Mad og drikkevarerOpskrifter

Ribeye bøf: opskrift

Ikke alle husmor ved, at en bøf ribeye. Opskriften er tilberedning af kød på denne måde er ganske enkel. Ribeye - det er temmelig universel bøf: Det er muligt at stege hjemme på en pande (i dette tilfælde er det bedst at tage opvasken med en tyk bund, og ideelt set - alt støbejern), men du kan bage på varme kul under en picnic i naturen, der forbavsende form til sommeren sæson! Hvis du spørger, hvad du kan lave mad til et par minutter, er du velkommen til at reagere: Rib eye steak. Opskrift på simpel, så det ikke vil have absolut ingen dikkedarer! Dybest set, alt hvad du behøver for at lave mad på - for at slå det under stegning. På et tidspunkt, hvor butikken kan du købe alt, er ingen undtagelse, og det er. Du kan finde dyre marmor oksekød, importeret fra New Zealand eller Australien, men det er meget billigere at købe lokale.

Når du finder den kød til din smag, vil du ikke være noget tilbage, hvordan man laver en ribeye bøf. Hjem at stege det meget enkelt, det vigtigste ting at huske én regel: det er absolut ikke nødvendigt at tilføje fedt som marmoreret kød indeholder en sådan mængde, der er nok til at få et stort måltid. Det vil helt sikkert være meget velsmagende, saftig og blød.

Ingredienserne er nødvendige for at lave mad ribeye bøf

Opskrift forberedelse indebærer følgende produkter: tre hundrede og halvtreds gram bøf har til halvtreds gram aubergine, de samme squash, peberfrugt, champignon og tomater, tyve gram skalotteløg, kop fløde, salt og sort peber - efter smag, lidt olivenolie.

Hvordan til at stege en bøf ribeye

Oksekød bøf vaskes grundigt og tørres. Så ristes på en pande på begge sider, indtil det øjeblik, hvor den dannede gyldenbrune. det bringes derefter til den ønskede grad af ristning eller under låget eller i en ovn eller i en ovn. For at opnå et perfekt resultat er det bedst at bruge kølet kød, hvorfra du kan tilberede en virkelig stor bøf med blod.

Aubergine, svampe og zucchini grundigt skylles og tørres, skæres i ringe to centimeter tykke. Svampe kun adskilt fra sværen. Bulgarian peber vaskes, tørres og skæres i ret lange trekanter. Løg skæres i halve. Tomater vaskes, tørres, skæres i halve lodret. Alle grøntsager med salt og peber. Giv en lille løgn ned og olieret.

Frugt sat i panden. Skønhed kan bruges en rillet overflade, der var smukt mønster. grøntsager og derefter kog klar i ovnen ved en temperatur på et hundrede og firs grader.

Fed ribeye bøf, opskriften som vi citerede ovenfor på en stor tallerken med grøntsager. Han er placeret i midten og grøntsager er allerede omkring ham. Side hæld fløde og kød sauce. Den perfekte akkompagnement til hvid og rødvin.

At forberede det, hældes i gryden og lidt kødsaft afdampes ved lav varme. Efter at han er fordampet med 1/3, tilsæt fløde. Bring i kog og Solim. Det er det, sauce er klar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.