SundhedStomatologi

Gazaev Omar - prosthodontist

Meget berømt prosthodontist er Omar Gazaev. Hans biografi er ikke så kendt som han er. Faktisk, takket være en roman af sin kone Bondarchuk Strip berømt over hele landet.

Lidt om Omar Gazaeva

Gazaev Omar - en indfødt af Dagestan. Jeg er født og boede i Makhachkala. Efter gymnasiet, indskrevet i medicinsk skole, han med succes uddannet og trænet som en ortopædisk tandlæge.

Så han og hans kone flyttede til Moskva, hvor de havde en søn. Gazaev Omar begyndte at arbejde i eliten schweiziske klinik i Moskva, som er i centrum, hvor han blev en førende ekspert. Til dato har han erhvervserfaring - 16 år. Hans klinik tjener "VIP" -patsientov.

Den dyreste var gift med patienten Gazaeva Pavel Mamaev, en berømt fodboldspiller. Hun repareret sine tænder i 3 millioner rubler, mens der i en anden klinik, ville den samme procedure koste 6-7 gange billigere.

Romerske og Svetlana Bondarchuk

I 2008 ved en reception på den schweiziske klinik i Moskva kom Svetlana Bondarchuk. Han behandlede hende tænder Omar Gazaev. Tandlæge, tilsyneladende kunne lide hun. De har et nærmere kig. Dernæst en affære, at Svetlana ikke skjule fra sin mand.

Strip modsætning Omar gjorde sit bedste for at skjule affæren fra sin kone.

I 2009 blev den kærlighed Omar og Svetlana kendt af journalister. Når de er kommet under kameraet, kom ud af cafe uret, som er beliggende i hjertet af hovedstaden runde, efter en sen middag. Det faktum, at et par plettede paparazzi, har eliten ikke lide tandlægen, og han overfaldes på dem, og derefter, efter at have fået ud af bilen bit, forsøgte at bryde op linsen. Resultatet er blevet brudt, ikke kun kameraet, men forruden af bilen af journalisten. Denne aggression kan ikke kaldes normalt.

Denne sag er en cafe havde ingen effekt på forholdet Omar og Svetlana, og de fortsatte med at mødes på. Ifølge venner, Bondarchuk nær Omar forynget i flere år. Og det sidste er ikke benægtes.

Når tandlægen kone hørte om sin mands utroskab, hun straks søgte om skilsmisse og sagde, at hans søn blev efterladt uden en far, og det vil være på samvittighed Bondarchuk. Som Gazaeva kone sagde, at hun ikke ville vende det blinde øje til forræderi, og det er bedst at straks afbryde alle relationer i mange år, end blive ydmyget.

Gazaev Omar blev kendt i hele landet takket være forbindelsen med Svetlana Bondarchuk, fordi indtil da det var næsten ukendt, undtagen til dem, der havde behandlet tænder. Romanen har allerede varet mere end 8 år.

Gazaev Omar - erfaren læge

Som nævnt ovenfor, gas prosthodontist, implantologist arbejder i eliten schweiziske tandklinik i Moskva. For 16 år har han fået erfaring og nu er han behandlede tænderne "VIP" VIP'er. Lav en aftale med ertifitsirovannomu specialist i æstetisk tandpleje er ikke så nemt, men det er muligt.

Elite læge diagnosticere, behandle og forebygge tandcaries hårde vævsdefekter, og behandler parodontitis, pulpitis, caries. Den etablerer også en tand kroner, broer, flytbare og ikke-aftagelige tandproteser og finér.

I sit arbejde bruger han avanceret digital teknologi til at hjælpe ham håndtere den tunge manipulation. Han udviklede også sin egen behandling teknologi og bruger et mikroskop.

Periodisk Gazaev Omar øger dit niveau i Italien, Tyskland og Japan.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.