BilerBiler

Usædvanlige koreansk bil "KIA Opirus"

I et forsøg på at besætte en niche udøvende biler koreanske bekymring "Kia Motors" har skabt og sat i produktion af en ny luksus sedan kaldet 'Kia-Opirus". Modelnavnet er taget med vilje. Bilen blev opkaldt efter den antikke by skæve, som er berømt for sine indkøbscentre, distribuere sandeltræ og guld. Nå, lad os se, om denne koreanske sedan virkelig lever op til sit navn.

"Kia-Opirus': anmeldelser af ejerne af udseende

Udseendet af Sedan, da mange bilister siger, ikke koreansk. Foran "Kia Opirus," husker han nogle model "Jaguar" eller "Mercedes" E-klasse. Ifølge udviklerne, blev denne konstruktion udtænkt specifikt til at give bilen mere end præsentabel (og som vi ved, at selskabet er en leder i den "offentlige sektor" fremstilling af de sidste 10 år). Solid gitter og forlygter 4 Main Light er virkelig tale om soliditet, men på samme tid, oprindelige koreanske udtryk i kroppen linjer, du kan ikke engang huske. Dette er en "europæisk" med asiatisk platform.

"Kia-Opirus" -2013: Billeder og revision af interiøret

Her repræsentation sedan er ikke mindre imponerende. Det vigtigste træk ved interiør - dette rum. Inde i stedet så meget, at det nemt kan passe 4 voksne. den samme plads ikke er skåret for føreren. Hvis du skubber ryglænet, manden med væksten i 170 centimeter er ikke muligt at nå frem til ratstammen. I øvrigt er det sidstnævnte styres af en elektrisk strøm på flere måder.

Forreste og bageste der er luksusvarer. At kun er en solid afslutning "under træet", der ikke smelter og ikke plette i solen som det er tilfældet med de kinesiske biler. Materiale finish - en hud (helst lyse farver), meget blød at røre ved. Hver konfiguration er allerede til stede branded lydsystem med cd-afspiller, el-ruder, opvarmede sæder og spejle. Aircondition - er en væsentlig egenskab ved enhver koreansk sedan "Kia-Opirus". Hvad kan jeg sige, denne bil lige har oprettet for elskere af luksus.

Tekniske specifikationer for den koreanske sedan

Maskinen er afsluttet med kraftig oprindeligt benzinmotor på 3,5 liter, udvikler op til 266 "heste" trækkraft. I et par automatgear arbejder med ham. Som bilejere insistere gearskift udføres på bilen, så stille og roligt, nogle gange endda forvirre "automatisk" med CVT. Og nu til de øvrige kendetegn. Koreansk sedan "KIA-Opirus" med sin imponerende længde og den faste masse har en meget højt humør acceleration. "Hundreder" bil accelererer på bare 7,5 sekunder. På samme 266-hestekræfter motor bruger et minimum af brændstof. Selv i det urbane cyklus, er dette tal ikke overstige mærket af 12,9 liter. Selvfølgelig, i dagens marked er det noget oppustede tal, men i betragtning af motorkraft, du ved, hvor mange liter brændstof er nødvendig for at "fodre" en enhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.