Nyheder og SamfundNatur

Sociale løver. Pride - en fordel eller en begrænsning?

Af alle de repræsentanter for katten i de sociale grupper forenet kun løver. Pride består af 2-18 løvinder og et par løver, hvoraf den ene er nødvendigvis lederen af hele store familie. Alle disse individer er som regel nære slægtninge, med deres egen særlige område.

Hvem der bestemmer?

Lionesses modsætning GTR løver ikke etablere indbyrdes ethvert hierarkisk system. En anden ting - hannerne blandt dem er en af de vigtigste og mest kraftfulde løve, lederevner , som andre individuelle mandlige ikke har ret til at anfægte. Pride of løver (løven familie foto kan du se nedenfor) har altid kun én leder.

Den dominerende han har en række fordele: det er den første efter en vellykket jagt, frokost under brunst hos kvinder først parret med dem og de første angreb af fjenden, der invaderede territorium stolthed.

Ganske ofte, at stillingen som leder af familien begynder at kvalificere de unge løver. Pride normalt ekskluderer sådanne mænd i alderen 2-2,5 år. Sådanne personer kan oprette deres stolthed eller at leve i splendid isolation. Men det sker, og så at brødrene hanner begynder at leve i en lille gruppe uden hunner. Ofte unge enlige mænd er ikke belastet med beskyttelsen af de unge og andre medlemmer af gruppen begynder at gribe fremmed territorium og til at lokke flere hunner. Hvis en løve indfanger stolthed, den første ting, han gør - dræber alle de unger. Hunner, desværre sjældent gemme deres unge, chancerne for overlevelse er kun årgamle løver. Pride efter udvisningen af den tidligere leder og afskaffelse af alle de unge hoveder den nye unge løve.

Gør lionesses som mistede deres børn i 2-3 uger østrus begynder igen. Således vil den nye leder være i stand til hurtigt at få dit eget afkom. Barnemord, eller mordet på den unge fra den gamle dominerende han - det er meget grusom, men samtidig en nødvendig foranstaltning. Efter alt, hvis ikke eliminere små løveunger, så få deres børn nye leder vil være i stand tidligst 2 år. Siden løvens gruppeledere udskiftes hvert 2-3 år, han simpelthen ikke har tid til at producere og hæve deres unger.

Fordele ved Pride

Løver lever i flokke primært for at øge chancerne for jagten. Naturligvis, i gruppen løver er mere tilbøjelige til at modtage større byttedyr (fx bøffel eller antilope). Desuden livet for en gruppe tillader løver at beskytte liget spist af skyllevæsker og plettede hyæner.

Pride har også en beskyttende funktion. Hunner føder i de fleste tilfælde på samme tid, at den samfundslivet samarbejde og til at fodre og beskytte deres unger. Ofte er der også situationer, hvor på det område af samfundet kan komme vandrer løver. Pride begynder straks i fællesskab at forsvare de unge unger. Med medlemmer af stolthed løver er meget høflige og kærlig under velkommen, de vil gnide næser.

På den anden side, i stolthed af en løve altid haft mindre mad, end hvis han boede alene. Men selv med det i tankerne til at leve meget sikrere som en del af Lions samfund.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.