Af teknologiMobiltelefoner

MTS 'tjeneste - hvordan at kalde

Hvis du er abonnent på MTS, og har fra tid til anden er der spørgsmål til opladning af opkald, tilslutning af specifikke tjenester, internetadgang og andre, så vil du komme i handy telefonnummeret til MTS abonnent tjeneste.

Sådan kalder operatøren

Et af de store spørgsmål, som MTS abonnenter henvender sig til kontrakt for levering af tjenesteydelser eller internettet, er en søgen efter en række, som du kan kontakte kontaktcentret for at få svar på dine spørgsmål. På ethvert tidspunkt kan du ringe 0890, og operatøren vil svare dig. I dette tilfælde, kan du ringe fra hvor som helst. Indstil det angivne antal som et hjemmenetværk, og zonen intranet roaming handling er helt gratis. Desuden dig, vil abonnenten tjeneste reagere, selv når din abonnent SIM-kortet er spærret.

I nogle tilfælde giver det mening at kalde

Før du kontakter Call-center, er det tilrådeligt at finde ud af, hvilke spørgsmål kan besvares der. Således er de månedlige service-MTS er klar til at konsultere alle deres medlemmer i tilfælde af eventuelle problemer i forbindelse med levering af tjenesteydelser. Hertil kommer, ved at ringe 0890, kan du bede operatøren til at aktivere eller deaktivere enhver tjeneste, bede om at tilmelde dig lovede betaling eller for at afhjælpe internetindstillingerne.

Før du ringer, skal du overveje, hvordan man bedst stillet spørgsmålet. Efter alt, jo hurtigere operatøren forstå problemet, kan det jo før løses. Bemærk, at antallet af operatører er begrænset, og du er ikke den eneste person, der ønsker at få svar på deres spørgsmål fra en levende person, snarere end fra informationstjeneste af maskinen.

alternativer

Den største ulempe er den månedlige tjeneste MTS permanent beskæftigelse operatører. Ikke mange har tålmodighed til at komme igennem. Det faktum, at alle opkald automatisk accepteres, men alle, ringe op til et nummer, du nødt til at vente, indtil operatøren er gratis. På det tidspunkt, han hører kun den maskine, som meget tyder på at vente og blive på linjen. Det er grunden til, selv at vide telefonen MTS abonnent tjeneste udenad, kontakte den operatør er ikke altid muligt.

Af disse grunde, mange er interesseret i, og er det muligt at få den nødvendige information, uden at trække på det nummer 0890, og uden at vente på i det mindste nogle operatør frigivet. Så, ud over dette, er der flere måder at opnå de nødvendige oplysninger. Du kan benytte lejligheden til at styre tariffer og service ved at ringe * 111 #. Find ud af dit telefonnummer, kan du, hvis du bare trykke på en kombination af tal 0887. Men for at vide, på hvilket takst plan du er tjent, taste * 111 * 59 # og klik "opkald".

Hvis disse indstillinger ikke passer dig, så blev sat ind i den nærmeste MTS butikken. specialister, der arbejder der for at hjælpe dig med at oprette den nødvendige kapacitet til at rådgive om eventuelle problemer og forbinde de tjenester, du har valgt.

Opkald til antal af andre operatører

Der er tilfælde, hvor man kan finde de nuancer, som teleselskabet MTS tjenester skal abonnenter på andre operatører. I dette tilfælde et enkelt nummer 0890 er ikke nyttigt, det virker kun på det interne netværk. Hvis du har spørgsmål om MTS og telefon med SIM-kort af operatørens side ikke, så du står tilbage med to muligheder.

Du kan finde alle dine spørgsmål om den officielle hjemmeside for virksomheden, og du kan endda bruge en online assistent. Stil et spørgsmål på hjemmesiden, i løbet af dagen vil du få svar på dit spørgsmål. Men hvis du ønsker at tale, derefter ringe til et telefonnummer på MTS abonnent service - 8 800 250 0890, er det absolut uden betydning, hvad er din operatør. Du kan ringe til dette nummer, selv almindelig fastnet. Vær ikke bange, vil opkaldet blive fri.

Handlinger i roaming

Ofte spørgsmål om arbejde af tjenester og priser kan forekomme under roaming. Men mange mener, at opkaldet til operatøren af de andre lande er for dyrt, så de foretrækker at søge efter svar på dine spørgsmål online eller vente på at vende tilbage til landet. Men MTS tænker på deres brugere, der rejser hyppigt. For dem er der en særlig gratis nummer: 7 495 766 0166. Ifølge ham, abonnenten tjenesten er tilgængelig døgnet rundt, og opkald vil være fri. I denne note, hvis du er på det område af nabolande - Hviderusland og Ukraine - er det muligt at ringe på det sædvanlige nummer 0890. På det område af de lande, den opererer i den sædvanlige tilstand, vil opkald blive helt gratis.

yderligere funktioner

Hvis du ønsker at ændre den told-planen, finde balance, få summen af "løftet om betaling", låse eller låse op i lokalet, er det ikke nødvendigt at finde ud af, hvad slags MTS abonnent tjeneste. Kort nummer vil du også komme i handy. Du kan gøre alle de nødvendige operationer ved hjælp af yderligere tjenester.

For eksempel, administrere listen over told-planer og tjenester nemt nok. For at gøre dette, kan du blot taste * 111 #. Ved hjælp af en menu, kan du kende status for den konto, for at finde ud af din told-planen og telefonnummer for at finde ud af, hvilke numre er "favorit". Men dette tal er ikke blot giver de oplysninger, du har brug for, med det du kan tilslutte en række forskellige tjenester, muligheder for at ændre takstpakker.

ejerne af smartphones og tablets, maskinskrivning sagde Dog kombination vil modtage et link, der vil downloade programmet. Og brugere med almindelige telefoner kan umiddelbart bruge i USSD-menu mode.

For at finde ud de nødvendige oplysninger og kan styre antallet af den personlige konto, adgang til som bliver nødt til at registrere. Desuden kan hver bruger bruge det mobile assistent. For at gøre dette, kan du blot ringe 111 og følg systemet beder.

Vedligeholdelse af VIP-kunder

Hvis en kunde har brugt på kommunikation er ikke mindre end 5000 rubler for de sidste tre måneder, eller serveret på told-planen Ultra, virksomheden giver ham særlige evner. For privilegerede brugere, abonnenten service er tilgængelig på et individuelt nummer 0990. Han, samt 0890, det virker døgnet rundt, men i modsætning til sidstnævnte kunder vil ikke behøver at vente på svaret fra operatøren i mere end 30 sekunder. Men i betragtning af antallet fungerer kun, hvis du ringer fra en mobil MTS. I dette tilfælde et opkald endda muligt i tilfældet, hvis balancen er negativ. I andre tilfælde er det bedre at ringe 7 495 766 00 01. Dette nummer er for opkald til andre operatører, med faste numre, og i roaming.

Beføjelser operatørerne når der beskæftiger sig med enkeltpersoner

Selv de, der ofte benytter nummeret på kontaktcentret MTS, kender ikke den fulde liste over funktioner, som de er åbnet, efter at de var i stand til at komme igennem. Således i de beføjelser Call-center operatører omfatter følgende:

  • Tilslutter eller frakobler de forskellige tjenester. Undtagelser er lavet kun for funktioner såsom fakturaer levering, der giver detaljerede oplysninger om flytning af midler til at installere et ekstra nummer, som du kan overføre data eller fax.
  • Indstilling af international og national roaming og international adgang er kun mulig for dem, der fylder din saldo hver måned i det seneste år eller seks måneder, men i sidstnævnte tilfælde skal de bruge på kommunikation er ikke mindre end 650 rubler om måneden.
  • Ændring af told-planer, der tjente abonnenter.
  • Skift dit telefonnummer.
  • Støtte til forskellige netværkstjenester.
  • Tilslutning af telefonnummer, hvis gælden blev tilbagebetalt.
  • Udstedelse af tabte PIN- og PUK-koder.
  • Sende en fax-konti.

Hvis du kan vente på svar af operatøren, så nogen af disse tjenester, er abonnenten forpligtet til at yde service. Fra en mobiltelefon opkald vil være tilstrækkeligt. Du er velkommen til at klage til midten af operatørens indsats, hvis han nægtede at give nogen af disse tjenester.

rådgivning

Ud over teknisk support, de ansvarlige for opkald til nummer 0890, kan give dig alle oplysninger om tjenesten, fakturering af tjenester, betalingsmåder, afskrivning af penge fra kontoen. Desuden kan operatøren forklare strukturen og indholdet af regninger, der kommer til dig om at give oplysninger om alle samtaler, kombinere eller adskille de personlige konti.

Men juridiske enheder for at få adgang til en serviceplan ledelseskompetencer kræver en kursusnøgle, ellers de ikke giver oplysninger om MTS 'abonnent tjeneste konto. Moskva er ikke forskellig fra andre regioner, beboerne i hovedstaden til rådighed for den samme vifte af tjenester i kontaktcentret, som folk fra andre områder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.