TravelingHoteller

Hotel Bravo Djerba 4 * (Tunesien, Djerba): beskrivelse, serviceydelser, anmeldelser

Tunesien tiltrækker russere især dens afrikanske eksotisme. Her usædvanligt for os, kultur, arkitektur, bygninger, skikke og alle ønsker at se. Og Tunesien tiltrækker for sine varme klima, blå-turkise vand og hvide gyldne strande under palmerne. Bravo Djerba 4 * hotel er et sikkert valg for alle, der drømmer om en sorgløs behagelig ferie væk fra støj og smog af europæiske byer, der har besluttet at give mig selv om sommeren blandt den kolde vinter, der kan lide at opdage noget nyt.

generelle oplysninger

Øen Djerba ligger kun 2 km væk fra fastlandet Tunesien, og det er lille i størrelse. Afstanden mellem sine ekstreme vestlige og østlige punkter lidt mere end 28 km, og fra nord til syd og mindre. Runde det er muligt at blot en halv dag. Men her er de bedste i Tunesien smarte og respektable hoteller. Vi vil fortælle dig om den smukkeste af dem, der for nylig kaldte Hotel Bravo Djerba 4 *. Tidligere på hotel kaldet Vincci Resort Alkantara, og det var stadig på nogle kort. Det blev bygget i 2003, men i 2015 er der blevet ændret ejer, og med det titlen. Nu hotellet undergår en større ombygning for at tage turister på et meget højt niveau.

Beliggenhed

Hotel Bravo Djerba 4 * ligger i Midoun i udkanten af den lille arabiske landsby Aghir, som centret er omkring to og en halv kilometer. Nogle mennesker tager navnet på området uden for byen, men byen Djerba Midoun er ikke placeret på kysten, og laget indre af øen, anses af hotellet til ham mere end 6 km. Øen Djerba er i bugten Gabes, Middelhavet og landsbyen og dens omgivelser Aghir spredt på kysten en stille lavvandet bugt, der har en gavnlig indvirkning på den lokale mikroklima.

Området er ikke nogen væsentlig infrastruktur, hovedsagelig turister vil se de klassiske afrikanske landskaber. Men på vej til landsbyen, som er bogstaveligt talt ved siden af, er der flere butikker med lokale varer og slik.

Hvordan kommer man dertil?

Ferie i Djerba er så populært, at der har bygget en stor international lufthavn. Det kaldes Zarzis. Her i Rusland kan du flyve en direkte flyvning fra maj til midten af oktober. Bravo Djerba 4 * Lufthavn levere løbende overførsler. En afstand på 25,4 km, rejsetid på omkring en time. Dens naturligvis at hotellet er bedst at tage en taxa. Priserne her er strengt i metermål, så det vil ikke tage for meget. Turister, der har købt en tur til Bravo Djerba 4 * ud af sæsonen, bliver nødt til at flyve til Tunesien til fastlandet, og på Djerba for at nå indenlandske flyselskaber fly. Dette er den nemmeste og hurtigste løsning, men det er kun muligt fra Carthage lufthavn, så fra Rusland til kun flyve i Tunis. Herfra kan du få en bus til øen, hvis du ønsker det. Det vil tage 8 timer, men turisterne vil gøre en lille rundtur i landet og proplyvut færge. Fra andre lufthavne i Tunesien i løbet af vinteren for at komme til Djerba lang og besværlig.

beskrivelse

Bravo Djerba 4 * imponerende og charms turisterne på et øjeblik. Hotellet er lang fire-etagers bygning i arabisk stil. Det er effektivt til udtryk i det blå vand i den store swimmingpool, som er udspændt af en dejlig bro. Til trods for at Djerba - dette er Afrika, og store dele af øde ø, det område af hotellet, alt sammen omgivet af grønne områder. Dybest set er der voksende forskellige palmer, men der er masser af blomster, stedsegrønne buske. Småbørn interesse er noget som en lille zoologisk have, som er beliggende i baghaven. Her kan du fodre geder, får, se på de kyllinger, ænder, kalkuner. Legepladser i der, udstyret med kun den gratis parkering, hvilket er vigtigt for gæster, der har besluttet at leje en bil. Inde Bravo Djerba 4 * er indrettet i et maritimt tema. Gulve er lavet af den type skibsdæk, design anvendes i marine reb, vinduer, koøjer, og den anden skibets habengut. At "dæk" kan du klatre op ad stigen et par trin.

infrastruktur

I en smuk, stilfuld og meget rummelige lobby er reception. Modtagelse personale taler arabisk, fransk og engelsk. Der er gratis bagageopbevaring, hvor det er muligt for en tid, indtil kogt nummer, lade dine kufferter. Også på receptionen turister kan købe ture, valutaveksling, bestille en babysitter barn, leje en bil. Hotel infrastrukturen er rigelige og er udformet således, at tilfredsstille de smager af hver gæst. I lobbyen er en butik med forskellige varer, souvenirs, rentable SIM-kort, kosmetik. At have det sjovt, er der restauranter, barer, snackbar, spa, fitness center, indendørs og udendørs swimmingpools, faciliteter for børn underholdning. Til business-arrangementer har 10 mødelokaler af forskellig plads og kapacitet Bravo Djerba.

værelser

Alle 310 smukt indrettede værelser har infrastruktur Bravo Djerba. Anmeldelser af dem blandet. Turister nyde deres plads og ganske interessant med et maritimt tema, som giver dem udseende af en særlig charme, og skaber en følelse af fest, en flot æske. Hvert værelse har en stor balkon på det område, hvorpå der er placeret frit plastik stole med et bord. Men udsigten fra vinduerne er ikke alle behageligt. De kan være på havet (kræver tillæg), hvis område (haven og pool), på vejen, i ørkenen. Lille advarsel - nogle tal er lange korridorer med mange drejninger.

Kategori alle værelser Bravo Djerba 4 * én - "Standard", men de kan være designet til to, for tre eller fire gæster. Hvis det er nødvendigt, at personalet sætter en ekstra seng. Udstyr - møbler i arabisk stil, klimaanlæg (centralt, arbejder kun i højsæsonen), pengeskab (mod gebyr, plus et depositum er påkrævet), et fjernsyn, en mønttelefon. De sundhedsmæssige værelse har en håndvask og et badekar med bruser, toilet er adskilt vægpanel.

mad

I Tunesien hoteller købe billetter med Al forsyningssystem. Bravo Djerba har to restauranter. I en aflevering til morgenmad (der begynder ved 6:00), frokost og middag. Menuen er meget rig, der er mejeriprodukter, kød, fisk, grøntsagsretter, kager, pandekager, pandekager, kaffe (fra en maskine), te. Til frokost er der altid et udvalg af supper, en række side retter og salater, kød, kylling og nogle gange fisk og skaldyr, frugt, slik, is.

Den anden restaurant opererer på et a la carte. Gratis Her kan du spise en gang om ugen.

Til mellemmåltider i løbet af dagen, kan turister besøger snackbar, der serverer drinks, pizza og snacks.

Hotellet har tre barer - i lobbyen, på stranden og ved poolen. Det tjener øl, vin, nogle europæiske alkoholiske drikkevarer, koks, Sprite, saft.

Service til børn

Bravo Djerba 4 * børn er altid glad. For dem på værelserne tilbyde gratis vugger, restauranten har en børnemenu. On-site bygget børnene en legeplads med attraktioner, en separat pulje til en dybde på 65 cm. Der er en mini-klub i bygningen, hvor de unge logerende arbejdede som lærer. Der Bravo Djerba og børns animation, der, i udtalelsen fra turister, er fremragende. Munter hold af animatorer tilbringer med børn aerobic, øvelser, lære dem danser, arrangerer en mini-disco.

Aktiviteter for voksne

Folk i alle aldre interesseret i en ferie på Bravo Djerba. Der er et stort udendørs swimmingpool er altid ren og lugte af blegemiddel. Omkring det tilstrækkelige arrangeret senge og paraplyer. På den ene side denne vidunderlige hydro ret i vandet er en bar. I dårligt vejr, kan turister besøger den indendørs pool, som er rapporteret at have brochurer, havvand og opvarmet. Solbadning på det område, at skabe et behageligt solterrasse, omgivet af blomsterbede med blomster.

Til afslapning og rekreation hotellet har en spa, hvor der er et massagerum, tyrkisk bad, sauna, skønhedssalon, frisør.

For elskere af sport infrastruktur, herunder spil rum med billard og bordtennis (gebyr sportsudstyr).

Animatorer underholde besøgende fra morgen til aften, organiserede sports spil, shows, dans. Alt det sjove og kreative.

Om aftenen, hotellet er vært for et diskotek, for hvilken fri indrejse, men drikkevarer - for de penge.

hav

Næsten hver turist går til en badeferie i Bravo Djerba 4 *. Djerba er en smuk kyst med hvidt sand, turkisblåt hav og blå. Klimaet på øen, kan vi sige varmt. Om sommeren er det ofte i skyggen af luften opvarmes over 35 ° C, og i vintermånederne temperaturen holdes omkring 20 ° C i dagtimerne. Svøm i havet er muligt fra juni til november.

Bravo Djerba 4 * ligger næsten på stranden, til stranden, du behøver kun gå til broen i poolen. Stranden her er ikke udmærker sig ved høj renhed, da den bugt, hvor hotellet ligger, havstrømme konstant udholde bunken af tang. Hver morgen, de er nødt til at rydde op i traktoren. Dybden af havet starter meget langsomt, er det nødvendigt at gå til omkring 70 meter, især ved lavvande. På stranden er der en ponton, men også på kanten af en lille dybde. Af underholdning her er inviteret til at ride på kameler og heste, som altid er ren, godt vedligeholdt, og myrra.

På 200 meter fra denne strand, er der en anden, hvor stranden er meget renere, men der er ingen liggestole og parasoller.

yderligere oplysninger

Gæster Bravo Djerba 4 *, i tillæg til en badeferie kan være sjovt at bruge tid på turen. Det reagerer godt på turisterne om krokodillefarm, cruise piraterne, en tur til Humm Souk (Djerba Capital), i Sousse, i vandland. Shopping på øen er meget god i landsbyen og i byen Aghir Midoun. Det er en nice feature - tuneserne ikke pålægger deres produkter og forblive venlige, selv uden at gøre deres køb. Unge mennesker er altid i efterspørgslen jeep safari gennem ørkenen (tour i to dage). Overalt undtagen jeep safari, kan turister gå på en udflugt eller uafhængigt med taxi. Den anden mulighed er meget billigere. Taxachauffører i Djerba meget nyttige og ærlige, kan ikke kun levere til det ønskede objekt, men også til at vente på et slukket apparat.

Bravo Djerba 4 * (Tunesien): Travellers udtalelser

Dette hotel tildele karakterer fra 2 til 4.5 ud af 5 point. Hvis du læse anmeldelser om resten her, ser det ud til, at de skriver deres mennesker, der var i forskellige steder i Tunesien, hvor mange forskelle og uoverensstemmelser. Døm selv, hvor mange modstridende meninger der i vores afhandling præsenterer vi en bevidst uændret! Vi gør det med vilje, for at præcis afspejle situationen med hotellet. Observerede fordele:

- smuk velholdt område;

- kæmpe pool, ren, dyb;

- altid tilgængelige liggestole og parasoller;

- Hurtigt afregning;

- meget venlige personale;

- komfortable værelser, rene og funktionelle;

- store fødevarer, alle lækre, et stort udvalg af retter;

- tilstedeværelsen af børnemenuen;

- iørefaldende legende animation;

- tæt på en privat strand, altid ren og veludstyrede;

- klart varmt hav;

- masser af sjov for gæster i alle aldre.

Fejret ulemper:

- området er stort, men ikke velholdt, rense det hver dag, så du kan se skraldet, især i de yderste hjørner;

- placering af hotellet er omgivet af ørkenlandskaber og semi-forladte bygninger;

- Puljen er store, men de parasoller omkring det er ikke nok;

- senge og ved poolen og på stranden er ikke nye, blandt dem der er defekte;

- ved ankomsten måtte vente en time eller længere, indtil de udbudte nøgler til værelserne;

- nogle af receptionspersonale brug for et godt supplement til et værelse, uanset hvad der står på kuponen;

- værelse gamle møbler og VVS, dårlig rengøring;

- restauranten ofte kø;

- alle drikkevarer, herunder koks og Sprite, fortyndet med vand;

- kaffe og te har en salt smag, som er fremstillet af raffineret, men havvandet;

- alle drikkevarer, herunder øl, hældt kun i små engangs plast kopper, der anvendes gentagne gange;

- indendørs swimmingpool uden opvarmning;

- stranden er i nærheden, men det er altid en masse tang;

- havet på en stor afstand fra bredden af en lavvandet til en dybde langt.

Vi har forsøgt at give dig en objektiv nøjagtige oplysninger om dette hotel. Vi håber dit ophold her vil passere stor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.