Hjem og familieBørn

Vil søn af Paul og Laysan Utyasheva: oplysninger om de personlige liv stjerner

Nyheden at i maj 2013 en søn af Paul og Will Laysan Utyasheva længe figurerede i pressen. Men berømthed lang tid omhyggeligt skjult oplysninger om hans familieliv, som, ja, selve det at hans ægteskab.

Hvordan det hele begyndte

Forholdet mellem Paulus og Will Laysan Utyasheva begyndte i 2011. Parret hævder, at de ikke skjule deres forhold. I lang tid var der et nært venskab mellem dem. Paul og Laysan optrådte sammen ved sociale arrangementer, gik i teatret, biografen, gå i parken. I denne stjernernes par kunne aldrig lyse op i pressen.

I marts 2012 ikke blive mor Laysan - Zulfiya Utyasheva. Hun døde af et massivt hjerteanfald. Gymnast meget bedrøvet over tabet af en elsket, faldt ind i en depression. Hun og hendes mor var meget tæt på. Zulfiya Utyasheva overalt ledsaget hendes berømte datter. Og som hun siger, Laysan, hvis ikke understøtter Paulus, der ved, hvad alle kunne ende. I den mest svært for gymnasterne under hendes levetid var han rundt og støttede pige.

Det hændte, at nyheden om brylluppet mellem Will og Utyasheva lækket til pressen den 1. april. Derfor er mange læsere opfattede det som en joke. Da det blev rapporteret, at parret venter en baby, ingen tvivl om det civilstand af Paul og Laysan forlod. De unge blev gift i 2012, i efteråret, på et Moskva registreringsdatabasen kontorer. Det var ikke overdådige fester. Siden død gymnaster mor havde lidt tid. Efter ceremonien i registreringsdatabasen kontor kom Young hjem og fejrede begivenheden med de nærmeste pårørende. Honeymoon nygifte var der ikke. Laysan og Pasha opholdt sig i Moskva og nød hinandens selskab, så selv et kort pusterum fra arbejde.

Vil søn af Paul og Laysan Utyasheva. detaljer

Baby blev født i maj 2013. For begge forældre, var han den førstefødte. Ved indlæring af hendes graviditet, Utyasheva gik til Spanien, fordi efter hendes mening, er der en langt bedre klima og økologi. Pavel Volya kom til Laysan når det er muligt. Gymnast besluttet at føde i USA i Miami, en af de bedste klinikker i verden. Fødslen gik uden komplikationer. Søn Paul Will blev født vejer 4 kg og væksten af 57 cm. Faderen meste af tiden var nær.

Han tog først sin lille søn i sine arme. Som de siger er nære venner af familien, søn af Paul Will - en kopi af paven. Efter fødslen, familien vendte tilbage til Moskva.

dåb

På trods af at hun Laysan - muslim, besluttet at døbe barnet. Ceremonien blev holdt hemmelig så meget som muligt og fastholdes i en af Moskvas kirker. Spørgsmålet om, hvis navn vil være af et barn, ikke engang diskuteret.

Drengen fik en fars navn, og, siger fremtrædende gymnast, hun selv tænkte at tage sin mands navn. Og hvad vil blive kaldt søn af Paulus 'Will? Forældre valgte navnet sammen. Drengen fik navnet Robert. Dette navn, i henhold til Laysan, meget streng og stærk, velegnet til deres søn.

lykkelige sammen

I øjeblikket er den familie af Will lever lykkeligt i de forstæder forældres hus mand. Laysan helliget sig til at hæve gamle søn, opgive børnepasning. På trods af dette, gymnast finder tid på hans foretrukne arbejde. Paul tog det fulde ansvar for vedligeholdelsen af familien selv.

Hjælp unge forældre Laysan bedstemor, forældre og søster Pasha. Parret er alvorligt tænker på fødslen af sit andet barn, fordi begge altid drømt om en stor og stærk familie.

Det er sikkert at sige, at sådanne forældre ville være stolt af søn af Paul Will, et foto af, som i øvrigt er næsten umuligt at finde. Måske de familiebilleder af en ung stjerne af familien kommer senere, når barnet fylder et år, vil vi se. Parret fortsatte med at beskytte sin familie formue fra nysgerrige blikke ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.