HjemlighedHjem sikkerhed

Installation af alarm med sine egne hænder: Det er bange for master

Nytår helligdage - er det tid til at se dine foretrukne film "Home Alone". Vi er igen og igen overrasket ressourcestærke helten og sympatiserer ulykkelige røvere. Desværre, i det virkelige liv ankomsten af ubudne gæster med ondsindede hensigter er sjældent så sjovt. Du kan bede en ven eller nabo til at kigge efter huset, du kan zareshetit vinduer, hyre nogen til at få en hund, men for fireogtyve timer i døgnet for at beskytte din ejendom kan nepristrastnaya og ganske diskret system, professionel beskyttelse. Montering af alarm i lejligheden på grundlag af strukturen og arbejde på det er ikke anderledes end de systemer i huset eller garagen. Her er blot generelle tips og råd.

Installation af alarm med sine egne hænder: Kom godt i gang

Så du har besluttet en gang for alle at beskytte sig selv. Til at begynde, finde ud af alle de nuancer, der kan opstå. For eksempel tilfældet, når røveren døde af et hjerteanfald , da han hørte sirenen: ejeren af huset var en sømand skib kommer i handy. Generelt alle sirener ganske højt, så de kan levere en problemfri for dig og dine naboer. Derudover kan røveren nemt flygte fra gerningsstedet. Derfor, for at begynde at drøfte sagen med naboerne, i det mindste advare dem. Den anden sikkerhedssystem - GSM, som sender en besked til ejeren af husnummeret. Den tredje er relateret til sikkerhed kontrol bord, at vi næppe kan tillade os. Der er klistermærker, der fortæller alle og enhver: "Formålet er beskyttet" Selvfølgelig er den psykologiske faktor er af afgørende betydning. Som det er bedre udført installation af alarm: med hænderne eller med hjælp fra fagfolk? Arbejdet kræver ikke meget arbejde, så du kan ikke betale og gøre det selv, nøje følge instruktionerne. Den tid, det vil tage dig længere tid, men omkostningerne er reduceret betydeligt.

Installation af alarm med sine egne hænder

Du kan købe selve systemet har vist sig samvittighedsfuld producent i samråd med føreren. Og hvis den viden om fysik af stærk (mindst på niveau med det grundlæggende), derefter samle kredsløbet. Det består af en sirene ved 12 volt, sensorelementerne elektromagnetiske bølger izotrubok, batteriholder, shestivoltnogo relay ledninger. Vær meget forsigtig og Beskyt dig selv ved at oversætte vores magt sensor med en standard 220 til tolv volt. Relæet sat til 6 V. Vipningen bærer sensor fjerne en del kugleform. Fjern kortet, så glem ikke om den almindelige relæ, som du ønsker at vise ved hjælp af ledning i bunden af kabinettet. Nu kan du teste. Denne signalering ordning ukompliceret installation. Utvivlsomt, at følge reglerne for arbejde med det elektriske kredsløb bør altid være, så vær tålmodig. Gennemfører undersøgelser på en regelmæssig basis, fordi rettidig bemærket og rettet fejlen eller funktionsfejl kan gemme din ejendom. Installation af alarm med sine egne hænder - noget naiv, vil disse færdigheder hjælpe dig med at blive en mester af alle handler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.