SkønhedHår

Hår maske mod hårtab

Årsagerne til dette, der er begyndt at tabe sit hår, et stort sæt. Først af alt dette kan ske i tilfælde af en ensidig kost, når håret mangler nogle vitaminer og elementer. En anden grund - den forkerte omsorg for eksempel hyppig farve, perming, udvidelser mv Håret kan falde ud og i betragtning af lang tids brug af visse lægemidler, samt hormon i kroppen svigter. Det kan hjælpe beskæftige sig med problemet Den enkleste løsning - hår maske mod hårtab. Det er let at tilberede, og her er resultatet efter behandlingen er synlig med det samme.

Maske til hår mod tab: nyttige opskrifter

  1. Prøv at beskæftige sig med nedfald ved hjælp af varmt peber. Du kan gå to veje. Den første - er at bruge forkogt peber tinktur. For at gøre dette, Red Hot Peppers (fire til fem stykker) og sted i en flaske vodka og lad det trække i omkring syv dage. Så blande tinktur i en lige mængde af honning, olivenolie og anvende på håret. Tredive minutter for aldring vil være tilstrækkeligt, men det er bedst efter påføring af maske på hans hoved sat på en plasticpose. Den anden måde - uden kogning peber tinktur. Tag en spiseskefuld af præ-sleben rød peber og bland det med fire skeer af honning. Put i et vandbad i et par minutter. Klar masse og anvende på håret og skyl efter tredive minutter. Et sådant middel mod hårtab mest effektive. Mindst, mange kvinder netop på grund af peber og peber tinktur stand til helt at udrydde problemet.
  2. Her er en anden effektiv hår maske mod hårtab. Tag en spiseskefuld yoghurt, havsalt, honning, burre olie og cognac. Alle ingredienser, tilføje to spiseskefulde saft løgformet. Alle bland godt og anvende på håret, forsigtigt gnide nær rødderne. Sæt en plastikpose, men snarere cap på toppen af alle Wrap et håndklæde. Prøv ikke at vaske blandingen i en time.
  3. Løsning til hårtab i hjemmet kan tilberedes meget hurtigt, hvis du bruger den normale til dette formål rugbrød. Tag en lille mængde af sin papirmasse og fyldes med vand for at opnå en pasta. Senest jævnt på håret, der fokuserer på rodzonen. Mush time suge og skyl.
  4. Tør sennep - en anden god hjælper i kampen mod hårtab. Tag en spiseskefuld det, blandes med to spiseskefulde te (du har brug for det til at være stærk), hammer i en æggeblomme vægt. Påfør blandingen på dit hår, massage bevægelser gnide ind i huden ved rødderne. Efter tyve minutter, skyl.

Bemærk, at disse midler vil bidrage til at slippe af med hår tab, hvis det ikke er meget rigelige. Der er tilfælde, hvor tabet bliver kritisk, og der kan ikke gøre uden hjælp fra en læge. Du skal måske undersøges for at forstå årsagen til problemet ligger.

Og her er en anden hår maske mod hårtab: baseret på henna. Tag en pose Henna, hældes i en skål og tilsæt til det ene æg. Hvis dit hår er tørt, så tag kun blommen, hvis fedt, da kun proteinet. Alle bland godt og anvende på håret over hele deres længde. Igen, passe på, at vægten blev fordelt ved rødderne. Soak henna maske på håret i tyve minutter og skyl derefter.

Der er mange andre opskrifter mod hårtab. Alt så vil du ikke fortælle. Husk, ofte er nødt til at prøve flere forskellige midler, da den første gang er svært at finde noget effektivt. Især fordi de masker, der er beskrevet ovenfor, er let at tilberede, og deres struktur enkel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.