Hjem og familieKæledyr

Lus har høns: hvordan man får? Behandling og forebyggelse

Små fjerkræstalde indeholder næsten i hver gård i den private sektor, er det meget praktisk og fordelagtig, fordi en lav pris, vil du blive forsynet med friske æg og kød. Men der er mange sygdomme, der hurtigt kan reducere antallet af fugle, så du bør udføres med jævne forebyggende foranstaltninger og observere de første advarselstegn begynde behandling med det samme. I dag taler vi om sådan et problem som lus fra kyllinger. Hvordan at bringe disse parasitter og for at forhindre en ny infektion? På denne - på.

Hvad er det for en parasit

Husdyrbrug, uanset størrelse, skal være klar til at beskytte sin befolkning fra enhver modgang. Ikke den mest harmløse er lus i kyllinger. Hvordan at bringe disse parasitter, vil du ikke altid være i stand til at fortælle i en dyrlægeklinik, som specialister på området er ikke så meget. Derfor, vi i dag ser på mulighederne for at håndtere dem.

Dette er faktisk en udbredt fugl parasitter, der findes i alle repræsentanter for en verden af fugle. Ofte kan findes selv i de Kanariske Øer og undulater. Men det er på gården, de yngler med stor hastighed og kan forårsage alvorlige skader. Det store antal lus angreb fører til død af fugle, reduceret ægproduktion og spredning af farlige smitsomme sygdomme.

Egenskaber

Faktisk har blodsugende parasitter hos husdyr ikke udgøre en sådan trussel, ligesom lus i kyllinger. Sådan fjerne dem uden skade på fuglene, nu kender næsten hver landmand. Dette er en kompleks og specifik proces, men alle procedurer har længe været arbejdet ud, og derfor ikke udgør et problem for de erfarne opdrættere.

Hvad er forskellen på hovedlus hos kyllinger? Hvordan at bringe disse parasitter, vil vi fortælle lidt lavere, men for nu lad os se på "fjenden i ansigtet." De er små og krum, med fladtrykte sider og meget god hoppe. På grund af dette, for at fange og knuse dem næsten umuligt. Deres holdbar beskytter kitin dække, og i fjerdragt af fugle, de føler sig meget tryg og formere med stor hastighed.

Først og fremmest skal du sørge for, hvis de lus har høns. Hvordan kan du bringe disse parasitter, vil vi fortælle dig, dog vil disse metoder være magtesløse, hvis du har at gøre med kylling mider. Modsætning lus er røde (brun lus), og benene har mider er vidt adskilt i hånden.

Hvordan skal man behandle med skadedyr

I virkeligheden, hvis ikke ødelægge, det er din hønsegården vil være stedet for massedød af fugle. Lopper og farlige for mennesker, da de bære en masse sygdomme og indvoldsorme æg. Der er altid en chance for at blive bidt af en loppe, overføre hjernebetændelse. Men ormene overføres næsten alle lopper. Det er ekstremt vigtigt at bekæmpe parasitter, og hønsehuset omhyggeligt renset fra pupper og larver.

forebyggelse

Hvordan undgår infektion hos fugle bidende insekter? Den første ting til karantæne enhver ny fugl, inspicere det før udmønte sig i en fælles hus. Hvis økonomien er lille, er det værd hver måned for at inspicere alle kyllingerne. Sørg for at installere bad i huset for svømning fugle. Hæld i dem er træaske og sand, samt pulver "Matrem".

At være opmærksom på sin gård, viser det sig, at det ikke er så stort et problem lus og lopper i kyllinger. Hvordan skal man behandle med et stort antal insekter, vi også vil fortælle, men for nu lad os lære at beskytte hønsehuset mod ubudne gæster.

Om vinteren, når fuglen er næsten aldrig forlader huset, skal du foretage hlorofos tør strøelse. For eksempel en del af det område, du falder i søvn lag savsmuld eller tørrede blade og gøre det, hvilke midler 2 g pr m2. Fordybe sig i et kuld, vil høns desinficere penne.

Dråber mod lopper

I dyrehandlere de er mange, og nogle af disse værktøjer vil hjælpe dig i kampen mod den svøbe. Så hvis du tænker på, hvordan man kan slippe af lus fra høns, kan du starte med en analyse af ressourcer til katte og hunde. Vigtigst er det, er det ikke falder i fordøjelsessystemet af fugle, så vil det ikke skade hende. De mest effektive dråber er Stronghold, Frontline, "Bars", "Advanteydzh".

De mest effektive midler til

Glem ikke, at processen en hønsegården med en fugl kan ikke, du skal først vise alle dyrene i et separat rum, så behandle hver fjer individuelt, og senere, fra spray - gulvet og siddepinde, reder, vægge og loft. To dage senere, vil det være muligt at ventilere rummet, ren strøelse og lægge en ny for at erstatte hø i rederne.

Den mest økonomiske og effektive måde vil være et lægemiddel "butoxy" - betyder på grundlag af insekticidet "deltamethrin". Anvendelse af en ampul er muligt at fremstille 4 liter af en opløsning, der behandles som en fugl og værelset.

Andre industrielle insekticider

De er der tilbud meget. Det insektoakaritsidnaya pulver, der er produceret af mange producenter. For eksempel, "Barrier". At opnå optimale resultater bør være 1-5 g pulver sprøjtes på hønen.

Hvis du foretrækker at insektspray, så den bedste løsning for dig - det er "Beafar" og "Front Line". Behandlingen er nødvendig for hver fugl individuelt forstøvning spray mod fjerene, da de ikke bliver våde.

For store landbrug, der er lægemidler til oral indgivelse. For eksempel produktet fra TM NVESA «Promektin". Oftest bruges ved fjerkræbesætninger til opdræt og slagtekyllinger. Desoldering morgen forberedelse ved tilsætning af vand.

Oplevelsen af forfædre

Faktisk er der mange måder at slippe af lus i kyllinger folkemusik retsmidler. De har deres egne fordele og ulemper, men i sidste ende vælger du. Meget effektiv petroleum. Det dræber voksne insekter og larver opløse kitin. Petroleum drop anvendes på fjerdragt af fugle, og behandlet i hele lokalet. Behandlingen bør gentages efter en uge.

Dette er ikke den eneste måde. Hvem vil hævde, at den bedste løsning er eddike. Dens effekt svarer til petroleum. Til forarbejdning kræves 6% opløsning fortyndes med vand i et forhold på 1: 1,5, og den resulterende blanding blev behandlet fugle. Proceduren bør gentages efter en uge.

Metoder gået i glemmebogen

Landmændene har længe været konfronteret med sådan et problem som lus i kyllinger. Sådan udlede traditionelle metoder disse parasitter, fandt de på praktisk erfaring, vælge først giftigt stof. For eksempel er svovl almindeligt anvendt, som sprøjtes hele huset. Men det er giftigt, så i dag dets anvendelse ikke er berettiget. Lidt senere erstattet svovl støv. Men ved denne metode, også skal behandles med stor forsigtighed.

Herbal Medicine

Tidligere herbalists var i stand til at observere naturen og bruge denne viden til gavn for mennesket. Bortset fra det faktum, at der for parasitter kylling hovedlus og hvordan man kan slippe af med dem folkemusik retsmidler, kan vi ikke glemme de bundter af duftende urter, vores bedstemødre blev indsamlet og hang i lader og stalde. Dette er en effektiv metode til bekæmpelse af skadedyr. Den første gode mod lus og lopper malurt, velafprøvede mose rosmarin og rejnfan. Urter indsamlet i sommeren og høsten for hele sæsonen, og derefter hængt på hønsegården og scatter på kuldet.

For at opsummere

Slip af med lopper kylling - dette er kun en del af problemet. Det vigtigste - at forhindre dem i avl i hønsehuset. Af disse er de mest gennemprøvede og effektive metode til at løse problemet er at opretholde renlighed i huset. Der er endda parasitter vil falde ind i de nye høns eller omstrejfende spurve, kan deres reproduktion undgås, fordi larverne og pupperne er konstant fjernet fra lokalerne.

Alle metoder til insekticidbehandling som har bevist deres værd i store fjerkræbesætninger, er ofte for tidskrævende og helt unødvendigt for små landbrug. Det er derfor lettere for landmændene at regelmæssigt rengøre hønsegården, fyld med frisk savsmuld og hængende duftende bitre urter som malurt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.