiftning. Wounded bytte dør inden for et par timer. Lugten af firben finder det og spiser. I øvrigt en minut det er i stand til at sluge 2 kg kød.

Den farligste dyr verden: slange

Bothriechis schlegelii, der bor i Asien - er repræsentativ for hugorme. Han bor i træerne, kunstfærdigt camoufleret blandt blomster og blade. Dens gift opløser muskel og blodkar i offeret, hvilket fører til åndedrætsstop.

Black Mamba - den farligste slange i Afrika. Dens længde dotigaet tre meter. Hun er godt i stand til at jage fra træer. Død ved gift den forekommer inden for 20 minutter. Tidligere bidt mamba dræbte 100% af tilfældene. Nu er der en modgift, der kan redde mennesket.

King Cobra - er den største giftig slange. Når en længde på 5 m. Der lever Indien, Kina, Indonesien, Filippinerne. Kendetegnet ved aggression og vane hjemsøge offeret.

Den farligste dyr verden bebor havet Moray

Hunt efter mørkets frembrud. I havene er hjemsted for omkring 100 forskellige arter af muræner. Deres størrelser i området fra 30 cm til 3,5 m længde. Den fleksible rygsøjle gør det muligt at manøvrere i snævre rum, hvilket gør det muligt at leve i jordhuler. Det har 2 næsebor på begge sider, hvilket hjælper til at fange duften af bytte fra en afstand.

Giftige vandmænd Irukandji findes nær den nordlige kyst af Australien. En annonce, at hun fandt i havet, kan helt "mindsket befolkning" stranden. Det er næsten usynlig i vand, der har en størrelse på ikke mere end en fingernegl. Indtil midten af 60'erne i det 20. århundrede af sin eksistens, ingen vidste. Fangarme Irukandji (op til 1 m lang) indeholder en gift, for to hundrededel af et sekund jævnt ind i kredsløbssystemet. Manden ved ikke engang, om det. Men efter 30 min døden indtræffer fra et hjerteanfald eller højt blodtryk.

Saltvand krokodille bor i farlig nærhed til de indiske landsbyer i fremragende følelse i ferskvand. Den vejer mere end 400 kg, nåede 7 m længde. Hunt fra baghold og venter tålmodigt på bytte. Hoppe ud af vandet tidligere slående halen og finde sig selv. Af den måde, at fordøje maden, sluger han sten, at det er jorden, fordi denne krybdyr sluger uden at tygge offer.

Den farligste dyr verden: katten familien

Leopard, Panther, Tiger - repræsentanter for katten snigende i mørket, de er lige så dygtige i skoven og i vandet. På grund af faldet i områder fri for menneskelig tilstedeværelse og begrænse antallet af ekstraktion, angribe praktisk talt alle, herunder aber og krokodiller. Hvis du ikke kan finde mad og dræbte husdyr og endda mennesker. I Indien, blev deres tænder mistet en enorm mængde af mennesker. De er i stand til at udvikle en hastighed på 60 km / t. På samme tid, de er ganske vanskelig at overfalde, at vælge den svage og den tilgængelige bytte.

Den farligste dyr i verden: flodhest

På trods af sin tilsyneladende klodsethed og klodsethed, det er en meget farlig dyr, der bliver årsag til død 100 mennesker årligt. Hippo går på jagt om natten, om eftermiddagen for at undslippe varmen i vandområderne. Selv om han herbivori, men angreb på alle, der kommer for tæt på. Dette kan udvikle en hastighed på 50 km / t. Den vejer 5 tons! Nej, for at mødes med en flodhest er ikke nødvendig. Livstruende.

Den farligste er: skorpioner og myg

En anden farligste dyr i verden er fundet i Sydafrika, gemmer sig under sten eller i sprækker. Denne sorte skorpion. Før vi taler om dens farer, du har brug for at lære at skelne giftige skorpioner fra deres sikre modstykker: fra giftige skorpion hale tykke og tynde kløer, mens de ikke-giftige individer - tværtimod. Skorpionstik er ikke kun, men også sprøjter gift i en afstand af en meter. Hvert år på denne insektbid dræber næsten 5.000 mennesker!

Men de mest farlige dyr på planeten er malaria myg eller myg. De er i stand til at overføre patogener af alvorlig sygdom - malaria, der dræbte op til 2 millioner mennesker hvert år. Selv om behandlingen er startet til tiden, i livsfare er meget stor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.