Hjem og familieKæledyr

Medium hunderacer til børn - den bedste løsning indhold.

Når du ser, hvad øjne ser dit barn til en andens hund, og selv bedt om at holde snor i et ukendt tante, du hemmeligt tænkte kryber i: "Og kan virkelig få en hund?" Og hvis du "for" større end "mod" - fabrik, bare være sikker på at blive fortrolig med alle aspekter af problemet. Sæt selv og besvare spørgsmål meget ærligt.

Vil der være plads nok i din lejlighed? Om der er en allergi over for uld? Har du tid til en tur eller spille en hund? Uanset om du kan hæve en hvalp, der kræver mindre pleje end et barn? Og din økonomi "pull" endnu en byrde på budgettet?

Og hvis alle de spørgsmål du svarer "ja", så du kan medbringe din hund. I dette tilfælde vil du hjælpe nogle tips om at vælge den race af hunden og indholdet af familien. Og også være sikker på at notere, hvor hunden vil blive holdt: i en normal by lejlighed eller et privat hus.

Medium hunderacer - den bedste mulighed for at få en hund. Sammenlignet med andre racer, disse hunde er store nok til dit barn. Medium race hunde ikke så krævende af pleje og de særlige forhold i det indhold som små racer eller store servicehunde. Men de har tre plus, i modsætning til andre racer. De kan være dekorative, jagt og brugshunde.

For private hjem bemærkelsesværdigt egnet race hunde kugler. Denne hund hører til kontoret, og har endnu et navn - en ungarsk vandhund. Hundeførere taler om sine gamle rødder, men regelmæssig omtale af det der siden middelalderen. Brugt og brugte kugler, som den vagthund til at vogte flokken, men også indholdet i familien er helt acceptabelt, især i et privat hus med en stor gård, en vagthund. Udadtil ligner kugler Commodore, kun mindre. Uld slags: lang og krøllet i en spiral-dreadlocks. Men for hår har brug for pleje, som en afdeling af spiralerne for at forhindre blokering. Medium race hunde, og især, kuglerne er nemme at træne og elsker at løbe og hoppe, så dit eget hus med et værft, vil det være meget praktisk og komfortabel for denne race. De er meget venlige, og de små børn, de gør kærlighed, vise dem omsorg og opmærksomhed, samt stor lytte.

Pinscher hund racen er fremtrædende i rummet vedligeholdelse. Kort hår kræver ikke omhyggelig vedligeholdelse, molt talrige, og ikke skabe problemer. Som alle mellemstore racer af hunde ved manken de ikke overskrider en halv meter. På trods af, at denne hund er en vidunderlig Piper, hun er smuk måde at håndtere det ansvar, som viceværten. Til fremmede manifesterer en vedvarende mistillid, men for ejere er villige til at betale per indbygger. Ikke krævende og ikke særlig behov for fysisk aktivitet, i går på en snor vil føle sig godt tilpas. Men nogle gange er det vågner jagt instinkt, og de er med en misundelsesværdig stædighed begynder at grave. Under alle omstændigheder bør ikke have lov til at Pinscher tog tøjlerne i "flok", intet godt kommer ikke til at ende, så han har brug for at give klare instrukser og bestemme placeringen af familien. Pinscher overholde et klart hierarki, og ikke føle noget ubehag. At vide dette, kan du være sikker på, at det ikke vil volde dig nogen problemer. Efter at have lært pinscher, kan du regne med hans godartet holdning til børn og munter disposition.

Ud over positive følelser, vil du få en loyal ven, behøver ikke noget til gengæld, fordi dit kæledyr vil være helt ligeglade med din sociale status, vil han aldrig argumentere og lykkeligt udføre kommandoer. Ja, og kommunikere med dit barn kæledyr vil være en glæde, desuden er vant til ansvar, engagement og flid.

Og føler du dig med mennesker i husstanden, at med fremkomsten af hunden i dit hus, er livet blevet lysere og mere interessant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.