HjemlighedHjem sikkerhed

Ildfast materiale: former, egenskaber, anvendelse

Det ildfaste materiale er altid foretages på basis af mineralske råstoffer. I brug bygning eller industrielle ildfaste materialer, og også til langsigtet anvendelse i deres struktur ingen ændring. Det er af denne "ogneuporku" bruges ofte i forskellige områder, med tillid til, at udformningen af en pålidelig og holdbar.

Egenskaber af ildfaste materialer

De præsenterede materialer anvendes i hverdagen på mange områder. Det ildfaste materiale anvendes i forskellige metallurgiske processer. Dette kan omfatte smeltning, annealing, bagning, inddampning og destillation. Heller ikke glemme, at det indleverede materiale bevarer deres oprindelige egenskaber selv ved høj temperatur behandling.

Ildfaste tidligere blev anvendt til at fremstille og kræve fornyet behandling, kaldet et koben. Sådanne materialer er ofte behandles for at skabe et nyt produkt. Det ildfaste materiale forskelligt fra andre højere styrkeværdier ved høje temperaturer, og kemisk stabilitet. Som for sammensætningen, de præsenterede materialer er blandinger af keramisk ildfast oxid, silicat, carbid, nitrid og borid.

Klassificeringen af ildfaste materialer i form og størrelse

Det ildfaste materiale kan inddeles i følgende former og størrelser accepteret:

 1. Wedge ildfaste normal størrelse.
 2. Direkte materialer af små og store formater.
 3. Enkle former.
 4. Særlig kompleks.
 5. Krupnoblochnogo materialer, der har en masse på over 60 kg.
 6. Særlige ildfaste laboratorium eller industrielle formål. Disse omfatter rør, digler.

Klassificering af ildfaste danner metode

Vi kan skelne mellem de vigtigste typer af ildfaste materialer ifølge fremgangsmåden til dannelse:

 1. varmpresningsbetingelser materialer.
 2. Ekstruderet termoplast.
 3. Ildfast legering forarbejdet fra smelten, som opnås ved hjælp af elektrisk varme.
 4. Materialer fugtig, opnået fra pulveret.
 5. Ildfast plaststøbning, der er lavet med en speciel masse i en plastisk tilstand. Til dette formål en særlig støbning maskine og efterfølgende dopressovka.
 6. Afgivne ildfaste, som opnås ved indsprøjtning af flydende opslæmning og penoshlikera.
 7. Pileny ildfaste af naturlig sten eller foruddefineret blokke.

Det skal bruges til ovnen udstyr?

Det ildfaste materiale af ovnen bliver et fint, som kan anvendes i byggeri. Alt dette blev muligt takket være den unikke kompleks af kemiske, fysiske og mekaniske egenskaber. Det forelagte materiale er i stand til at modstå høje temperaturer, og vigtigst, at selv i tilfælde af brand er det ikke smelter og ikke ændrer sin form.

Til konstruktion af ovnen kan anvendes vysokoogneupornye materialer, højere ydeevne. I deres egenskaber, de har en lav porøsitet. Under fremstillingsteknologien anvender en specielt designet, så ildfast materiale ovn stand til at modstå høje temperaturer.

Fremstillingsprocessen starter med fremstilling af et pulver, som har en specifik partikelstørrelsesfordeling. Sådanne unikke egenskaber, som kan levere en lille reduktion i volumen under håndtering.

Fordele og anvendelsesområde for brandsikre gipsvæg

Ildfaste pladematerialer oftest bruges til opførelse. I dag stor efterspørgsel refraktær gipsplader, som er et dobbelt ark af pap og gips fyldstof. Under fremstilling anvendes tilstrækkelig tæt og maksimale elastiske pap, som omfatter en flerhed af lag.

Også glem ikke produktionen af visse varmebestandig gips kerne-teknologi. Ildfast ark drywall kan anvendes til mange forskellige industrielle miljøer, hvor der er en karakteristisk ustabil fugtighed og forhøjede temperaturer blev indspillet. Ildfaste plader og brandsikre gips braettyper har et stort antal fordele:

 • Større procentdel af brand.
 • Fremragende lydisolering, især hvis anvendelsen af drywall i forbindelse med andre særlige byggematerialer.
 • Lave omkostninger, nem installation og brugervenlighed.
 • Små dimensioner brandsikre plader som falder sammen nøjagtigt med størrelsen af en standard arktype. Det er disse funktioner giver dig mulighed for at kombinere dem i samme rum, hvis det er nødvendigt.
 • Den minimumspræstationsniveau syreindhold.

Hvilke typer af ildfaste materialer til opførelse af væggene?

Ildfaste materialer til vægge præsenteret i et stort sortiment. Særlig efterspørgsel er refraktær beton, som er en fremragende og sikker materiale. Det er i stand til at modstå høje temperaturer.

Et sådant produkt har en total porøsitet på 45 procent og derover. Desuden dens hovedformål - det anvendes som isolering. Cement er et findelt ildfast uformede, som har en egenskab til at hærde efter blanding af pulver og væske. Stigende, er folk, der køber netop sådanne blandinger.

For nylig dukkede op i byggemarkedet, og andre ildfaste materialer til vægge, såsom betonmasse, belægningsmateriale, betonblanding, og mange andre.

Som ildfaste materialer er produceret?

Fremstillingsprocessen for ildfaste materialer begynder med omhyggelig forberedelse af de nødvendige råvarer. Arbejdere i fremstillingsindustrien manuelt valgte forskellige urenheder. Den næste fase - en formaling, sigtning og koge blandingen. Det er nødvendigt at overholde en streng dosering af alle komponenter.

Det vigtigste punkt under fremstillingen - dannelse, tørring, ristning, og udvælgelse. Ildfaste materialer skal under alle omstændigheder begynde med udvælgelsen af et optimalt råmateriale. Dens sikker på at berige og male. Det er værd at bemærke, at råmaterialet er af to typer - naturlige og kunstige, som er udvalgt efter foreneligheden af kemiske og mineralogiske sammensætning. Der lægges særlig vægt på strukturen af råvarer til yderligere produktion.

Ildfaste sten til opførelse af bade

I planlægningsfasen af byggeriet skal vælges med omhu ildfaste materialer til badet. De er i hvert fald ikke bør udvides under den intense varme og deformere. Som et eksempel, den omstændighed, at metallet under ovnens murværk kun anvendes under strengt udpegede områder. Det er der, dens evne til at ekspandere ikke vil påvirke styrken af hele strukturen.

Under opførelsen af den enkelte skal huske på, at de sædvanlige ler røde mursten ikke vil være i stand til at modstå relativt høje temperaturer. De vil smelte og til sidst bare raskroshatsya. Derfor er alle de steder, der er mere eller mindre udsat for varme, skal være foret med kun ildfaste sten.

Et stort antal mennesker kender de unikke egenskaber af ildfaste materialer, der kan modstå selv den maksimale opvarmning. Den ildfaste sten har en gullig sandfarve og åretegning. På markedet er det præsenteres i en rektangulær og kileformet. Dvs. skelne sokkel og resaws mursten.

Præsenteret mursten placeret udelukkende på mørtel, som er en blanding af chamotte og ildfast ler. Alle sømme, der består af en mørtel, er også i stand til at modstå høje temperaturer (op til 1700 grader celsius). Over tid, vil de ikke smuldre og bukke under for presset.

Klassificering af ildfaste materialer til porøsitet

Materialet har en porøsitet på sin egen, så hver type særlig klassifikation var hensigten:

 • Specifik densitet indbefatter en åben porøsitet på op til 3 procent.
 • Høje tætheder - op til 10 procent.
 • Tætte materialer har en åben porøsitet på op til 16 procent.

Derefter kan du vælge:

 • Sealed.
 • Medium vægt.
 • Lavere tyngdekraften.
 • Produkter med høj porøsitet.
 • Ultraporous materialer.

produktions Egenskaber

Fremgangsmåden til dannelse af indlæggene udført under anvendelse af en halvtør metode eller varmpresning. Til drift kan påføres plaststøbning, støbning, vibrerende støbning og savning. For færdigpakkede høstet blokke eller sten.

Under fremstillingen af letvægts ildfaste materialer fabrikanter anvender indførelsen af gas, brændbare tilsætningsstoffer og mange andre måder. Støbte materialer ofte modtagelige for hærdning ved indføring af mineralsk eller organisk bindemiddel. Vi kan skelne arten af den varmebehandling - er brændt materialer og Bezobzhigovye. Det skal bemærkes, at den samlede temperatur af varmebehandlingen kemisk bundet materiale bør ikke være større end 600 grader Celsius. Om nødvendigt yderligere fyring, er det nødvendigt at kombinere opvarmningen af varmeproducerende enhed eventuelt et bestemt materiale.

For kalcineret ildfast samlet forarbejdningstemperatur skal være større end 600 grader Celsius. Kun på denne måde kan opnås for at opnå alle de nødvendige fysiske og kemiske egenskaber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.