LovStat og lov

Hvordan kommer igennem INN "De offentlige tjenester": trin for trin instruktioner fra "A" til "Z"

Hvordan kan jeg komme gennem INN "Offentlige tjenester"? Trin for trin vejledningen fra din opmærksomhed nedenfor vil hjælpe til at besvare dette spørgsmål. Efter sine studier, at selv en novice bruger klare udviklingen af "offentlige tjenester" og køb af det pågældende dokument. Faktisk legemliggøre ideer i livet, vil ikke være så svært. De vigtigste ting - at vide præcis, hvordan de skal handle.

INN: Definition

Den første ting at være bekendt med undersøgelsens dokumenter. Hvad er den enkelte skatteyder Identification Number?

Dette er et dokument, der er trykt på et ark A4. Den indeholder oplysninger om skatteyderen, såvel som antallet af hans individuelle konto. Med sidstnævnte, kan du hurtigt finde information om en borger i databasen. INN har også brug for at bruge staten og nogle kommunale serviceydelser.

Hvordan borgerne kan få et TIN? Gennem den "offentlige tjenester"! Trin for trin guide til at hjælpe klare denne opgave.

Fremgangsmåder til fremstilling

Men før, at du skal blive fortrolig med alle de måder designe INN. I dag Russisk beboere kan bringe ideer til livet gennem behandling i følgende tilfælde:

 • multifunktionelle centre;
 • Portal "Offentlige tjenester";
 • distriktet skattekontorer.

Også får INN ofte hjælpe formidlende virksomheder. De kræver penge for deres ydelser. Derfor er den undersøgte problemet som regel løses ved en borger af deres egne.

udgifter til

Indhold INN gennem "Public service" er ikke svært. Men jeg er nødt til at betale for denne operation nødvendig?

Det hele afhænger af omstændighederne. Den første ordre af den undersøgte papir fri. Ved udstedelse af moms er der ingen grund til at betale.

Men der er undtagelser. Hvis en borger bestiller en kopi af dokumentet, hans ansvarsområder omfattede indførelsen af statens pligt til driften. I 2017 en kopi af en anmodning INN vil koste 300 rubler. Penge er nødvendigt at bringe i statskassen på forhånd.

Registrer Online

Vi er nødt til at komme igennem INN "Offentlige tjenester"? Trin for trin instruktioner hjælpe med at bringe ideer til livet. Du bør starte med registreringen på portalen. Det bliver nødt til at blive lagt særlig vægt.

For at oprette din egen profil på "offentlige ydelser" skal bruge:

 1. Åbn en browser og navigere til siden gosuslugi.ru.
 2. I øverste højre hjørne klik på "Min konto".
 3. Klik på "Tilmeld" knappen.
 4. Indtast dine brugerdata.
 5. Bekræft handlingen. For at gøre dette skal indtaste en aktiveringskode. Han kommer enten på en mobiltelefon til rådighed under registrering eller via e-mail.
 6. Fyld borger profil. Kræv pasoplysninger og snils.
 7. Bekræft drift og vente på aktivering profiler.

Det er på grund af aktiveringen af nogle kan ikke udstede moms gennem "Public service". Det vil have 15 dage. Først efter at have kontrolleret gyldigheden af profilen af borgeren vil være i stand til at bestille tjenester på denne portal.

Vi bestiller INN

Hvordan kommer igennem INN "Offentlige tjenester"? Det bliver nødt til at holde sig til en bestemt algoritme af handlinger. Hvis en borger ønsker at udstede det relevante certifikat, skal du følge instruktionerne offentliggjorte nedenfor. Alt er meget lettere end det ser ud.

Jeg ønsker at komme igennem INN "Offentlige tjenester"? Trin for trin instruktioner for registreringsafgiften er som følger:

 1. Åbn denne side Gosuslugi.ru.
 2. Godkendes i "Dashboard".
 3. Gå til "Tjenester" - "Skatter og Finance"
 4. Klik på "Ansøgning om registrering og modtagelse af moms".
 5. Undersøg oplysningerne på skærmen. Klik på den blå knap "i elektronisk form".
 6. Nærmere oplysninger om aftalen. Sæt et flueben nederst på siden og klik på "Næste".
 7. Udfyld data for ansøgeren. Gør det er ikke svært - alle linjer har en anelse. Efter afslutningen af fyldet tryk på "Næste".
 8. Indtast oplysninger om bopæl borgeren. Klik på "Fortsæt" knappen.
 9. Angiv kontaktoplysninger på modtageren. Her skal en person angive metoden for modtagelsen af meddelelsen om tilgængeligheden af dokumentet.
 10. Klik på "Anvend".

Det er det! Nu er det klart, da problemet gennem de INN "Offentlige ydelser". Trin i denne proces er allerede blevet beskrevet. Nu er alt der er tilbage - er for at modtage det.

Ved modtagelsen af

Men hvordan man gør det? Cirka femten dage efter indgivelsen af ansøgningen om udstedelse af TIN borger kommer en invitation til afgiften på en bolig. Dette bliver nødt til at komme med et identitetskort. Efter præsentationen af et pas vil blive givet borger INN.

Ikke noget vanskelig, obskure eller speciel. Vanskeligheder kan kun opstå med registrering på studiet hjemmeside.

lære INN

Fra nu af, er det klart, hvordan at komme gennem INN "Offentlige ydelser". Men det er ikke alt. Du kan ikke gøre ud af det pågældende certifikat, men få data om den enkelte skatteyder nummer. Det handler om at finde oplysninger på nettet. Også her vil hjælpe "Offentlige tjenester".

Hvis du vil vide INN, skal du:

 1. Åbn "Offentlige tjenester".
 2. Gå til "Tjenester" - "Alle (agenturer)."
 3. Klik på "FTS".
 4. Vælg den liste, der vises i "Kend din kro."
 5. Klik på knappen "Få service."
 6. Indtast oplysninger om borgeren. Normalt er det et pas oplysninger. Hvis en borger påpegede, at oplysningerne i "Personlige konto", kan et skridt springes over.
 7. Klik på "Check".

Efter et par sekunder vil skærmen vise oplysninger om den enkelte skatteyder nummer. Hurtigt, nemt, bekvemt, og vigtigst af alt - gratis.

Det er klart, hvordan at komme gennem INN "Offentlige ydelser". Trin for trin guide, publiceret ovenfor, og vil gå i gang med skat optegnelser og finde ud af interessante oplysninger på nettet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.