TravelingHoteller

Hotel Himeros Life Hotel 4 *, Kemer, Tyrkiet: et overblik, beskrivelse og anmeldelser

Når Homer skrev i "Iliaden", der her lever Chimera - en latterlig væsen med et løvehoved, liget af en ged og halen af en drage. Historikere mener, at det er fra dette monster fik sit navn Kemer. Det vides ikke, om der virkelig er en fantastisk skabning, men ikke langt fra den tyrkiske udvej dette virkelig er et bjerg kaldet Chimera, skråninger hvoraf lukkede på vej ud af jorden brænder gas. Kendt blandt turister Kemer begyndte relativt nylig. Resort med udviklet infrastruktur var der kun nogle to og et halvt årtier siden. I tresserne, her, mellem det blå hav og bjergene, det er bare en lille fiskerby. Det siges, at selv en bil at komme her var meget vanskelig, fordi vejen simpelthen ikke var.

oversigt

En anden ting - det nuværende Kemer. Det kaldes den universelle udvej kapital. Byen er så forandret, at i dag kan konkurrere med mange europæiske kolleger. Den turistmæssige infrastruktur er veludviklet. Vifte af underholdning, besøgende gives meget bredt: det og skum parter, og "syre" diskoteker, masser af tyrkiske bade, hvor massører næsten arbejder mirakler, den Dolphinarium, en lille vand park.

Hoteller i Kemer meget. Den største af dem er placeret i udkanten af den udvej. Generelt er byen omgivet af fantastiske natur. Nogle hoteller er en sand oase for afslapning med progressiv arkitektur og landskab design. Anstændig service, tilgængeligheden af underholdning for både voksne og børn, en række i kosten - alt dette venter gæsterne her, som stoppede sin endelige valg på Kemer (Tyrkiet).

Hotel Himeros Life Hotel

4-stjernet hotel kompleks, som rejsearrangører placeret som egner sig til alle kategorier af turister, er beliggende i hjertet af byen, omgivet af en tyk fyrreskov. Hotellet blev bygget i 2004. I dag er det helt renoveret og er i fuld overensstemmelse med den kategori, som hævdes.

Himeros Life Hotel 4 * fjernt fra kysten for én kilometer. I midten af den nærliggende Antalya - fyrre kilometer til den nærliggende lufthavn, som ligger på samme sted - en times kørsel. Hotel placering er valgt ganske godt: tæt på mange butikker, restauranter og billige caféer. Mange russere, at dømme efter de anmeldelser, vælger Kemer grund af det milde klima. Varmen næppe mærkes på grund af de omkringliggende bjerge og fyrreskove.

Det område i hotellet Himeros Life Hotel 4 * er lille, men velholdt. Ifølge "ulempe" karakteriseret alle hoteller beliggende i centrum af Kemer. Vejen til havet passerer gennem hovedgaden, så nogle fjerntliggende strand er næsten ikke mærkes.

infrastruktur

Life Himeros Hotel 4 * (Tyrkiet, Kemer) er perfekt til familie og folk, og for forretningsrejsende. Dens infrastruktur omfatter et lille konferencelokale, en hyggelig lobby. Der er også et depot sikkert for leje af celler, som du ønsker at betale ekstra, bagageopbevaring, renseri. Hvem kan drage fordel af vasketøj og sko rengøring. I stueetagen giver en enkelt tre-etagers bygning en mulighed for udveksling af valuta, pengeautomat, kaffemaskine. Parkering skal være præ-reserverede.

Registry Receptionen er åben døgnet rundt. Der er en tjeneste af hurtig indtjekning. Kontroller efter reglerne i Himeros Life Hotel 4 *, udnævnt til fjorten, og tjek - ved middagstid.

Dens område har en lille butik, hvor beboerne kan købe væsentlige elementer, herunder toiletartikler og badekåber.

Fund boliger

Himeros Life Hotel 4 * (Kemer - Kemer Centre) - denne ene er en tre-etagers bygning, der giver en moderne elevator. Hotellet har firs-fem værelser i følgende kategorier: standard med fem og tyve kvadratmeter og en maksimal ophold på 2 + 1 person, samt familie-værelse med et stort soveværelse (30 kvm, 4 + 1 personer ..).

Den sidste store renovering til den fuldstændige udskiftning af inventar og sanitetsprodukter i Himeros Life Hotel 4 * blev gennemført i begyndelsen af 2015. De lokaler, der ikke indebærer nogen dikkedarer i det indre, der er alt hvad du behøver til turister til en afslappende ferie - TV og aircondition, køleskab, betale minibar, gratis trådløs internetadgang. Mørke gardiner egnet for børn at sove i dagtimerne. På gulvet - tæppe.

Rengøring værelser, at dømme efter de anmeldelser, udført i god tro tjenestepiger. De håndklæder skiftes dagligt. Uden at vente på et tip personalet gør dem på en seng af svaner og andre dyr, der forårsager børn en ubeskrivelig glæde. Badeværelser kombinationer. Hver dag bliver hygiejneartikler opdateret.

om mad

Himeros Life Hotel 4 * (Tyrkiet, Kemer) arbejder på princippet om "all inclusive". Catering er til rådighed i den største indendørs restaurant. Hertil kommer, på terrassen af levende kan spise ved reservation. Borde skal reserveres på registratoren indlæg. Ved poolen på hotellet driver en bar, hvor købte ture i begrebet "all inclusive" Gratis snacks og drikkevarer er tilgængelige, produceret i lokale fabrikker. Baren er værd en gratis enhed for koldt vand. Buffet er altid overfyldt med grøntsager og retter fra dem, en masse frugt.

til børn

Himeros Life Hotel (Kemer) - 4-stjernet. Her er der faciliteter til børn. Efter anmodning, kan forældre få ekstra seng på værelset. Hertil kommer, når de kontrollerer at advare registratoren, at et barn har brug for diætkost.

For børn i den største pool har en lavvandet rum og dias. Hvis forældrene har brug for at en eller anden grund, gør deres forretning, kan de bruge en betalt service babysitter.

udflugter

Himeros Life Hotel 4 * (Kemer, Centre) har en fremragende beliggenhed. Dette faktum, i sin gennemgang, værdsat af dem, der foretrækker at ikke blot slappe af, men også at kombinere en ledig tidsfordriv med studiet af de lokale attraktioner, der vrimler på denne udvej.

Udflugter kan købes på hotellet Himeros Life Hotel 4 *, og fra gadesælgere. Turister får tilbudt direkte fra hotellet for at gå på en jeep safari i bjergene eller bare en tur rundt i nabolaget på æsler. Om sommeren, mange overvære koncerter med berømte sanger Tarkan, der i højsæsonen er ofte touring kysten.

Russerne nyde en udflugt til den gamle by i verden. Her, i henhold til de krøniker, biskoppen var St. Nikolay Chudotvorets. Nogle lejet en bil på hotellet, gik for dagen til Pamukkale, hvor du kan svømme i mirakel mineralske kilder eller blot vandre gennem hulerne i Kappadokien.

Der lægges særlig vægt dæmning Kemer. Stort set hver hundrede meter langs promenaden er der forskellige skulpturer. Det er altid muligt at se russerne, fotograferet på baggrund af støbte statuer bedsteforældre med børnebørn, astronauter fiskere. En af de mest interessante attraktioner i Kemer er en skulptur-springvand, som kaldes "Rain of Love".

strand

Himeros Life Hotel 4 * (Kemer) fjernere fra stranden. Foran ham en halv time til at gå. At dømme efter de anmeldelser af turister, vejen løber langs hovedgaden, forbi de mange butikker og cafeer, så det er ikke kedeligt. Stranden er veludstyret. Liggestole, parasoller og madrasser er tilgængelige for et gebyr. strand cover - sand, så gummi hjemmesko er ikke påkrævet. Log på lavt vand, hvilket er vigtigt for små børn.

yderligere oplysninger

Himeros Life Hotel 4 * (Kemer - Kemer Centre), selv om det har et lille område blot to tusind otte hundrede meter firkantet, men turister har noget at gøre, uden at gå ud over det .. For det første kan de besøgende har en stor tid ved poolen, solbadning på solsenge og drage fordel af den bar, som fungerer på samme sted. Der er også en skønhedssalon og frisør, hvilket er vigtigt for dem, der er på ferie og ser deres udseende.

For turister, der er på ferie og bruger en masse tid på computeren, det gav en internetcafe. På det område af Himeros Life Hotel 4 * hotel har et bibliotek, hvor, at dømme efter de anmeldelser, en masse bøger på russisk. Hvem kan spille dart og skak, bordtennis og volleyball. Nogle sightseeing leje en bil eller cykel på kontoret placeret på registratoren skrivebord.

sport

Førende en aktiv livsstil ligesom hammam, der opererer i Himeros Life Hotel 4 *. Der er også en sauna. Under et besøg i massage rum og jacuzzi skal betales. At dømme efter de anmeldelser, hotellet har en god gym. Om aftenen, på hvis område organisere diskoteker.

Feedback fra dem, der deltog det

Himeros Life Hotel 4 * (Kemer), som det fremgår af svarene fra russerne, temmelig god. Den er velegnet til dem, der ikke er særligt prætentiøs og er ikke beregnet til at bo i et særligt behageligt miljø. Priserne på ture i dette hotel en særlig glæde. At dømme efter de anmeldelser, den russerne seks dages ophold i standard værelser med begrebet all inclusive omkostninger ved to hundrede dollars per person.

Spisning på Himeros Life Hotel 4 * vores landsmænd evalueret på fire bold. Numre, ifølge nogle anmeldelser, selv om små, men hyggeligt. Kort sagt, det er ganske belejligt hotel til den bedste pris.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.