Nyheder og SamfundBerømtheder

Harvi Vaynshteyn og hans piger

Harvi Vaynshteyn er kendt i filmen verden som en talentfuld instruktør, producer og skuespiller. Alligevel er det en af stifterne af virksomheden "Miramax Films". Men ofte omgiver Harvey herlighed uforbederlig smoothie. Ser man på denne godmodig stor mand, siger ikke, at han er en moderne Don Juan. Vi kan kun gætte, hvad der var Weinstein i sin ungdom, som fandt sted i den såkaldte grasserende seksuel revolution.

I denne artikel vil vi fortælle alle pigerne Weinstein, herunder dem, der har formået at lokke Harvey i ægteskab netværk. Hvem er de? Lee Harvey lide den talentfulde berømthed, eller han gør dem som sådan, takket være sin magt og indiskutabel autoritet i verden af biografen? Lad os prøve at forstå det. Om biografi over en af grundlæggerne af Miramax Films, og også om hans amourøse eventyr, se nedenfor.

Oprettelse kinoimperii

Betragt først liv og karriere, som tog Harvi Vaynshteyn. Beskrivelsen af hans biografi vil ikke være trættende temmelig underholdende.

Han blev født marts 19, 1952 til en jødisk familie, der bor i Queens, den største og mest heterogene etniske sammensætning af New York-området. Tre år senere blev han født lillebror Harvey, Bob. Både unge Weinstein tidlige barndom var forelsket i biografen.

Harvey eksamen fra high school Dzhona Bouna, og derefter gik til universitetet i Buffalo. Efter endt uddannelse, besluttede den fyr til at blive en producent. Først Harvey lillebror Bob (der i øvrigt er hans konstante assistent og nu) været organisering rockkoncerter. Men denne aktivitet har været ophobning af startkapital til at åbne sit eget studie. Hendes Weinstein blev opkaldt til ære for forældrene - mor, Miriam og Max 'far.

Først Miramax studie producerede musikfilm. I begyndelsen af firserne den ordre til oprettelse af to bånd til menneskerettighedsorganisationen "Amnesty International". Succes for "Miramax" kom i 1989 med fremkomsten af filmen Soderberghs "Love, løgne og videobånd." Nu er det en af de mest succesfulde uafhængige studier i USA.

Harvi Vaynshteyn og hans piger

Det, der forener de udvalgte Harvi Vaynshteyna? Selvfølgelig skønhed. Attraktiv, unge, for det meste blond. De optrådte ud af ingenting og i løbet af få måneder blev internationale berømtheder. Måske producent praktiseres øje kan se i håbefulde debutant stor fremtid, for at se hendes talent? Jeg har bemærket, at karrieren for mange piger efter pausen med Weinstein var på retur, og hun forsvandt fra de nye stjerner i Hollywood himlen så hurtigt som dukkede op. Men dette betyder ikke, at al den skønhed ikke havde fungerende evne. virkelig geniale skuespiller - Uma Thurman fra den generelle liste protegé af producentorganisationer stande. Det er blevet en opdagelse for biograf og Dzhennifer Lourens, bedst kendt for hovedrollen i trilogien "The Hunger Games". Disse stjerner er glædeligt at beskueren grund af det faktum, at de åbnede Harvi Vaynshteyn. Og hans piger kæmper for at opnå én ting: at vise deres talent, at blive realiseret inden for biografen. Man lykkes mens andre bliver "kaliffer for en time."

Mira Sorvino

Harvi Vaynshteyn mødte denne smukke blondine i midten af halvfemserne. Som et resultat, vandt hun den kvindelige hovedrolle i "Mighty Aphrodite", hvor debutant Mira Sorvino medvirkede sammen med Hollywood-stjernen Vudi Allenom. Det er overflødigt at sige, blev båndet udgivet på "Miramax Films"? Arbejde i "Great Aphrodite" Verden har gjort berømt i løbet af natten. Hun modtog "Golden Globe", den "Oscar", og derudover en nominering til prisen af Screen Actors Guild. Senere har Mira Sorvino deltaget i flere succesfulde projekter, men så snart kommunikationen med Harvi Vaynshteynom blev efterladt i fortiden, berømmelse og popularitet af filmen skuespiller kom til intet.

Gretchen Mol

En anden blonde skønhed, for hvilken symbol var Marilyn Monroe. Hun gik ind i Harvi Vaynshteyna i 1996, det liv, og straks dukkede op i filmen "Girl nummer syv." Men i modsætning til sin forgænger, Gretchen Mol var i stand til at blive længere på Hollywood firmament. Hun spillede Helen i filmen "Funeral", han har været involveret i tv-mini-serie, "Død mands Walk" og den episke "Ro ved solnedgang." I halvfemserne, Harvi Vaynshteyn fremmes kraftigt hans protegé. Men senere hun selv banet vej til det filmiske Olympus. Skuespillerinden er kendt i offentligheden som Sonny i "Donnie Brasco" Wicca - i filmen "Celebrity" Meri Grinuey - i "The Suicide" film, Hiroshi kone - af "Hotel" Ny Rose". Hun spillede Dorothy i filmen "Sweet and Lowdown" og "Rounders". I sidstnævnte film, hun medvirkede i en trio med aktører som Mett Deymon og Edward Norton.

Dzhessika Alba

Denne skuespiller debuterede i biografen i en alder af 13, hovedrollen i "Camp Nowhere" og "The Secret World Aleks Mak." Men så længe, hendes karriere kunne ikke kaldes en succes. Hun medvirkede i et par bemærkelsesværdige tv-serie poshiba. Så lykkedes det hende at få roller i to spillefilm - "Honning" og "Sleeping Dictionary". Men de var ikke en succes. Endvidere er det bemærket Harvi Vaynshteyn. Billeder og producer Dzhessiki Alby har ikke tid til at forsvinde fra den kulørte presse, hun allerede var landet en rolle i "Sin City". Men blandt producenterne af denne film er på listen, sammen med Elizabeth Avellan, Bob Vaynshteyn, men dette faktum skal man ikke blive vildledt. Utvivlsomt har Dzhessika Alba bevist, at det er - en selvforsynende og talentfulde skuespillerinde. Et eksempel kunne være en genindspilning af "Sin City" - "Kvinde, for hvilke der er en kill" I denne film, tridtsatidvuhletnego Dzhessika Alba mesterligt spillet en stor rolle.

Sienna Miller

Karriere vækst blonde starlet var hurtig som en raket afgang. Hun har medvirket i film som "Factory Girl", "Interview", "Casanova", "Stardust" og "Alfie". Efter at havde hun været ansigt "Hugo Boss", "Pepe Dzhins" og "Tods". Hendes billede prydede forsiden af modeblade. Men året efter Harvi Vaynshteyn revet med af Bleyk Layvli. Så den britisk-amerikanske skuespiller har besluttet at afsætte mere tid til modellering forretning. Sammen med sin søster Savannah og Natasha, hun skabte en tøjmærke. Rygtet siger, at hun mødte Harvi Vaynshteynom på hotelværelset kun at være i stand til at læse manuskriptet - uden nogen løfter og jo flere garantier. Men siden i listen af hjerte kærlighed Harvey var allerede vendt.

Bleyk Layvli

En anden blond, dukkede pludseligt. Ved vi snarere, at hun kommer fra Californien. Men ikke alle de indfødte i denne tilstand er indbyggerne i Hollywood. Hun kom til casting i en stor biograf kun takket være et møde med stjernen producent. Harvi Vaynshteyn og Bleyk Layvli optrådte åbenlyst på offentlige parter, og chefen "Miramax" studio lidt forvirret over, at han er gift. Den unge skuespillerinde har herliggjort sin rolle i tv-serien "Gossip Girl", hvor hun spillede rollen som Serena. Dette arbejde blev belønnet nomineringer for en "Tin Choyz Evards" Award, folks Choice Awards, Prism Awards og andre. Karriere vækst Bleyk Layvli gjort hendes forgænger, Sienna Miller, bide dine albuer. I 2008 skuespillerinden deltog i filmen "New York, Jeg elsker dig" og "The Sisterhood of the Traveling Pants 2". Et år senere, hun medvirkede i "Private Lives of Pippa Lee" Rebecca Miller. Så i kriminalitet drama "The Town" blockbuster "Green Lantern", og detektiv-thriller "særlig farlig." Snart skuespillerinden faldt ned fristende tilbud fra reklamebureauer og design kontrakter. Men så Bleyk Layvli gift og ville foretrække rollen som en ung mor. Så vidt vi ved, i sin skuespillerkarriere hidtil dysse fortsætter.

Dzhennifer Lourens

Indtil for nylig, ingen vidste dette skuespillerinde. Men da hendes livs rejse der var Harvi Vaynshteyn, "Oscar" straks dukkede op i hendes hænder. Dog må jeg sige, at Dzhennifer Lourens har en bemærkelsesværdig talent. Og vigtigst af alt, det er målrettet natur, ligesom hendes karakter i "The Hunger Games". Jennifer er stadig i en alder af 14 besluttede at blive skuespiller, og stædigt gik til sit mål. Dzhennifer Lourens og Harvi Vaynshteyn mødtes ved støbning af filmen "Mit fyr - skøre". Efter 30 sekunders visning producent sagde David Russell, direktør bånd: "Du skal bare tage det." Som et resultat, i hænderne på Jennifer hun var "Oscar" for bedste skuespillerinde. Men selv i det forløbne år, hendes sted ved siden af Harvi Vaynshteynom tog en ny elskerinde, Alicia Vikander, Lawrence fast stilling. Dette er tilfældet, når talentet er nødvendig for at hjælpe åbenbar.

Alicia Vikander

"Et helligt sted er aldrig tom" - siger ordsproget. Selv med den kulørte presse er ikke forsvundet fotografier, omfavne Harvi Vaynshteyna og Dzhennifer Lourens som rygter om en ny romance producent. På det tidspunkt var han i spidsen for to film - "The Light i havet" og "Tulip Fever". I begge bånd, "en mærkelig tilfældighed" medvirkede Alicia Vikander. Det er det modsatte af Lawrence: en svensker ved fødsel, behersket, velopdragen, der havde brugt alle sin barndom og ungdom i ballet maskine, modtog en europæisk uddannelse. Det virker ikke til at chokere, besvimer på tilbagevenden af "Oscar" i et ord, opførte sig beskedent. Weinstein efter beskyldninger om sexchikane, Alicia begyndte at date skuespiller Michael Fassbender.

Familieliv af Don Juan

Mange Gossips interesseret hvorvidt gift hjerteknuser Harvi Vaynshteyn? producent kone, Eva Hilton tilbragt med ham i ægteskab i 18 år. Hun fødte ham tre døtre. Nu Lily 17, Emma - 14, og Ruth - 10 år. Eva Hilton var gift med Harvi Vaynshteynom i 1986. Men tålmodighed har en grænse, og i 2004 blev parret skilt.

Harvi Vaynshteyn og Dzhordzhina Chapman

Det viste sig, at producenten ikke kan leve uden en familie komfort. Den bachelor Harvey gik kort tid, kun tre år. Men rollen som hustru tilbragte det meste stive støbegods. Valgt man ikke gjorde det, ingen af de unge starletter. Forholdet til Dzhordzhinoy Chapman, tjekkede han på styrken af omkring to år, og derefter førte han hende op ad kirkegulvet. Måske er det derfor deres ægteskab stadig holder og kommer ikke til at gå i opløsning. Dzhordzhina Chapman - datter af en millionær, en tidligere skuespiller og sanger, og nu modedesigner og designer af dametøj. Og i hendes professionelle vækst også spillet en væsentlig rolle mand - Weinstein. Før sit ægteskab med Georgina firma "Marchesi" kjoler, få har hørt. Men siden 2007 alle piger Harvey begyndte at dukke op på den røde løber i kjoler af denne bestemt mærke. Det ser ud til, at ægteskabet er til gensidig gavn for begge parter. I det mindste har Dzhordzhina Chapman ikke klage over, at hendes mand konstant forandring elskerinde. Det er bemærkelsesværdigt, at de piger, der er udpeget som kategori protegé Harvi Vaynshteyna, begyndte at dukke op på den legendariske røde løber i toiletter, "Marchesi" fremstilling. Måske er en af grundene taktfuld stilhed rastløs hustru Harvey. Den nye ægteskab, Harvey optrådte yderligere to børn: en datter Indiya Porl (fem år) og søn Dashiell Robert Max (tre år).

Harvi Vaynshteyn, er dog temmelig kontroversiel figur, men at hans liv og hans biografi ikke bliver mindre interessant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.