InternetMarkedsføring med inddragelse af søgemaskiner

Hvad er landing page, dekoreret af alle reglerne

En vellykket promovering omfatter særlig opmærksomhed på den korrekte landing page design.

Landing side fokuseret på stigende konverteringer, det har flere funktioner.

1. Overholdelse af alle elementer

Ideen og de grundlæggende oplysninger om virksomhedens marketing website bør afspejles fuldt ud på destinationssiden: titel, link, knap, infografik er underlagt det overordnede tema. Dette vil gøre de besøgende loyale og vil ikke lade ham blive distraheret.

2. idé

Klar formulering af ideer imødekommer behovene fra besøgende, motivere brugeren til at tro, at han ikke var galt med valg af den ressource, vil webstedet tilfredsstille hans behov: at købe varer; lære den bedste måde at tabe sig; lære at lave mad, lære et fremmedsprog, at sy eller reparere bilen.

Header, formulere, hvad problemet er med til at løse det indhold, vil ikke den besøgende forlade. Undertekster angiver de skridt til at nå målet, vedligeholde læser loyalitet.

3. Nytten af produktet

Spørgsmålstegn ved behovet for et produkt eller oplysninger vil fjerne listen over kategorier, hvis repræsentanter har allerede med succes anvender det. For eksempel: husmødre, folk af kreative erhverv, kok-gængere, studerende, hjem af master og så videre. Fremkomsten af en sådan liste er hastigt stigende omregningskurser.

4. argumenter

Argumenterne for valg kan være en god kundeanmeldelser, der indeholder ikke kun ros, men også billeder, navnet på forfatteren.

Anslået destinationsside skabelon inkluderer:

  • problemet;
  • mulighed for at løse det;
  • beslutning i detaljer;
  • forventede resultater
  • anmeldelser;
  • ringe til at udføre handlingen.

5. opfordring til at handle

Ordlyden kan være anderledes: "Jeg kan ikke købe dig vil købe en anden" og lignende, men det skal overholde, og andre sideelementer: arrow markant knap. Forrige beskrivelse, anmeldelser og energisk slogan opvarmet interesse besøgende, lyse knap - den logiske konklusion af handlingen, følelsesmæssige udbrud.

6. Troen på sikkerheden

Teksten, der viser pålideligheden af service for at sikre kvaliteten skal være i kundens perspektiv.

Den endelige version af en landing page der sker efter benchmarking flere arbejdsgrupper versioner. Vinderen vil være den ene af dem, at tiltrække det største antal kunder.

Artikel podgotolena eksperter http://webakula.ua/ atelier, hvor oprettelse og fremme af websteder er tilgængelige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.