Nyheder og SamfundBerømtheder

Natalia Pyatkevich: biografi, familie, politiske aktiviteter. interessante fakta

Om Natalia Pyatkevich i Hviderusland kender alle. I flere år var hun assistent for præsidenten Lukasjenko, men i 2014 kvinden var i unåde hos ham, og hun var nødt til at træde tilbage. Årsagerne til denne handling af formanden for de mennesker, og i lag af magten i lang tid var kontroversiel, men om de virkelige motiver kan kun gisne.

Petkevich Natalya Vladimirovna: biografi, forældre

Født den fremtidige politik i den sidste uge af oktober 1972 i hovedstaden i Hviderussisk SSR, byen Minsk. Hendes far V. A. Kravchenko var en tandlæge. Da hun var kun tre år gammel, blev han den yngste hoved læger i hovedstaden. Efter dette har været i 40 år han headede 7. tandklinik i Minsk. Han kommer ikke fra Hviderusland og fra Novosibirsk region. Hans forældre, dvs. bedsteforældre Pyatkevich Natalia, var lærere. I Minsk, de var efter Anden Verdenskrig. Natashas mor til læreren erhverv. Senere Vladimir Akimovich fire er valgt stedfortræder for Minsk byrådet i stedfortrædere, samt offentlige organisationer i Belarus ledet af paramedicinere. Ægteskab Natalia mor var anden. Fra sin første kone havde han ingen børn.

formation

Natalia Pyatkevich biografi er beskrevet i denne artikel, i 1989 trådte loven fakultet BSU. I 1994 han dimitterede med udmærkelse og indskrevet i forskerskolen. I 1999 forsvarede hun sin afhandling og fik titlen Cand.jur.

karriere

Umiddelbart efter sin eksamen fra universitet og ph.d.-studier i parallel Petkevich Natalya Vladimirovna fik han et job som specialist i et ungt team præsident. Efter et stykke tid, rejste hun til lederen af afdelingen for international og national lovgivning. Det er den retning, og var genstand for hendes afhandling. Allerede i 2001 blev hun udnævnt til posten som pressesekretær Alexander Lukashenko. Af den måde, den unge præsident tog i kommandoen rammer er ikke en bekendt, og under hensyntagen til deres personlige og faglige kvaliteter. I denne henseende den unge ph.d.-studerende Natalya Pyatkevich var ikke lige. Så efter tre års tjeneste som en talsmand, blev hun valgt den første stedfortrædende leder af præsidentens administration. I efteråret 2011, modtog hun et tilbud om at blive assistent for præsidenten i Belarus, som hun gerne accepteret.

Politiske og sociale aktiviteter

Hvad de siger om Natalia Pyatkevich? Biografi lagt ud på hendes officielle hjemmeside, er ganske overfladisk. Sagen er, at kvinden tilhører den kategori af politikere, der kaldes ikke-offentlige. Hun gik ud kun ved særlige lejligheder. Under sin tjeneste i en stilling som souschef i præsidentens administration er blevet berømt for at være en varm fortaler for afskaffelse af enhver fordel. Selv når Natalia var en af de nærmeste personer til landet præsident, hun også forsøgt at holde lav profil. Ikke desto mindre er nøjagtig tre år, hun var assistent for præsidenten. At hun tilbragte med ham det meste af tiden, og vidste meget om, hvad der ikke var til rådighed for andre. Men den første dag og med oktober 2014 Sound of Thunder: Alyaksandr Lukashenka beordret til at afvise hans assistent Natalia Pyatkevich. De sagde, at efter at det vil være engageret i turistindustrien. Af den måde, kvinden i et stykke tid, og sandheden var leder af sammenslutningen af snowboarding og skiløb i Hviderusland. Men efter fjernelse fra stillingen som assistent for præsidenten Natalia givet afkald denne titel og begyndte at overveje selv en husmor.

Personlige liv, børn

Efternavn Pyatkevich hun modtog fra sin første mand. Hun forlod hende, selv når hun skilt og gift igen. Hendes første mand var den vigtigste lotereyschikov land. Han førte sports lotteri "SUPERLOTO". I dette ægteskab fødte hun en søn ved navn Philip. Som barn var han en meget begavet dreng. Hans mor sendt til BSU Lyceum for børn med særlige evner. Så den unge mand i lighed med hans mor kom ind i State University ved Det Juridiske Fakultet. Han plejede at rejser meget og tilbringe deres ferie på de bedste resorts i verden. Han blev især tiltrukket af de europæiske lande. Som for sin mor, på grund af sanktionerne det har længe ikke kan komme ind i EU-landene og i Amerika.

andet ægteskab

Natalia Pyatkevich giftede sig igen i en alder af 36, og hendes valg var Alexander Martynenko - mens den stedfortrædende direktør for National TV og Radio Company af landet. Han var et år ældre end sin kone, og for ham, i modsætning til Natalie, det var det første ægteskab. Født Martinenko Brest, derefter flyttet til hovedstaden og trådte BSU, hvorefter straks gik på arbejde ved at vælge statslige tv. Forud for at tage sin førerposition, han var en tv-vært på programmet "Return Flyt". I det land, det er ganske godt kendt, men altid undgået omtale uden for arbejdspladsen.

Bryllupper i ung selv var ikke. Der var en banket, muntre fester. De gik til den beskedne hus bryllup og blev gift. Det siges, at de var bekendt med mere end 10 år. Efter Natalia blev afskediget, blev han også fjernet fra kontoret. Selvfølgelig, alle begyndte at undre sig med, hvad der var knyttet en sådan skændsel. Men nogen tid senere, blev han, en af de "Belagroprombank" ledere. I pressen nu og da dukkede oplysninger, at parret snart skiltes, men ingen officielle oplysninger om skilsmisse i officielle rapporter er blevet modtaget. Af den måde, Natalia Pyatkevich efter fratrædelse førende et stille liv, og forsøger ikke at falde under the gun kameraer.

Stat og privat ejendom

Tidligere assistent Lukasjenko ejet palæ i trøske. Hun fik den første "kalder" embedsmænd "Lukasjenko æra", som i 2000'erne fik landet. Det område af hendes hjem - omkring 350 kvadratmeter. m. Natalia også er ejer af SUV Mercedes Gelandewagen. Hun havde altid ønsket store biler, "samt skriveborde" - kan lide at joke en tidligere politiker.

hobbyer

Når information om Natalia Pyatkevich (hvem hun er, hvad, der ejer hvad) var interesseret i hele landet, fordi i tre år, Denne dame var tættest på formanden for speciel. Ligegyldigt hvor meget hun måtte ønske at skjule deres privatliv, men pressen fandt ud af, at kvinden elsker ridning, tennis og skiløb. Nogen tid var det endnu præsident for sammenslutningen af sporten. At være ekstremalka, Natalia elsker fart og biler, kunne bruge lang tid bag rattet. Hendes første bil var en gammel Renault, som det købte for kun $ 400.

Interessante Fakta om Natalia Pyatkevich og skandaler omkring hende person,

I årenes løb blev denne dame kaldet "Jernladyen" af den belarussiske politiske horisont. At vide dette, forsøgte hun at holde mærke gemme deres personlige liv bag de syv låse. Og for at skjule det i første omgang var der ikke noget. Hun voksede op søn - en teenager ligesom alle andre. Han deltog en elite skole, var en god elev, men han var ikke fremmed for alle, der er interesserede i teenagere. Og det var hans konti i sociale netværk og overvåges nøje af paparazzi. Under EU-Pyatkevich blev betragtet de mest stilfulde kvindelige politikere, men ofte under angreb fra lokale designere om hendes kærlighed til sort.

Natalia var ofte i centrum for mange politiske skandaler. Det siges, at hun spillede "anti-polsk" kort, en voksen skænderi med Vladimir Makey - lederen af præsidentens administration. Og hun er krediteret med deltagelse i skandalen prankerom Vovan - Internet prankster. Hvem ved, måske dette var den afgørende faktor, og årsagen til hendes fratræden. Efter alt, er formanden for Belarus ikke lide, når den vittighed på ham.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.