Af teknologiMobiltelefoner

HTC One mini 2 Smartphone: specifikationer, beskrivelse, bedømmelse, anmeldelser

I 2013 dukkede først "strippet ned" version af flagskibet M8 fra de taiwanske producent HTC mobile gadgets. Model kaldet HTC One mini. Et år senere, kom ind på markedet sin "storebror" - HTC One mini 2, hvor forholdene vil blive præsenteret i denne artikel. Faktisk er dette apparat vi anser i denne anmeldelse.

Bemærk, at brand-fans ikke skulle blive ked. HTC One Mini 2, hvis egenskaber er vist nedenfor, og genkendelige design, og gennem grænsefladen. Og på HTC filosofi alt er som sædvanlig, omend med tiden.

En lille smule om de forskellige "mini"

I det store og i dag alle de store producenter af smartphones gjort "junior" versioner af deres flagskibe. Hvorfor sker dette? Svaret er simpelt - at øge målgruppen af købere. Efter alt, kan ikke alle har råd til at skallen ud 30 tusind rubler, og endnu mere, for det meste "topmål" model af telefon af alle mærker.

Og reklame omkostninger er stort set fraværende, dvs.. A. Navn og så er sagt under retsmødet. Og hvis producenten hævder i reklamer, er det en helt ny model, tror ikke! Denne dobbelthed.

Af den måde, vores nuværende HTC One Mini 2, hvis kendetegn, som du kan finde lidt lavere, koster lidt mere end 20 tusind, at for meget. Hvad er den lignende model? Dette er faktisk en forenklet version af flagskibet. Intet mere.

Alt er kendt i sammenligning

Kamera svagere, mindre processorkerner, processoren er mindre produktiv og udviklet et par år siden, er mindre end den mængde intern hukommelse og RAM. Her har du en "ny" model. Men ikke alle så slemt, som det ser ud ved første øjekast. Kvaliteten af gadget, selvfølgelig, er ikke afspejlet.

Hvis vi sammenligner den første Onemini og betragtes i dette papir maskine, er det muligt at være opmærksom på følgende: Producenten har øget kapaciteten på batteriet, skærmen er lidt større, ved 0,2 inches. Og det vigtigste (og lang øm netop på NTS) - en afvisning af superkosmicheskih pixels i kammeret og en tilbagevenden til den traditionelle for denne klasse af Smartphone 13 megapixel.

Men første ting først.

HTC One Mini 2. Funktioner

Netværk: GSM / EDGE / GPRS / WCDMA / HSPA samt 4G / LTE standard operationelle frekvenser. Det er værd at bemærke, at hvis du ikke ofte ske i USA, gennem ingeniør menuen bedre deaktivere ved en frekvens på 850 MHz. Hun, ved den måde, er designet til kun at arbejde i de amerikanske netværk, invaliderende det, kan du spare på batteriet.

Skærm: 4,5 "HD. Lad p og 1080, men 720 er nok til sådan en diagonal.

Operativsystem: nymodens Android KitKat. Hvis tallene, så 4.2.2. Ganske rart grænseflade i denne version, selv om mange klager over den overdrevne mangfoldighed af design. Men det er en amatør.

Processor kerne 4 ved 1,2 GHz. Absolut begrundet beslutning. Selv en antydning af "Ping" nej. Alt fungerer hurtigt og gnidningsløst.

Grafisk Processor: Adreno Z05. Ingen overraskelser her.

RAM: 1 GB indbygget 16 GB. Her er en anden forskel fra en "mini" - en slot til hukommelseskort på op til 128 GB.

Bagage: 13 megapixel og 5 og henholdsvis den vigtigste front. Endelig producenten af "nok af" uforståelig (dermed omstridte) værdier af kameraet i tidligere modeller.

Batteriet er 2100 mAh, hvilket er en gennemsnitlig værdi blandt de "odnogadzhetnikov", selv om der kunne gøres og mere. Men så det hele i en ordentlig batteri kalibrering. Jo mere præcis er det, jo længere holder en opladning og på sådanne værdier. Batteriet er ikke aftagelig.

Som angivet af fabrikanten, mens smartphone taletid på 3G-netværk er 16 timer og 20 minutter og standby-tid - omkring 560 timer.

Og endelig: navigation - og «deres» GPS, og «vores» GLONASS. En radio. Vægt: 137 gram. smartphone længde er 137,4 mm, bredde - 65, og tykkelsen - 10,6 millimeter.

Elegance og bekvemmelighed. Nåede?

Designet er stilfuldt, er der ingen tvivl. Metal gør sit arbejde. I dag er det en af de mest elegante og på samme tid praktiske smartphones. Der er udtalelser, at en sådan konstruktion ligner en termokande, men er det ikke. På baggrund af den nærmeste konkurrent fra Sydkorea HTC One Mini 2 smartphone, hvis pris er omkring 20 tusind rubler, ser uden tvivl en fordel.

For at forenkle og reducere omkostningerne ved boliger produktion er ikke fuldt opfyldt metallet. Langs kanterne er der plastforing. Men vi har set i den tidligere model. Og selv om denne beslutning noget ødelægger udsigten, hvis du sender det til alle metal, klart bedre ikke blive ingenting.

Hoveddelen farve - metallic grå. Mørkegrå, taler på russisk. Men to flere tilgængelige farver: lyse sølv og rav guld. Men den første mulighed er en grundlæggende model, og det er mere almindeligt at enheder marked.

ergonomisk fornemmelse

HTC One Mini 2 smartphone, hvis pris har nu nået det niveau på 20 tusind rubler, ganske komfortabelt i hånden takket være en udtalt konveksitet af bagsiden. Men her er den samlede størrelse ... slet ikke, og "mini" er opnået, dvs.. I. I højden, han er næsten det samme som flagskibet i HTC M7, men lidt længere.

Visuelt øge størrelsen af den store ramme omkring skærmen. Og den nederste strimmel med HTC navn overhovedet er uforståelig beslutning, fordi styreknapperne - et virtuelt ...

knap skifte en eller anden grund, lavet i toppen og venstre. Alt for mærkelig beslutning, fordi den samme ubehagelige ... Men alt andet er standard og velkendte. lydstyrketasten placeret på højre, opladeren input - nedefra, et hovedtelefonstik 3,5 - top. Slots SIM og lagerkortet afgjort på siderne.

Gæster - højttalere på forsiden nedenfor. Fingrene vil ikke lukke. Og, selvfølgelig, smukke lyd. Den bedste lyd i verden af smartphones, med ingen indstillinger. Klar og højt, Bravo, HTC!

Lidt af "fyld"

På trods af at HTC One Mini 2 telefon anmeldelser, som du kan finde nedenfor, er et "internt" er ikke den mest avancerede, glat grænseflade giver os mulighed for at ignorere det. Det hedder Sense-teknologi, og det er en anden vellykket udvikling af HTC.

1 gigabyte "RAM" giver dig mulighed for at spille i en temmelig krævende spil, problemfri surfing på internettet og sociale netværk. Husk på, at kan øges til 16 GB intern hukommelse med et microSD-kort på op til 128. Den første "mini" var også 16 gigabyte hukommelse, men uden mulighed for sin ekspansion.

Som standard, omkring 11 GB hukommelse til rådighed for brugeren, resten er "spiser" Android styresystem.

Processoren selv - Qualcomms producenten, ikke den mest moderne, som nævnt ovenfor, men med fremragende glathed Sense er diskret. Og da vores elskede selskab opgav IR-porten, styrer du dit hjem elektronik vil ikke arbejde gennem specielle applikationer. God eller dårlig, alle beslutter for sig selv.

mulighed ledelse

Takket være Android KitKat, uden tvivl en af de bedste versioner til dato, applikationerne (og din smartphone selv) kan nemt oprette "for sig selv." Temaer og skrifttyper kan nu downloades fra PlayMarket. Der er en "ayfonovskaya" funktionen "Forstyr ikke", hvilket er meget bekvemt at bruge på ferie.

Du kan nu konfigurere og nyheden om hans valg, nemlig båndet RSS. Desuden kan de tages fra de sociale netværk. Det er funktionelt, fordi det ikke er nødvendigt at søge interesse. Det tilstrækkeligt engang at konfigurere den ønskede søjle.

Nyheder og tweets indsamlet fra 1260 kilder. Der er ingen tvivl om, at de nødvendige oplysninger ikke vil forblive ubemærket. Det er værd at nævne en ting om at arbejde med programmer: .. T til ingen infrarød port applikationer såsom fitness eller gestus kontrol vil være nytteløst.

Tak KitKat

De nye "mini" har mulighed for at invitere venner til deres netværk af Zoe. De vil være i stand til at dele med dig deres multimedieindhold - billeder, videoer og musik.

Nu kan du se videoer med undertekster. Og spilleren er nu meget visualisere end det var. Og når man tænker, at lyden er en reference for alle, absolut alle smartphones, udvikleren kan sikkert sætte 11 point ud af 10. Og intet mindre! Af den måde, kan enhedens ejer den altid købe Taske til HTC One Mini 2 Guld i den cellulære interiør

flyve i bægeret

Men det var ikke uden tab. For eksempel browseren ikke længere understøtter flash. Hertil kommer, aldrig korrigerede datatab fejl ved multi-tasking. Det vil sige, ved at ringe, for eksempel, og opdatere din browser, du helt mister oplysningerne fra den første ansøgning. Tja, det er ikke gemt på nogen måde. Man kan kun håbe, at i fremtidige modeller fra producenten stadig løse dette irriterende ulempe.

Telefon HTC One Mini 2. Brugeranmeldelser

Efter at have analyseret et par dusin af ejerne af denne telefon, er det muligt at være opmærksom på følgende: montage og materialer på et højt niveau, skærmen næsten alle tilfredse. Der er nogle negative anmeldelser om dette samme skærm, men glem ikke, at dette IPS-matrix.

I de fleste tilfælde er det meget lyse og mættet. Så er det sandsynligt, at nagende eller brugere er ganske erfarne i denne henseende.

Mere af HTC One M8 Mini 2 Fordele: Fremragende, høj lyd og komfortabel "landing" i hånden. Mange prise batteriet.

en lille sorg

Nu cons, der ødelægger livet for nogle ejere. Nogle gange er kameraet "langsom". Ved brug af multi-tasking dybest set. Når du ser online spil og den bageste del af smartphone er opvarmet.

Dårlig T9. Lean og ineducable. Sommetider folk er ikke tilfredse med kvaliteten af mikrofonen. Samt prisen på HTC One M8 Mini 2. Der er klager, der ridsede bagsiden af telefonen.

Med håbet om forståelse

HTC fans af brandet kan kun håbe, at fabrikanten vil lytte til bemærkningerne fra ejerne, og i den næste "reinkarnation" fix mindst de grundlæggende kommentarer til "mini". Ellers vil de være meget vanskeligt at bo i denne niche gadgets.

For en lignende pris der er masser af rigtig god konkurrence, og rent kinesiske producenter under alle omstændigheder, kan ikke udelukkes.

endelige dom

Ja, er det smart telefon ikke udstyret med den nyeste "hardware" inde, men uden er uden tvivl en af de mest stilfulde og smukke smartphones. Den ædle metal vil ikke efterlade nogen ligegyldig. Men en særlig balance, igen, i denne gadget der. Med en lille smule trist.

Fra en smartphone for dens pris forventet mere. Og fra kameraet i almindelighed, og på skærmen i særdeleshed. Følelsen af en form for uklarhed opstår, når du bliver mere fortrolig med telefonen. Som om der er en reserve for fremtiden for producenten ... Men at købe noget det nu.

Nogle fejl er blevet rettet den første mini. Først og fremmest tak for producenten vil sige et hukommelseskort slot og en mere kraftfuld batteri. Interfacet er også blevet færdiggjort, fordi selv på sådan en svag, helt ærligt svage "vnutryanke" smartphone, der kører meget, meget fit og energisk.

Alligevel smartphone tydeligvis ikke op til sit "store" bror, flagskibet HTC M8. Heller ikke ved det generelle indtryk, og heller ikke i forholdet "pris / kvalitet." Med sidstnævnte, måske kan vi sige, at det er næsten på niveau med, men ikke absolut.

Som nævnt allerede ovenfor ulempe her, her ... Det er besværligt og det overordnede indtryk af produktet. Det er derfor af ejerskabet af denne smartphone er ikke så rosenrødt som forventningen om købet. Her er hvordan du kan beskrive HTC One Mini 2 smartphone, hvis kendetegn, som du kan læse i artiklen.

Og hvis de helt fans er villige til at tilgive en masse og vente på forbedringer, for at tiltrække nye kunder med sådanne mangler og prisen er meget, meget svært. Konkurrencen på smartphone-markedet bare ruller forbi, så producenterne har brug for hurtigt og fleksibelt at reagere på de kommentarer og ønsker sine kunder. Vil være en fantastisk tilføjelse bundling Taske til HTC One Mini 2 review, som er blevet præsenteret i denne artikel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.