InternetMarkedsføring med inddragelse af søgemaskiner

Hvordan at tilføje bogmærker i "Google Chrome"? Nemt og enkelt!

Google Chrome på i dag indtager en førende sted ranking de mest populære browsere. Et stort antal af brugere over hele verden har valgt dette program standard på computeren. Og det er ikke tilfældigt, fordi "Google Chrome" har en masse fordele sammenlignet med andre populære browsere. Fordelene omfatter følgende: høj hastighed på lastning sider og nem betjening. Men selv i sådan en browser, behøver nogle brugere ikke ved, hvordan man tilføjer bogmærket. I "Google Chrome", kan denne proces foregå i flere variationer. På denne og tale i artiklen.

1 måde

Hvordan at tilføje bogmærker i "Google Chrome" i store mængder? Denne metode er relevant for dem, der bruger flere programmer for at se webstedet. Hvis du tidligere har brugt en anden browser i lang tid, har du sandsynligvis har samlet en masse bogmærker, som du ikke ønsker at forlade. Og for at gøre op for den ene ting du synes er for kedelig proces. I disse tilfælde har Google Chrome skabere gav en mulighed for at importere bogmærker. Overførslen sker til en anden browser, som du brugte tidligere. Til import bogmærker, skal du gøre følgende:

  • Åbn browseren.
  • Gå til indstillingerne ved at klikke på det relevante tegn i øverste højre hjørne.
  • I vinduet vil du se panelet "Brugere", nedenfor er der et element "Importer bogmærker og indstillinger."
  • Hvis du klikker på det, skal du vælge den browser, hvorfra overførslen finder sted.

fremgangsmåde 2

I Google giver Chrome mulighed for at tilføje en anden og bogmærker. I dette tilfælde vil de nødt til at blive gjort manuelt. Hvis du vil vide, hvordan du tilføjer bogmærker i "Google Chrome" uden at importere foreslår, at du bruger følgende instruktioner:

  • Tilpas. Til at begynde, skal du medtage en demonstration af bogmærker. For at gøre dette, skal du gå til din browser , og sætte et flueben ud for "Vis bogmærkelinjen" valgmulighed.
  • Addition. Efter det første punkt skal du se flere bogmærkelinjen. Ved at klikke på højre museknap, vælg "Tilføj side." Dernæst udfylde alle de påkrævede felter og klik på "Gem".

yderligere funktioner

Tidligere fastsatte instruktioner lade dig vide, hvordan man laver et bogmærke i "Google Chrome" uden GUI. Det vil sige, de fremstår som et lille ikon med navnet på siden. Men mange er vant til at bruge de store faner med integreret forhåndsvisning-skærm site. Og som forventet, Google Chrome gør det muligt at opfylde dette behov. Dernæst du lære at lave visuelle bogmærker i "Google Chrome":

  • Browseren har sin egen applikation butik. Det er let at finde via en søgemaskine.
  • Ved siden af søgefeltet, indtast site "visuelle bogmærker."
  • Vælg en passende udvidelse og installere den.

fund

Google Chrome-browseren - meget fleksibel, hurtig og nem at bruge. Og nu hvor du ved, hvordan du tilføjer bogmærker i "Google Chrome" på flere måder, dine muligheder ekspandere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.