ComputereSoftware

Torrent pumper ikke hvad man skal gøre?

Ved første øjekast, at problemet med at downloade og ophavsret har intet at gøre. Men disse to begreber og blive årsag til torrent sites. I de tidlige stadier af udviklingen af internettet søge til orientering og dets last - har været store problemer for alle brugere. Steder dukkede op, men de var svære at finde. Siden dengang søgemaskinerne behøvede ikke at søge efter de vigtigste kilder er fil mapper. En bruger adgang til en ressource, der kan vælge et tema, finde ressourcen (hvis der er en).

Således administrationen af sitet regulere overholdelse af ophavsretten. Men internettet begyndte at udvikle sig hurtigt, og mange nye ressourcer, herunder søgemaskiner. Netværket er blevet en stor losseplads med en ransagning af forskellige oplysninger. For at undgå filtrene tilsynsmæssige organisationer blev opfundet torrent sites. Men der er mangel på - et problem med download oplysninger. Hvis du har en torrent ikke svinge, hvad man skal gøre?

Jeg har brug for at begynde at tænke på arbejde torrneta. Torrent Programmet giver dig mulighed for at arbejde kun med de torrent-filer, som nogle brugere skaber, mens andre henter dem. Hvis du beslutter dig for at fylde en film på en torrent site, først skal du vide - hvad man skal gøre med en fil torrent? Han funktionelt minder til etiketten på sitet. Han skabte i eponyme program tilpasset den angivne fil og dens angivne placering på din computer. Derfor, før skabe sådan, beslutte, hvor det altid vil være originale fil.

Dernæst gå til webstedet, torrent, oprette en ny konto og angive stien til din fil, der oprettes gennem programmet. Når systemet kontrollerer rigtigheden af at udfylde formularen, og skubbe dig selv din fil, som du oprettede torrent vil være tilgængelig for download af andre brugere. Lad os vende tilbage til situationen - torrent pumper ikke hvad man skal gøre? For at downloade den korrekte fil, åbne den downloadede torrent-fil af samme navn programmet. De i øjeblikket få, den mest almindelige - μ-torrent.

Derfor, for ikke at sætte de tematisk forum dumme spørgsmål som "ikke virker torrent, hvad de skal gøre?", Sørg for at du har downloadet torrent-fil. Det er ofte kombineret med enkle Torrents Games. Dette gøres således, at brugeren selv kan vælge - hente torrents eller andre direkte måde? Den fil, du vil har formen - "fayl.torrent". De vil også brug for. Hvis du henter filen, og der er ingen resultat, så tjek programindstillinger.

Den første ting at tjekke, når du har et problem - hvis du har hentet indholdet til stede i download vinduet. Hvis ikke eksisterer filen, så har du ikke indstillet automatisk podhvatka-torrent hentede fil. Åbn den fil, du har angivet i injektion sted, ved hjælp af en torrent-klient. Hvis arbejdsmiljøet fil, vil den åbne programmet. Og så er der to muligheder - begynde at downloade og intet sker. I det første tilfælde, skal du blot vente på download og din. For det andet - ikke lede længere.

Igen vender vi tilbage til indstillingerne og se efter grænsen download hastighed. Broderparten af folk beder spørgsmålet "torrent vil ikke hente, hvad de skal gøre?" - mennesker forstår ikke indstillingerne. Som standard kan du stå på vigtigheden af virkninger - "uden begrænsning" Det træsko kanalen af din Internet til 100%, og du ikke kan svinge på alle. Det er umiddelbart mærkbar på hastigheden på internettet som helhed. I dette tilfælde skal du indstille indstillingen "5" - det er nok.

Hvis alt er i orden, skal du kontrollere parameteren "antal samtidige downloads." Hvis du, for eksempel, er det nummer 10, og i vinduet Overførsler er mere end ti (i betragtning af, at din fil har en position i mere end 10 minutter), så enten øge dette tal til højre, eller - højreklik på den ønskede fil downloads vindue - kraft. Hvis dette ikke virker, skal du kontrollere de mere drastiske muligheder.

Den allerførste situation, når torrent ikke pumper hvad de skal gøre - tjekke tilgængeligheden af internettet. En måde - at åbne programmet og se på et diagram hastighed på lastning / rekyl i bunden, er indikationer duplikeret og individuelle data foran hver fil i vinduet Overførsler. Hvis netværket er, og ved siden af den ønskede fil er ingenting eller uendelig symbol - det betyder, at det ikke er i netværket. Umiddelbart kan vi konstatere, at nogle udbydere tilbyder en separat lokalnetværk og internettet. Hvis du ryster en lokalki, og det virker ikke, så download vil være. Det samme gælder for internettet (når kun lokalku).

Men hvis alt er i orden, så højst sandsynligt har du det mest populære valg - ingen såmaskiner. Frø - folk uddele den aktuelle fil, receptioner - belastninger. Du kan tjekke det på en torrent site, som huser torrent fil. Ofte er der angivet antallet af dem, og dem. Hvis lysdioderne ikke, og vil ikke starte. Da sitet sådan udnævnelse eneste mellemmand, er du downloader en fil direkte til brugerens pc eller downloades til pc-brugere. Også oplysninger om Sidamo og kammerater duplikeret i downloads filer tværtimod i de relevante felter.

Hvis lysdioderne er, den sidste mulighed - at blokere faerfolom Antivirus eller aktiviteter mest torrent programmer. Du kan løse problemet ved at gå til indstillingerne i programmet eller anti-virus og firewall tilføje torrent til undtagelserne. Jeg bemærker, at for denne operation, er det nødvendigt at forstå de relevante programmer.

Afslutningsvis vil jeg gerne bemærke tidspunktet for ophavsret. Sikkert du har hørt om lukning af disse eller andre sharing services. Problemet er, at brugerne placerer authoring filer, som var sorte penge. Vejledere holde styr på disse filer og kræver administrationen af en sådan tilbagetrækning. Hvis sådanne krænkelser akkumulere en masse - liv dækning. Torrent sites - dette er en midlertidig vej ud af sådanne situationer. Da online-butikker kun links til pc-brugere, administrationen påtager sig intet ansvar (hvor filerne er gemt). Jeg kan ikke "endnu" intet sagt, som et spørgsmål om tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.