TravelingHoteller

Hotel Club Hotel Anjeliq: Beskrivelse

Country Hotel Club Anjeliq ligger fem kilometer fra byen Konakli, administrativt hører til Alanya. Fra havet det er adskilt af en vej, såvel som overalt i området i Tyrkiet. For to år siden blev det kaldt "Angelique Resort", men nu er det blevet erstattet af konceptet. Hotellet blev en klub, hvilket betyder, at hotellet er ikke blot en turist kompleks og en rigtig by at slappe af og har alle de nødvendige infrastruktur. Gæsterne har en tendens til ikke blive navngivet i afsides fra civilisationen, fordi alt, hvad hjertet begærer, kan de finde på sitet. Sidste år hotellet er gået igennem en komplet renovering.

Konakli

Dette er en af de smukkeste dele af den tyrkiske kyst. Han betragtes som en god og tæt på Alanya. Særlige attraktioner i landsbyen er der, men der er rene strande, varmt vand, og sæsonen varer fra april til november. På onsdage i Konakli arrangeret støjende basarer. Her kan du købe souvenirs, slik, prøv tyrkiske glæde og den berømte tyrkisk te. Er berømt blandt turister og lokale butik af lædervarer. Hvis du kommer med børn, vil de elsker den kommunale park med springvand, pavilloner og en legeplads med en trampolin. Fra hotellet Hotel Club Anjeliq 4 * (Club) til Konakli shuttle bus nummer fem. Du behøver kun at stå ved døren og signalerede. På vejen er en god indkøbscenter. I Alanya Konakli fra hvert kvarter gå bus-dolmushi.

De tjenester område

Hotel Club Hotel Anjeliq har et meget stort grønt område med en smuk park. Der, midt i grønne områder er den vigtigste seks-etagers boliger. Smukke stier og stræder føre til andre bygninger på hotellet. Denne seks fire- og fem-etagers huse. På forskellige niveauer af tre puljer placeret med barer og liggestole. Hovedbygningen er et stort mødelokale. Der er også gæsterne kan købe forskelligt tilbehør til rekreative, souvenirs og nipsgenstande i shopping række. På det område er der et særligt festival område for koncerter og shows. Åbn zoo og forlystelsespark. Den er udstyret med en frisør, skønhedssalon, vaskeri. På hotellet er åben for turister fitnesscenter, lægens kontor. Du kan besøge spaen, hvor en sauna, tyrkisk bad, og for et gebyr vil du have en massage og gøre peeling. I lobbyen fanger wi-fi. Her kan du sidde med din devaysa på hyggelige sofaer. Denne indkvartering Club Hotel Anjeliq 4 * (Konakli) en masse sport og underholdning - petanque, volleyball, bordtennis. Hotellet har en særlig vifte af tjenester for de nygifte. Animation på hotellet er organiseret på tre sprog - engelsk, russisk og tyrkisk. Eftermiddag inviteret til vandgymnastik og skridt aerobic. Karaoke. Hver uge er der en vis "tyrkisk Night". En masse tjenester beregnet til børn - legeplads, spillelokale, miniklub, særlig animation, disco.

Sådan placeres gæster

I alle tilfælde hotellet Club Hotel Anjeliq er mere end tre hundrede og halvtreds værelser og niogfyrre familieværelser (to værelser forbundet med en dør). Hver af dem har en bred seng, bruser, toiletartikler. Under alle rum, kan du installere en ekstra seng. Der er et køleskab, hvor vandet sættes i ankomstdagen. Satellit-tv med flere russiske kanaler. Pengeskab på værelset gebyr. Hotellet tilbyder et-værelses suiter er også speciel for brud og brudgom. De er på terrassen med jacuzzi. Værelser har aircondition, med en split-system med individuel kontrol. Badeværelset har en hårtørrer. Alle værelser med balkoner. Rengøres dagligt og håndklæder og sengetøj ændret to gange om ugen.

mad

Hotel Club Hotel Anjeliq har en hovedrestaurant, hvor turister fodres på en "all inclusive". Morgenmad, frokost og aftensmad er af typen "Buffett." Fem stænger kan også nyde snacks, desserter, slik, drikkevarer, lokal spiritus, cocktails. serveres Is planmæssigt. Barer på systemet "all inclusive" arbejde indtil elleve om natten, men det champagne og flasker vin og en vandpibe - mod gebyr. Der er flere tema restauranter "a la carte". Altid et godt udvalg af kødretter, masser af salater, supper. Der er en særlig børnemenu og høje stole.

hav

Stranden i nærheden af hotellet Club Hotel Anjeliq 4 * (Alanya) - egen. Selv om det er på tværs af gaden fra hotellet, for sikkerheden for turister, der er udstyret med en speciel fodgængertunnel. Går til stranden er ikke mere end hundrede meter. Strand udstyret med meget original. Der er ikke kun sjælen, toilet, liggestole, parasoller og liggestole med madrasser, som er tilgængelige for gæster gratis. Havet er udstedt mole ejet hotel. Der er også liggestole og endda bungalows til afslapning, med puder og gardiner. Der er også en bar, hvor du kan spise frokost. Stranden strækker sig to hundrede meter langs havet. Han er meget behageligt for svømning, især for børn, med en dejlig sandstrand indgang. Men pas på - i vandet på tværs af store kampesten. Om aftenen på molen diskoteker. Club Hotel Anjeliq 4 * (Club), som allerede nævnt, har tre swimmingpools. De er omgivet af terrasser til solbadning. Der er en masse paraplyer, liggestole, liggestole. Yderligere to puljer er for børn. Der er også en mini-vandland - tre vandrutsjebaner. Dag musik omkring poolen.

Club Hotel Anjeliq 4 * (Tyrkiet, Alanya): anmeldelser

Turister elsker dette hotel rene og komfortable værelser, meget venligt personale, smukke strand. Beach er bedre her end i de omkringliggende hoteller. Personalet er altid smilende og klar til at hjælpe. God animation og sjove aftenshows. God mad i restauranten, i forbindelse med hvilke anmeldelser er overfyldte takkede kokken. Store svømmebassiner med et vandland. En vidunderlig spa med en rigtig tyrkisk bad. Omgængelig og professionelle animatorer. Mange turister glip af resten i hotellet Club Hotel Anjeliq 4 * (Konakli), med nostalgi om det og lovede at komme igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.