TravelingHoteller

East Sea Resort 3 * (Thailand / Pattaya): fotos og anmeldelser

East Sea Resort 3 * hotel tiltrækker rejsende fra hele verden med sin bogstaveligt drukne i grønne områder, en lille, men hyggelig bungalow, samt en overraskende fredelig atmosfære. Behageligt overrasket turister og den perfekte kombination af en vellykket placering - tæt på centrum af Pattaya, kvalitet, service og overkommelige priser.

Pattaya - en udvej for en uforglemmelig ferie

Pattaya er en af de mest berømte byer i Thailand blandt rejsende. Aktiv udvikling af udvej var i 1961. Siden da har byen dukkede omkring 120 forskellige hoteller, cafeer, restauranter, klubber, butikker og andre faciliteter for et behageligt ophold.

Konventionelt Pattaya udvej er opdelt i tre regioner - North (Naklua) - det er her er East Sea Hotel Central (Phattaya) og Syd (Jomtien). På stranden i ethvert område rejsende opfordres til at gå gennem havet på en båd eller en yacht, tage en tur på en scooter eller jet ski, flyve på en faldskærm bag en båd, windsurfing og dykning.

Ikke mindre interessant, og du kan tilbringe natten i Pattaya. På denne tid af dagen i byen masser af barer, klubber, massageklinikker og butikker. Elskere af nattelivet er bedst at gå til den sydlige del af Pattaya - at der er den berømte Walking Street, som består af den "dør til søjlerne."

Der er noget at gøre på resort og i dagtimerne. Således bør særlig opmærksomhed være kompleks Mini Siam, som indsamles et stort antal små kopier af monumenter for arkitektur i Thailand og vokser en række eksotiske planter.

hotel placering

Resort Pattaya (Thailand), der er vært for East Sea. Er placeret i en afstand af 120 kilometer fra den internationale lufthavn i Bangkok. Men stien fra hotellet til "luft station" tager ikke mere end to timer med offentlig transport, men hvis du bestiller en overførsel fra hotellet, er det endnu mindre. Hotel East Sea Resort 3 * - et paradis for elskere af afslappende og behagelig ferie.

Det område af hotellet er et sandt tropisk have med masser af palmer, blomster og andre grønne områder. Åbnede hotel var i 2008, og den sidste restaurering det afholdt i 2011. Behageligt tilfreds feriegæster og fordelagtige placering af hotellet - kun 3 km fra centrum af Pattaya. For at overvinde denne vej til fods kommer til at tilbringe omkring 20 minutter, men du kan også bruge en af de busser, der regelmæssigt "walk" til midten af hotellet.

Infrastruktur Sea Resort

East Sea Resort 3 * - en bungalow type hotel. Dens samlede areal er mere end 20 000 m². Bungalow forbundet cement stier på begge sider af hvilket øger slags løv og træer. På hotellet findes restaurant, bar, gratis internet cafe og 4 swimmingpools med jacuzzi. Med vis grænse bungalow kan straks hoppe i vandet og nyde svømning.

Værelser

40 bungalows - at de repræsenterede på East antallet af værelser Sea Resort 3 *. Pattaya har en masse af hoteller i området, men ikke alle er forskellige som en rolig atmosfære. Hver bungalow kan være fra 2 til 4 værelser. Samlet Hotellet har 175 standard værelser for ikke-rygere. 3 personer kan bo i hvert værelse, men de blev oprindeligt designet kun for to. Nogle værelser har en ekstra seng eller barneseng kan installeres på anmodning af turister.

Alle værelser er udstyret med eget badeværelse. Varmt og koldt vand er til rådighed på ethvert tidspunkt af dagen. I hvert værelse er der et tv med russiske kanaler, køleskab, hårtørrer, dobbeltseng, aircondition, garderobe, natborde med en lampe og telefon. For et ekstra gebyr kan du nyde en sikker og minibar. Det er værd at bemærke, at priserne for disse tjenester er ganske acceptabelt. Værelserne rengøres dagligt, med de samme frekvens ændre håndklæder. Det er tilladt at dyr, forudsat at de ikke vejer mere end 5 kg.

mad

Hotel East Sea Resort 3 * serverer kun morgenmad. "Buffet" systemet ikke er tilgængeligt, alle fødevarer tjenere separat for hver tabel. Menuen Morgenmad er en liste over nogle af de følgende retter: omeletter eller røræg, toast, skinke, pølse, marmelade, smør, frugt, juice, varme drikke.

Som for de andre måltider på hotel, så er dette en restaurant, hvor på ethvert tidspunkt af dagen, kan du bestille din favorit fra menuen. I restauranten kan du nyde både europæiske og thailandske køkken. Hertil kommer, at hotellets bar uret, som tilbyder ikke kun et bredt udvalg af alkoholholdige drikke og læskedrikke, men også snacks, desserter og mange andre retter rundt. Det er værd at bemærke, at maden i restauranten, og baren er altid frisk og velsmagende.

Hvis dog, at mangfoldigheden i den mad tilbydes på hotellet, turisten er ikke nok, så kan han altid gå til bymidten og til at besøge en af de mange storkøkkener, som har på sit område Pattaya (Thailand).

Priser for ture

To er voksne, en 7-dages ferie i Thailand med indkvartering på East Sea vil koste omkring 2000 dollars. Udgifterne til turen vil omfatte flybillet og forsikring. Transfer fra lufthavnen til hotellet bliver nødt til at betale ekstra, eller gøre brug af offentlig transport, som har en tilstrækkelig Pattaya. Værelserne på hotellet er der kun morgenmad, men til frokost og middag, du skal betale ekstra. Men priserne i restauranten og baren East Sea er ganske acceptabelt.

Underholdning og yderligere tjenester

Indstillinger til interessante tidsfordriv på ikke så meget, fordi det er mere velegnet til en familieferie hotel. Af de vigtigste underholdning - svømning i poolen og nyde alle former for drikkevarer i lobbybaren, hvis område, ved den måde, har fri adgang til internettet. Det er værd at bemærke, at de liggestole og parasoller ved poolen er betalt, kun håndklæder leveres gratis. Blandt de yderligere tjenester er det også værd at bemærke tilstedeværelsen af renseri og vaskeservice.

Privat strand Hotel East Sea Resort 3 * har ikke dog i en afstand af 500 meter fra det der er offentlig. Strand og indgangen til havet sand og småsten. Mellem hotellet og stranden Vejen løber.

Hotel anmeldelser og fotos af turister

Et sandt paradis for en behagelig og målt hvile - så karakterisere de fleste af turisterne Hotel East Sea Resort 3. anmeldelser om dette hotel overvejende positive. Alle bemærker en god kombination af værdi og kvalitet af service. Vi glædede behageligt vacationers og bekvemme beliggenhed af hotellet - tæt på centrum af byen, tæt på stranden.

Som for værelserne, bemærkes det deres yderste enkelhed, men ingen klager på renholdelse af værelset eller badeværelset er der. Nogle besøgende klagede over manglen på en hårtørrer, som ifølge rejsearrangører, var der skal ydes. En masse god i en bedømmelse, rejsende sagt om personalet East Sea. Medarbejdere på hotellet er altid klar til at komme til at hjælpe eller besvare spørgsmål. De fleste af hotellets personale taler godt engelsk.

Ifølge turisterne, efter deres ferie i Pattaya, East Sea hotel, formået at bringe en masse billeder. Selv uden at afvige fra det område af hotellet, kan du gøre en masse interessante billeder. Efter alt, her overalt meget grøn og lys, og alligevel bemærkelsesværdige bungalower omgivet af swimmingpools. Og hvis du ønsker at gøre dine fotos endnu mere forskelligartet, er det nødvendigt at gå en tur i centrum af Pattaya.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.