Af teknologiMobiltelefoner

HTC Desire 320 smartphone: Funktioner og anmeldelser

I begyndelsen af 2015, den vifte af HTC slutter sig de nye statsansatte. Desire model 320 med det samme vundet popularitet blandt fans af virksomheden. Den samme enhed har tiltrukket brugere?

design

Udseende HTC Desire 320 bærer en tydelig spor af fabrikanten. Enheden med hensyn til design tog meget fra sin forgænger. Men blandt konkurrenterne kender smartphone vil ikke være svært, faktisk mærke er selskabets vigtigste trumfkort.

Svarende til 310, telefon obzavolsya lille størrelse, en lignende stil, og selv lignende problemer. Forsiden er en samler af fingeraftryk. Selvom den foreliggende indretning og oleophobic coating åbenbart bringer sin kvalitet.

I princippet er det manglen på billige enheder. Selvom HTC Desire 320, udtrykte han meget tydeligt. Inden for et par minutter af displayindretningen dækket med et lag af udskrifter.

Rundhed og anbringelse af dele på kroppen muligt at identificere enheden HTC emblem bærer. Placeret på frontpaneldisplayet, målere, en højttaler, følerelementer og frontalka logo. Marginalier til højre er den volumen rocker og afbryderknappen. Bagsiden af hovedkammeret læ, flash, højttaler og naturligt logo. Stikket er placeret på toppen af headsettet, og USB-stik - bund.

Eventuelle dikkedarer ikke at vente, selv om, og din smartphone er lavet af plastik, kvaliteten er helt acceptabelt. Også, er der ingen tvivl i enheden forsamling. Det er meget sjældent at finde ridser eller huller i virksomhedens produkter.

Selvom telefonen er kompakt og lavet af plastik, den vægtøgning er meget imponerende, så meget som 145 gram. Dette er en anden af problemet. fabrikanter Device er altid vægtige, og efter længere tids brug bliver træt hånd. Behager kun at smartphone i hånden som en handske.

udstilling

Medfølgende smartphone HTC Desire 320 4.5-tommer skærm. Meget god størrelse, men dens ulemper er til stede i displayet. I dette nye produkt installeret forældet TFT-matrix. Denne beslutning er undskyldelig for de sekundære selskaber, men bestemt ikke for en af de førende producenter.

Anvendte matrix påvirker mange karakteristika. For eksempel HTC Desire telefon 320 har ingen gode betragtningsvinkler. Selv med en lille hældning af billedet er forvrænget. Effekt matrix og billedkvaliteten. Indretningen giver ikke den passende lysstyrke og mætning.

Det skal bemærkes, devaysa og adfærd på skærmen i solen. Lysstyrke er ikke nok for en acceptabel arbejde under forhold med stærk belysning, og billedet forsvinder.

Vil vende mod brugeren og med en frygtelig opløsning. Installeret i apparatet kun 854 x 480 pixels, er 218 ppi. Selv uden at kigge ind i billedet, kan du se kornet. Denne karakteristik bestemt ikke forbedrer indtrykket af en smartphone.

Supplerer det samlede billede og manglende beskyttelse af displayet. Skærmen er meget udsat for ridser, og oleofobisk belægning er dårlig.

Det er meget mærkeligt at se en lignende skærm selv om den offentlige sektor som den berømte selskab. Begrund producenten kunne være den lave pris, men det er ikke. Måske er det en fejlberegning eller et forsøg på at spare penge, men det Desire 320 var bestemt en dårlig skærm.

kamera

Fås i HTC Desire 320 specifikationer billederne heller ikke glæde brugere. Kameraet enhed leveres med kun fem megapixel. Standarden opløsning på 2592, og det viste sig at 1944 pixels.

Faktisk, ejeren, selv under ideelle betingelser, vil modtage en gennemsnitlig billedkvalitet. I andre situationer vil fotografiet blive overværet af nogle støj og kornethed.

Der HTC Desire 320 og muligheden for videooptagelse. Rullerne er skudt i HD-kvalitet med en opløsning på 1920 til 1080. Det kan også prale af noget særligt. Optagede videoer kiggede helt normalt på maskinens skærm, men på den lange diagonal udseende unpresentable.

Der er også i din smartphone og frontalka. Rolle frontkameraet udfører Peephole 0,3 megapixel. Selvportrætter brugeren ikke behøver at, men til video frontalka helt galt.

På baggrund af de enheder i 2015 at overraske kameraet ikke er i stand til. Disse egenskaber vil sandsynligvis resultere i brugerens forvirring. Næsten alle konkurrenter har længe udelukkende videregivet vosmimegapikselnaya kamera.

Hardwaren del

Flere forbedre indtrykket af HTC Desire 320 hans "fyld". Producenten har udstyret deres afkom processor MTK 6582M modeller. Et meget godt valg, så statsansatte for at opnå høj produktivitet. Desuden processoren har fire kerner, der hver løber ved 1,3 GHz.

Som med de fleste billige maskiner, er video accelerator installeret Maili-400. Selvfølgelig, valget er ikke den bedste, men i det samlede billede passer perfekt.

Mere ubehagelige træk ved Desire 320 var RAM. Apparatet leveres med 512 megabyte hukommelse. For et budget anordning pågældende egenskab er minimum. I betragtning af, at systemet bruger 200 MB standby tid, ejeren for krummerne tilbage.

Opsummerede telefonens hukommelse og de indfødte. I alt fire gigabytes, blandt hvilke brugeren kan kun bruge 1,5 GB. De fleste af dækslerne "Android". Fordelen er evnen til at øge mængden af hukommelse som følge af flash op til 32 GB.

systemet

Enhed arbejder på "Android" platform med version 4.4. Desværre, systemet er ikke det bedste for 2015 smartphone. Det har helt sikkert forældet og simpelthen ikke vil arbejde for de fleste af de nye programmer.

Men "Android 4.4" er helt i orden at statsansatte ligner Desire 320. "påfyldning" vil lade maskinen klare næsten alle spil og programmer til rådighed for denne version.

Oven af systemet er skallen fabrikanten. Brugeren med anordningen får den proprietære grænseflade og en række installerede programmer. Slip af med uønskede programmer uden rute-rettigheder ejer vil ikke fungere.

Hvis det er nødvendigt, og din smartphone kan opdateres. Den nye firmware vil være tilgængelig for download via FOTA. Det er også muligt at opdatere systemet ved hjælp af custom firmware. I dette tilfælde kan du straks slippe af unødvendige programmer.

autonomi

Apparat udstyret med et batteri med 2100 mAh. Det forventes batterikapacitet i et billigt apparat. Selvfølgelig betyder det bestemt længde af dette batteri ikke give, selv om, og telefonen er ikke meget funktionelt.

I passiv tilstand, telefonen afgift nok for omkring en dag. Men den øgede brug reducerer devaysa liv op til 8 timer. Et meget godt resultat for sådan et batteri.

Naturligvis telefonen anmoder om beskedne. Mindste afgift forbruges til skærmen og kameraet. Den bruger meget mere at arbejde med Wi-Fi og underholdning. Rettet en grafik-accelerator er meget grådige. På begrænse batteri belastning er nok til omkring 4-5 timer.

Af særlig relevans i en mere kraftfuld batteri ikke er til stede, hvis telefonen ikke bliver brugt meget aktivt. I tilfælde af kontinuerlig drift indretningen kan erstatte batteriet på analog af et større kapacitet.

Valgmuligheder

Sammen med enheden leveres og headset-adapter, USB-kabel, brugermanual. Udover standard sæt ejer og får brug for ekstra udstyr.

Venstre på HTC Desire 320 anmeldelser rapporterer behovet for en beskyttende film. Også, vil brugerne helt sikkert brug for en flash-kort. Betragtning af den væsentlige af kroppen, vil en fornuftig løsning være at købe og dække.

pris

Omkostningerne ved denne enhed er omkring 12 tusind rubler. Prisen er absolut overpris og meget uinteressante. HTC konkurrenter tilbyder mere kraftfulde enheder på en meget overkommelig pris.

Udbudspris svarer ikke til HTC Desire 320. evner Anmeldelser fans virksomheder viser lignende synspunkter. Det er ikke klart, at den så hævet prisen på din smartphone.

negative aspekter

NEW har en masse på ubehagelig side. Du bør starte med skærmen er installeret i telefonen HTC Desire 320. Anmeldelser ejere malede den dårlige kvalitet og de problemer, der opstår i solen. Implementeret skærm værre end nogensinde, på alle parametre.

Smertefuld punkt og enheden var et kamera. Lidt matrix og lav opløsning tillade os at middelmådige billeder.

Design, eller rettere den manglende beskyttelse, også er blevet kritiseret. Ikke alene er der forhindrer fingeraftryk sensor til at fungere korrekt, og ridse skærmen indsamler hurtigt. Ejeren kan bare ikke undvære en beskyttende film.

Højdepunktet i den "fyld", og det ville være ønskeligt indfødte hukommelse. Kun 1,5 GB - det er bare latterligt. En sådan beløb vil ikke være nok for de primære behov.

positive anmeldelser

Også det har en masse fordele HTC Desire 320. Smartphone Anmeldelser afsætte produktiv "fyld". Selvom RAM og mislykkedes, men til de fleste formål er det tilstrækkeligt.

En god autonomi, også var et plus apparat. Ejeren er ikke meget afhængig af soklen, det mangler en enkelt opladning for dagen.

resultat

Sikkert vi kan sige, at HTC Desire, udgivet i 2015, blev en mindre fiasko. En fornemmelse af, at producenten bevidst hæmmer udviklingen af budgettet smartphones.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.