Mad og drikkevarerOpskrifter

Jellied kylling - borddekoration

Den festmenu tabellen ofte omfatter gelé kylling, stør, sprog. Denne ret er elsket af mange, og alligevel er det praktisk, fordi den er forberedt på forhånd, som burde slå sig og hærde. Anden plus fyldstof er, at den forbereder på gelatine, der viser fedt fra kroppen og dermed reducere de negative virkninger af en generøs festlig fest.

Aspic kyllinger kan kaldes kosten fad, det er fedtfattig og gelatine nyttigt for folk, der lider af sygdomme i leddene.

Hver værtinde deres hemmeligheder af madlavning kylling sky, men i hjertet af enhver opskrift - suppe, kogt kød og gelatine.

Gelatine løsning til at forberede et fyldstof i overensstemmelse med instruktionerne på pakken, men som anbefalet af erfarne kokke, er det nødvendigt at tage lidt mere til fyldstof fik stærkere:

Så på tærsklen til festen før for at forberede sky af kylling, kok rig kylling bouillon. Til dette formål, 500 gram kylling eller kyllingelår eller fylde bedryshek en liter kogende, saltvand med løg og gulerødder (ét stykke), krydderier (laurbærblade, sort peber - 5-7 ærter). Kød sat i koldt vand efter kogning Kog mindre end en time ved lav varme. Med stærke kogende bouillon kan slå uklar.

Så tag kød og filtrere bouillon. Kød afkølet, renset fra skind, knogler, brusk, skåret i små stykker og anbringes i en emalje beholder til et køleskab. Køkkenudstyr kan være anderledes, endnu vigtigere, bør bunden være lige og jævn. Kogte gulerødder, skåret i cirkler eller stjerner, satte kødet, tilsæt kviste af persille.

Pan bouillon indstillet på lav varme, og en tynd strøm af hælde i gelatineopløsningen. Omrør blandingen indtil det første tegn på kogning og off: overboiled gelatine mister sine geleringsegenskaber halvdel.

Bouillon med gelatine fylde med kogt kød, således at den spredes jævnt i plasteret. Dæk med en klud og sætte på et køligt sted. To timer senere fyldstof kan sættes i køleskabet i 5-7 timer. Før servering, forsigtigt vendes gelatineret kyllinger på en smuk flad plade.

Dette er den enkleste opskrift, men det kan være kompliceret, hvilket gør fadet mere lækker og smuk, ligesom en skællet fyldstof af kyllinger.

Bouillon og kog kødet på samme måde som i den tidligere opskrift, men kødet er forkrøppet kødhakkemaskine. Bland hakket med mayonnaise, fylde halv bouillon blandingen og gelatine. Når jelly hærder, lagt på toppen udskårne stykker smukt syltede agurker (3 stykker) eller en halv citron skiver og fylde den anden halvdel af gelatineopløsningen. Et sådant to-lags kylling gelé er bedre at gøre i del forme.

Sprog (oksekød, kalvekød, svinekød), kogt eller gelé altid været betragtet som et gourmet-måltid. Version af opskriften, hvordan man laver gelé sprog foreslås her kan kaldes en klassiker. Sproget har en meget original smag og tekstur, så du skal ikke kræver nogen add-ons.

Til fyldet, vi har brug for en oksekød tungen, løg og gulerødder - to stykker, tørret eller frisk rødder - persille, selleri, peberfrugt, krydderier, gelatine - en hastighed på 15 g pr halv liter vand.

Lang, gulerødder, løg, rødder hælde varmt vand og koges i mindst to timer. For en halv time indtil kogt tilsæt krydderier, laurbærblade og salt.

Kogt tunge renset fra huden og skæres i små tynde skiver. Bouillonen filtreres. Fremstillet ifølge instruktionen gelatine bouillon og hældt i en første opvarmet til kogepunkterne egenskaber.

Gelé tunge, normalt serveret i små portioned former. I hvert sprog og sætte stykker af gulerødder, hæld bouillon og sættes i køleskabet. Ved sky serveret varme krydderier - peberrod, sennep, adjika.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.