TravelingHoteller

Side Yesiloz Hotel 3 * (Tyrkiet / Side) - fotos, priser og anmeldelser

75 kilometer fra Antalya, nær byen Side, der, billedligt talt, er det vigtigste arkæologiske skatkammer af Tyrkiet, er en tre-stjernet lejlighedshotel Side Yesiloz Hotel 3 * tredje linje. Hans niche i udvej business - Mighty ferie økonomi. Samtidig bemærker vi, at de tre stjerner - ikke betyder at sænke serviceniveauet. Prisen for turen i dette hotel i en periode på 7 nætter i den indiske sommeren 2014, under hensyntagen til sygesikring, kroer, overførsler, er mængden af 17,8 til at 21,8 tusind. Rub. Rejsebureauer er villige til at samarbejde med hotellet, som kvaliteten af hvile i det - konsekvent trygt.

Bygninger og arealer

Hotel Side Yesiloz Hotel 3 * består af to bygninger pansionatnyh: tre- og fire-etages. Gæster forventer 168 værelser, hvoraf størstedelen - 151 - standard, et areal på 24 m2, designet til afslapning ved formlen 3 + 1, 15 - familie, et areal på 40 m2, egnet til 4-5 personer hvile. Her, i en bestemt konstruktion, vil gæsterne nyde en Middelhavet udvej. Servicekvalitet er virkelig organiseret. Før du vælger denne tour og ferie-køber det giver mening at finde et mærke hotel websted. Det er muligt at pre-booking. Her på sitet, er der reklamer, hvor det siges, at det vigtigste kriterium for arbejdet for de hotelkomplekset er tilfredshed af gæsterne professionelt organiseret bord. Så at dømme efter de anmeldelser, er det - sandheden. Faktisk er det personale Side Yesiloz Hotel 3 * arbejder i godt humør, med opmærksomhed til kundernes ønsker hurtigt og præcist at organisere komfort som hjemme.

Pool og rekreativt område

Ankommer til hotellet, ferierende få armbånd til at passere hele sin infrastruktur. Hotellet - en lille, men meget veludstyrede. Dens centrum er et opholdsområde ved poolen. Selve poolen - alsidig, rummelige, differentieret dybde. Det giver dig mulighed for at svømme, svømme, spille vandpolo. Der er en vandrutsjebane. Der er en sektor til badning børn. Omkring poolen, på en behagelig terrasse, en cirkulær princip er udstyret med en rummelig opholdsstue med liggestole og parasoller. Desuden er det forudsat, så plads nok til alle til at slappe af. Gæstevurderinger om svømmebassinet Side Yesiloz Hotel 3 * - altid positiv.

anden infrastruktur

Her, på terrassen, gå ud og åbne del af restauranten, der er designet til samtidig strøm 120 feriegæster i spisestuen, som ligger i en bygning 200 er placeret.

Generelt er området af hotelkomplekset udstyret på en sådan måde, at bedst give interessante hvile, god mad, meningsfuld fritid, og sundhedsfremme. Bygget i 2007 og moderniseret i 2011, er konsekvent udvikling af infrastruktur Side Yesiloz Hotel 3 *. Anmeldelser tyder på, at det også har terapeutiske tjenester: En finsk og tyrkiske bade. For et ekstra gebyr, hvis det ønskes, kan fremstilles enten sessioner eller massage selvfølgelig. Populær blandt de smukke halvdel Hotel SPA-center med rige muligheder for ansigtspleje, kropspleje, der giver holistiske behandlinger.

Til hjælp for gæster at tage glæde i en bil leje på hotellet, er der en parkeringsplads for biler. Også i lobbyen på hotellet komplekset har en bagageopbevaring.

Mere om værelser

Værelserne på hotellet kompleks har aircondition og rengøres dagligt og grundigt. De Mighty renovering. Fra hotellet vinduet med udsigt over rekreativt område med sin pulje. Hotellets suiter er udstyret med komfortable badeværelser, badeværelse og balkon overblik for resten. Nye stilfulde møbler og ordentligt arbejder apparater i rummet - Side Yesiloz Hotel 3 * visitkort. Gæstevurderinger mere end én gang er taknemmelige for admins på hotellet for tilrettelæggelsen af en sådan trøst for dem.

Værelserne har køleskab, telefon, hårtørrer, tv (familieværelser er to af dem). I indstillingen af den sidste omtanke forudsat flere russiske kanaler.

To gange om ugen, skiftende sengelinned og håndklæder. Domineret af rolige varme pastelfarver på værelserne Side Yesiloz Hotel 3 *. Gæstevurderinger om dem tyder på, at værelserne er hyggelige og fremme pensionat kvalitet.

mad

Catering på hotel på en "all inclusive" mere end tre-stjernet niveau. Sortiment entrées udgør forskellige udformninger madlavning kylling, kalkun, lever, tre eller fire arter af fisk, appetitvækkende pølser, frankfurtere, kød med forskellige soja saucer. Hvorfor er det næsten daglige menu, ingen oksekød og fåre?

Reaktion på at forsøge at løse et simpelt puslespil: oksekød pris i Tyrkiet - $ 100 per kilogram. Til sammenligning er prisen for dag-boarding gæst, at han betaler en økonomi hotel - ca $ 100. Voksen mand - turist, opholder sig på hostel, kan spise om et pund kød om dagen. Spørgsmålet er: hvilken slags penge, betinget af tilstedeværelsen af oksekød på menuen, til at betale ejeren af arbejdet i personalet?

Men tilbage til menuen. Det skal bemærkes, at overflod af side retter. Vegetabilsk - meget velsmagende, især værd at tage aubergine. Godt på Restaurant supper. Bagning relativt få. Men meget velsmagende boller, som er fremstillet direkte ved tilstedeværelse af besøgende. Af drikkevarer: Sprite, Fanta cola, kaffe, te, emballeret frugtsaft. Af de frie ånder: vodka og øl.

Efter 22-00 all inclusive ender, fødevarer og drikkevarer er betalt.

Vejen til havet

Fra hotellet kompleks til havet en afstand på omkring kilometer. Hvis ikke doven, er det muligt at gå. Men det er ubelejligt. Der er en behagelig mulighed: et busstoppested overfor hotellet hver 15 minutter til stranden fra 8 30 am og går indtil aftenen bussen. Men i myldretiden, dvs.. E., for eksempel, når hovedparten af turisterne efter morgenmaden siv til stranden, bussen er proppet fuld. Men dette er ikke et dødvande, vi behøver kun vente 15 minutter, før den næste flyvning.

Der er en anden mulighed for dem, der ønsker: du kan praktisk til gratis leje en cykel her i Side Yesiloz Hotel 3 * Side (Manavgat), og stranden bliver straks mere overkommelig.

Strand, rekreation

Nu direkte på stranden. Dens længde - 50 meter. Han er udstyret med et tilstrækkeligt antal buk senge og paraplyer. Kort sagt, de klager fra turister af typen "vi ankom til stranden senere, men der er ikke plads" - ikke set i en bedømmelse af gæster.

Det er behageligt, stranden er sandet, glat indrejse i vandet er let, selv for børn. Vand - ren, varm mælk, har en lys cyan farvetone. Det kan ses ved en stor dybde.

Men som de siger, svømning og solbadning man nyde folk faldt fra Side Yesiloz Hotel 3 * Side (Manavgat). Disse tjenester betalte også underholdning i strandområde. Feriegæster, der ønsker at slutte sig til dykning, takket være erfarne instruktører, virkelig har en sådan mulighed.

Også hotellet instruktører underviser klasser, henholdsvis med tilgængelige licenser, vandski og parasailing (flyvning på en særlig faldskærm til båden).

nær butikker

Hotellet har en nyttig infrastruktur til fritid forretning. Lige fra hotel shop "Migros". Det er muligt at foretage et køb for $ og €, men forventer at kunderne, dvs.. E give byttepenge i tyrkiske lira. Priser - acceptable. Ease indlysende: Det er altid muligt at købe en souvenir inden de forlader hjemmet.

Hotel slik butik - en rigtig gave sød tand Side Yesiloz Hotel 3 * (Side). Anmeldelser af ham, der ønsker lang levetid til sin herre! Priserne er meget lavere end i Side. Undersøg selv: prisen på Turkish Delight - $ 12 vs. 20.

Til venstre for busstoppestedet stranden - butik med billige og lækre vine og juice. I nærheden er der en lille marked med frugt ganske tålelig priser.

udflugt program

Nogen der, men de turister, der har valgt turen i tre-stjernede hotel, der oprindeligt i tilstrækkelig grad forstå, at det kulturelle program af rejsende - business turisterne selv. Derfor strengt taget de foretrækker hotel-trehzvezdochnik mere fashionable mulighed for at spare penge. Hvilket bare ikke købe tour gæster Side Yesiloz Hotel 3 *! Billeder og anmeldelser dem på siderne i fora og sociale netværk viser de mest populære turistattraktioner i landet stjerne og halvmåne. Og erfarne vandrere er ikke holdt i tour, som de forsøger at sælge gæstfrihed guider arbejder fra rejsearrangøren. Hvem kan lide at betale en dobbelt margin på reel værdi?

antikke Side

Sådan starter du din personlige sightseeingture til gæster på hotellet komplekse vi overvejer? Måske skulle vi starte med ... gå. Hvorfor? Det er elementært, du er i Side. Sam Side Hotel Yesiloz Hotel 3 * ligger nogle få regler fra det fornemme område af arkæologiske udgravninger, en af de mest spektakulære i Tyrkiet.

Side gammel fæstningsby blev beskyttet både fra havet og fra land. Desuden trods jordskælvet, væggene beskytter ham fra landet forblev god. Rejst af de gamle grækere, hovedporten, der fører til det centrale torv, har form som en hestesko. Den anden port er også oprindelsen af den hellenistiske, romerske, har en fire-sidet tårn, bedre bevaret. Fra dem er den historiske hovedgaden i Side. Turister kan også se her agora (det offentlige område af byen). Gæster Side Yesiloz Hotel 3 * (Side), mærkeligt nok, de fleste skriver om de gamle offentlige toiletter (i deres Side - 24). Selv om de er af indlysende grunde ikke anvendes til sit formål, men potentielt brugbar i dag. Nedenfor dem (trods alt gammel teknologi i nogle aspekter - pålideligheden af vores) bevarede den eksisterende dræning og vandforsyning med rent rindende vand. Der er meget at lære af vores VVS, er det system, der arbejder "kun" femtenhundrede år!

Interessant, desværre ødelagde midten af agora, hvor du kan se ruinerne af templet for Ceres (gudinden for frugtbarhed og landbrug), såvel som slave markedet.

Men den mest spektakulære bevarede antikke bygning - er et amfiteater i Side. På scenen, længden af 63 m, hvilket kan ses i dag, i oldtiden til døden slås indbyrdes og med vilde Dyr gladiatorerne.

Pamukkale

At besøge Tyrkiet og ikke at svømme i Cleopatra pool, ligger i Pamukkale - det er som at gå til Paris og det lykkedes ikke at se Eiffeltårnet. Det er underforstået, og ferie-Side Yesiloz Hotel 3 *. Foto på baggrund af Cotton Castle (Pamukkale som oversat) pryder mange albums turister. Denne unikke naturlige kaskade af travertin bade skabt af naturen selv. Mineralske termisk vand har helbredende egenskaber. Udvendige vægge er dækket med et lag af bade krystalliserede saltaflejringer. Derfor Pamukkale ydre er original: den blide pastel perle farve. En uforglemmelig syn!

Den største pool, som er opvarmet separat gejser, pool tjente de gamle romere. De er udstyret med et sted for deres bade, der giver søjler og forhal (desværre, disse kreationer af menneskehænder ødelagt af et jordskælv).

andre udflugter

Børsnoterede og andre udflugter, som foretrækker at besøge Hotel Side Yesiloz Hotel 3 * (Tyrkiet). Anmeldelser præcist at fastslå en liste over besøgte steder: en fantastisk fælles skabelse af arten af menneskelige hænder - Cappadocia, en by i klippen; smukke Stalaktit grotte Dalmatash, gammel hemmelighed tilflugt korsarer; Ich bevarede byzantinske fæstning-Calais.

Helt sikkert et besøg værd, og på den østlige marked og, naturligvis, til at forhandle om det. Dette er - en slags ritual. Hvis noget lignende det, spørge om prisen. Du kaldte. Du dividere tallet med tre navngivne og erklærer, at betalingen for de varer, der beløb. Merchant griber hovedet og kører væk "for at rådføre sig med ejeren." En erfaren køber roligt venter. De handlende i mellemtiden resorts og anmodninger om at øge prisen. Køber kalder nedladende halvdelen af den oprindelige pris. Bare så, at kalde en anden gang, bør du købe produktet. Bargain "bare" i Østen er ikke accepteret. Som et resultat, er du køber en god læder produkt til 50-60% af, hvad der ville blive betalt for det i Moskva. Det er det - orientalsk basar: og rentabel, og ikke kedeligt.

konklusion

Sammenfattende kan vi anbefale Side Yesiloz Hotel 3 * (Tyrkiet) til at købe ture. Hotel Complex - økonomisk, sikrer Mighty bord (og kost og logi). På det kulturelle program af samme omhu skal træffes af rejsende. Det er naturligt for et tre-stjernet hotel. I mellemtiden bør vi erkende, at det er en bekvem platform for eventuelle udflugter både i Tyrkiet og den midlertidige afgang ud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.