LovStat og lov

Liste over dokumenter, der beviser identiteten af borgeren. Forbundslov af Den Russiske Føderation om de grundlæggende dokumenter, der beviser identiteten af borgeren

Ofte mange af os spørger: "Hvad er det, en liste over dokumenter, der beviser identiteten af borgeren?" Faktisk ikke så lidt som det kan synes. Nå, skal det yderligere at drøfte dette emne, fordi det er faktisk ganske interessant.

komplet liste

Så det første skridt er at opregne en liste over dokumenter, der beviser identiteten af borgeren. Først - dette er naturligvis, en intern pas. Den næstvigtigste anses for at være et pas. Han, ved den måde, er en obligatorisk identitetskort for mennesker, der bor i udlandet.

Født certifikat , også hører til denne liste. En anden på listen over disse dokumenter omfatter identifikation soldat Rusland. I alt er der flere former. Dette kan være et militært id warrant officer, warrant officer, sergent, sergenter, sejlere og soldater. Stadig refererer til listen over identitetspapirer anklagere (givet posten). Også på listen over dokumenter, der beviser identiteten af borgeren kommer ind i såkaldte "søfartsbog" (det er også om alt det ovenstående, vil blive diskuteret senere mere detaljeret). Og den sidste. Midlertidig identitetskort af borgerne, skrevet ud på en særlig blanket - det henviser også til denne liste.

Mere information om pas

Som vi alle ved, er det - det vigtigste dokument for hver af os. Det bør være enhver person, der har nået en alder af 14 år. Dette dokument indeholder alle de oplysninger: Fulde navn på en borger, hans gulv, og stedet og fødselsdato. Ud over disse oplysninger, er der stadig en vis mærke. De indeholder detaljerede oplysninger om personens registrering (hvor han bor og levede), hans militærtjeneste, civilstand, børn, og om de andre dokumenter, der tidligere er udstedt til den enkelte. Disse omfatter en pas borger, for eksempel.

Der er separat attende side, som kan rumme en rent individuel information. Men i dette tilfælde, hvis borgeren udtrykker sig ønsker. Sådanne oplysninger vedrører blodtype, Rh faktor (mærket sat i respektive sundhedsfaciliteter) og kode INN.

udskiftning af passet

Russiske regering positionsnummer 828 kræver ikke blot problemet til hver person, der har nået 14 år, russisk pas, men også dikterer visse regler, der kræver regelmæssigt ændre dokumentet. Ligesom mest kendte, det sker kun to gange i livet. Indledende udstedelse - 14 år senere - en erstatning i 20. Derefter kan du glemme alt om dette emne for de næste 25 år. Da den efterfølgende udskiftning sker kun 45. Selvfølgelig, bortset fra tilfælde, hvis personen skifter Fulde navn eller en pige gifter sig og tager sin mands navn.

Mænd og drenge, der havde gået på en appel, en russisk pas udstedt efter afslutningen af deres levetid.

Af den måde, en interessant kendsgerning. USSR borger pas (model 1974) er gældende på Ruslands område før datoen for udskiftning. Og han er også en identitet, ligesom resten af de dokumenter, der er anført i starten. Og erstatningen, ved den måde, alder er nødvendig - ellers borgeren vil blive betragtet som en person, der bor med en falsk dokument.

Overseas identitet

Nu om det. Et pas er påkrævet for at medtage på listen over dokumenter, der beviser identiteten af borgeren. Det er nødvendigt at have hver person, der forlader eller planlægger at rejse til udlandet. Pas bekræfter identiteten af en borger uden Den Russiske Føderation og ved indgangen tilbage til deres hjemland.

Uanset om det er gyldigt på det område af vores land? Det er den generelle opfattelse, at et pas bekræfter identiteten på den person, der permanent bor et eller andet sted i udlandet. Men en tvetydig spørgsmål. En udenlandsk dokument kan nemt bekræfte identiteten på tidspunktet for, for eksempel at købe et fly, tog, bus, langdistance-billet ved valutaveksling, køb af alkohol og så videre. Til. Men andre sager bliver allerede diskuteret separat.

Om biometriske dokumenter

Som i dag, behøver alle russere ikke give konventionelle og biometriske pas. en ny generation af dokumenter - som de kaldes. Denne pas indeholder personfølsomme biometriske parametre, som ikke kan smedet under nogen omstændigheder. Strengt taget, fordi de har indført og - for at minimere antallet af sager med falske dokumenter. Fingeraftryk og elektronisk billede af det menneskelige ansigt - det er, hvad oplysninger findes på den første side. I teorien bør præciseres yderligere Øjenfarve (og mønster af iris, henholdsvis), men hvert land forbeholder sig ret til at beslutte at gøre disse data eller ej. Rusland har besluttet at undvære det.

En anden fordel ved den nye model af dokumentet er, at det er udstedt i 10 år, i stedet for fem. Kun værd for 2000 rubler dyrere (dvs. 3500). Men denne forskel er ikke så væsentlig i forhold til fordelene.

militær

Citizen Identifikation Card, der tjente andre steder - det er et særskilt dokument. Og særligt. Det bekræfter ikke kun identiteten af ejeren, men hans retsstilling for den person, der betjener staten.

Retten til at opnå et sådant dokument blev indført i 2003. Han blev et fuldgyldigt udskiftning af identitetskort i USSR Supreme officer. Hans problem de medarbejdere, der har modtaget et primært militær rang. Plus, det er, at licensen på ubestemt tid og fortsætter med at være gyldig, så længe personen er på vagt.

Det modtager sin borger i udførelsen af bestemte opgaver. I fremtiden skal dette dokument konstant bære. Og hvis det kræves af udgangsforbud patrulje eller militær kommandant - det skal være til stede. Det sker, at certifikatet er tabt. I dette tilfælde kan jeg give en ny, men det kræver en ordre af den militære enhed. Og før det nødvendigvis foretaget passende undersøgelser og autoriserede folk etablere grundene til, at dokumentet blev tabt. Kramper identitet er forbudt. Undtagelserne er de situationer, der er foreskrevet ved lovgivningen i den Russiske Føderation.

midlertidig dokument

Udenlandske pas, civile, militære id - det er allerede blevet nævnt ovenfor. Og nu nødvendigt at fortælle den midlertidige identitetskort. Så dette dokument er normalt udstedes på den person, mens han er i gang med registrering af et nyt pas. I anledning af navneskiftet, for eksempel, eller en standard erstatning. Dog trækker, sjældent selv denne midlertidige dokument som et pas nu gør meget hurtigt - inden for 10 arbejdsdage på de fleste.

Men der er et plus. Dette er en midlertidig dokument kun ti minutter. En gyldig i to måneder. Derefter kan du trække dig selv en ny. Dybest set, er dette dokument gives til de mennesker, der har en russisk pas på bopælen, ikke en opholdstilladelse (i forbindelse med sine studier eller langvarig tur, for eksempel). Og i "en andens" registreringsproces i regionen er normalt forsinket i en måned eller to. Og alligevel gjort et pas, identitetskort "til tiden" kan være nødvendig.

fødselsattest

Det er også inkluderet i listen over borgeren og de dokumenter, der bekræfter hans identitet til de fulde grunde. Så vidnet er til stede i ethvert menneske. Det er i virkeligheden den kendsgerning, at registrering af et barns fødsel. I dette dokument kan du se data på hans navn, fødselsdato, navn og, selvfølgelig, oplysninger om forældrene. Deres navn, efternavn, for at være helt nøjagtig. Taler om listen over dokumenter af borgeren, skal det bemærkes, at fødselsattesten er den eneste og vigtigste officielt dokument, der bekræfter identiteten på den person af en mindreårig. Men efter at have nået en alder af 14 pas.

Tidligere udstedte attester i form af et lille hæfte, selv omslaget var. Men i dag, gør en almindelig side (B5-format - lidt mindre end A4). Men det er stadig hvidt papir med vand mærker, antal og serier. Fyld i dag kun på computeren, selvom tidligere var det muligt at indtaste data fra hånden.

Hvis et dokument er tabt, kan den fås igen i registreringsdatabasen kontor. Reparation eller blive sin ejer igen nemt. For eksempel, når Krim passerede tilbage i Den Russiske Føderation, alle de mennesker, der bor på halvøen, udstedt nye certifikater. For at gøre dette, behøver du kun skrive en ansøgning til registratoren og angive årsagen til anmodningen.

anklagere

Folk gør tjeneste i dette område, også udsendt en særskilt officielt dokument. Dette er - visitkortet anklagere, kaldes det. De vigtigste dokumenter fra borger i Den Russiske Føderation, der bekræfter en persons identitet, har på sin liste, og dette dokument. Denne certificering er obligatorisk indeholder oplysninger om klasse rang af specialist og direkte skrive. Dette dokument kan bekræfte højre for anklager og investigator at holde for dig selv bekæmpe håndvåben, samt særlige, specialværktøj, der er nødvendige for deres arbejde. Et andet vidne kan bevise resten af borgerne, at den offentlige anklager, mens de udfører, kan være i alle de officielle grunde til at udføre bestemte handlinger.

Udstedes til medarbejdere, når frigivet den tilsvarende rækkefølge, som siger om udnævnelsen til placeringen af borgeren. Hvis det hæve (eller sænke), derefter udstedt en anden identitet. I tilfælde af tab eller udløb af den nye udgave. Hvis en person fratræder kontor, er han forpligtet til at returnere dokumentet til personaleafdelingen. Efterfølgende identitet ødelagt.

sømand

Han er også inkluderet i listen over dokumenter, der beviser identiteten af borgeren. Seaman universelle. Det bekræfter indehaverens identitet, både i Rusland og langt ud over landets grænser. Tidligere handlede han følgende lov: sømanden ikke havde ret til at forlade landet, og indtast den på skibet eller på ethvert andet køretøj. Desuden både individuelt og som en gruppe. Men med året før den første januar 2014, blev det aflyst. Efter dette, har søfartsbog ophørt med at være det instrument, hvormed en person kan komme ind i RF ind og ud af hende. Væsentlige for dette pas.

Gør sailor pas

Udstedes til de personer, der er egnet til sundhed og uddannelsesniveau. Også i besiddelse af denne person skal være officielt certificeret af en aftale med et bestemt skib (det kan være enten russisk eller udenlandsk). Dette papir er den væsentligste årsag til udstedelse af pas sømand. Inden der udstedes dokumentet, lavet en aftale med den føderale sikkerhedstjeneste og politiet i Den Russiske Føderation. Registreringsattester involveret føderale myndigheder. Hvis de ønskede dokumentet kan ikke være forfalsket. Af denne grund, kan søfartsbog bruges som legitimation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.