Hjem og familieKæledyr

Lancashire Heeler: race beskrivelse, pleje, foto

I dag har vi introducere dig til en sjælden i Rusland race af hyrdehund , der blev opdrættet af krydsende terriere og Welsh Corgi. Vores helt - Lancashire Heeler. Dette er en stærk og hårdfør dyr, med ordentlig uddannelse kan blive en uundværlig følgesvend.

Fra historien om racen

Lancashire Heeler (ofte blot kaldet "Lancashire") - stadig en meget ung race. Hun dukkede op i tresserne af det XX århundrede. Denne mellemstor hund, men den mindste blandt de hyrde modparter i England.

Dette temmelig lille brovtende nemt og hazardously jager rotter har enorm reaktion. Overraskende, på trods af sin størrelse, Lancashire Heeler dygtigt "dirigerer" en flok får eller besætning af køer.

I 1981 dukkede racens standard, hvorefter hun blev genkendt sobakovodcheskimi sammenslutninger af flere lande. Umiddelbart efter det, har populariteten af disse dyr steg markant i Storbritannien. Så begyndte hundene at dukke op i andre verdensdele, hvor de hurtigt begyndte at vinde hjerter af dyreelskere. Meget sjældent, men disse playboy forekomme i vores land.

Lancashire Heeler ofte bliver en vidunderlig følgesvend. Mange ejere værdsat denne nice lille hund for hans engagement, god karakter, forsigtighed.

udvendige funktioner

Disse mellemstore hunde (størrelse) ligner meget Welsh Corgi, men healere er lidt mindre, men selvfølgelig er de længere. En miniature brugshund med korte lemmer, som har mange medfødte evner og bemærkelsesværdige beføjelser.

Stammen har afrundede kanter, ryggen linje er stærk og direkte. Hovedet er proportional med kroppen. Bred og flad mellem ørerne står kraniet. Hængende ører ikke er velkomne. Halen er ikke kuperet, indstillet på høj. Uld ændrer sin længde afhængigt af årstiden (vinter det fluffy med iøjnefaldende manke). I løbet af sommeren pels er blank og glat. Vækst af hanner ved manken -. 30,5 cm Vægt bør ikke overstige 5,5 kg. Tæver lidt mindre.

karakter

Lancashire Heeler påvirker deres herrer uudtømmelig venlighed, sjov og munter disposition. Han kan bare ikke lade være med at blive et kæledyr. Det skal bemærkes, at disse hunde ikke er bundet til en enkelt vært, og til alle medlemmer af familien. Under alle omstændigheder, vil intet gøre denne baby til at bringe folk kære til ham. Han er meget følsom holdning af mennesket. Af denne grund, vil healeren beskytte dig altid og overalt.

Fremmede, har disse hunde ikke favorisere: behandle dem med et gran salt, og i tilfælde af en fremmed trussel, Lancashire, på trods af sin beskedne størrelse, vil haste i kamp. Disse hunde er kendetegnet ved mod og lynhurtig respons, og deres kraftige kæber sætte dem i stand til at kæmpe ikke kun mod uvenlige sindede mennesker, men også fra vilde dyr.

For børn, denne hund får en god og loyal ven. Disse healer viser aldrig Dazhi spor af aggression. Men bor Lancashire i det samme rum med andre små kæledyr kan være problematisk.

Fordelene ved denne race bør omfatte udholdenhed og føjelighed, aktivitet og styrke, samt en medfødt handlefrihed. Når du bliver syg om hjertet, denne hund af sin slags i stand til at løfte stemningen.

Pleje og vedligeholdelse

Det er meget vigtigt, at healeren er lige så behagelig følelse i huset og lejligheden. Han er meget aktiv i et lukket rum, men det kræver ikke for meget plads.

Vigtigt for denne hund til lange ture med sin elskede herre, fordi han har brug for en følelsesmæssig forbindelse med en mand. Når man går ønskelig fysisk aktivitet i form af forskellige opgaver og spil.

Fantastiske egenskaber af pels, som varierer på forskellige årstider. Disse hunde tåle både varme og kulde - de behøver ikke ekstra tøj.

For vand, behandles de forskelligt. Nogle hunde udlede stor glæde, mens andre kan være relateret til vand procedurer snarere negativt.

Pleje Lancashire Heeler er enkel, kompleksiteten er undertiden uld, især under molting, når vinteren pels er ændret til sommer. På dette tidspunkt, overskydende hår er nødvendigt at rede ud ganske ofte.

mad

Det er nødvendigt at være opmærksom på din hunds kost og dens fysiske form. Som healer er ganske aktiv, skal dens magt fuldt ud at opfylde behovene for energi bestande. Af denne grund, i kosten af dit kæledyr skal være en tilstrækkelig mængde af protein i kød. Det kan give en hund en kogt eller rå. Men på det seneste, hund eksperter mener, at de kogte kød er at foretrække, fordi den ikke indeholder indvoldsorme og andre uønskede mikroorganismer.

Vi må ikke glemme de kogte grøntsager og korn, blandet med kød-holdige produkter. Ved fodring naturlige produkter har brug for vitamin-og mineraltilskud, at din dyrlæge vil anbefale.

Hvor kan man købe en hvalp?

Vi har allerede sagt, at Rusland er en forholdsvis sjælden race Lancashire Heeler. Kennel endnu til at finde ganske vanskeligt. Du kan kontakte kennelen "Flying Dog" (Moskva-regionen), eller i Ribessita (Estland). Får gode anmeldelser planteskole Faleser Hogland, beliggende i Moore (str. Sovkhoznaya, 11). Han har specialiseret sig i opdræt af denne race som en Lancashire Heeler. Hvalpe sælges med alle tilhørende dokumenter RKF, stigmatisering, vetpasport. En kontrakt til køb og salg. Du skal vide, dem der har brug Lancashire Heeler: hvalp pris kan variere fra 45 til 60 tusind rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.