ComputereSoftware

Sådan laver du en skærm - et skærmbillede?

Et uendeligt antal programmer, der kan hjælpe dig med at arbejde på din computer, glade og lidt skræmmende uerfarne brugere. Det er, hvad for eksempel en skærm eller et skærmbillede? Og dette er bare en almindelig billede af computerskærmen.

Det viser alle de ting, som vi ser på skærmene af vores skærme. Normalt, når du opretter et snapshot Scrin billede opnået uden visning af en markør, der var på skærmen på optagelsestidspunktet. Det er gennemtænkt og gjort meget komfortabel. Markøren stopper ikke at overskue alle de nødvendige elementer, selv den mindste. På skærmen kan være tekst, små billeder eller symboler, fotos og meget mere.

Hvordan man laver et screenshot, du siger? skærmbillede i et digitalt format opnået gennem operativsystemet eller andre særlige programmer. Nogle gange, når brugeren ikke har de færdigheder eller evnen til at gøre skærmen ved hjælp af operativsystemet eller et særligt program, griber han til et foto med andet udstyr. Brug kamera eller videokamera. Men hvorfor komplicere situationen, når der er nemmere måder at fjerne billedet fra skærmen.

Således betragter vi flere muligheder, hvordan man laver et screenshot?

Den første er den nemmeste og mest almindelige - er at skyde et billede af skærmen via operativsystemet på din computer.

Til denne vigtige og nødvendige proces på en computer tastatur har en særlig nøgle, som har navnet - «Print Screen». Luk alle unødvendige faner på din skærm, kun efterlader hvad du har brug for at fange i et fotografi. Sørg for at ingen program til at tage skærmbilleder ikke hænger åben i værktøjslinjen Hurtig start og handicappede. Tryk derefter på den ønskede tast på tastaturet. Efter denne åbne standard Paint og vælg i topmenuen - "edit" og "indsæt". Det billede, som du har besluttet at trække ud i programmet i redigeringsfeltet. Vi gå til menuen "Filer" og klik på linjen "Gem som ...". Der er ved at skrive et filnavn, vælg et billedformat mest egnet til dig - BMP, JPEG, GIF, PNG, det sted, hvor du vil gemme den klar fil

Og klik på knappen "Gem". Fil klar. Nu kan du gøre med det hvad du vil.

Sådan laver et screenshot af siden med hjælp af særlige programmer?

Tag for eksempel, bryggers Snagit s 7 (engelsk udgave). For at fjerne den sædvanlige screenshot af netop det program, du vil køre, og klik «capture». Der er således en synlig markør med et kryds, som du slag kræves for snapshot området til at lave en skærm.

Umiddelbart efter at have valgt den ønskede del af skærmen åbnes automatisk et vindue til at gemme billedet. Du vælger fanebladet «fil» line «Gem som ...» og klik på det. I boksen til at gemme et objekt skal du vælge den placering, hvor du vil gemme billedet, du kommer op og indtaste et navn til dit billede og vælge et format.

Nu hvor du ved hvordan man laver et screenshot af skærmen displayet på din computer. Det resulterende billede kan udskrives, sendes via e-mail, Skype, mail.ru agent, ICQ eller bare sætte dette billede på de vigtigste foto på sociale netværk som "Klassekammerater", "i kontakt" og så videre.

Obrad dig, at en skærmbillede kan fjernes, ikke kun fra billedet eller teksten, men også med video. Hvis du har brug for et billede fra en videosekvens som et billede, godt i dette tilfælde for at bruge BSPlayer program. Tja, hvis du har brug for at gøre filmen skærmen er i video format såsom avi, eller en anden, programmet Snagit enhver version og ikke kun det vil hjælpe dig i dette.

Nu kan du gøre for at fortælle dine venner om, hvordan du gør en skærm fra din computerskærm, hvis det presserende er nødvendig. Du har en lille tilføjelse til din allerede eksisterende erfaringer med computer hardware og anden software knyttet til den.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.