HjemlighedHjem sikkerhed

Lever lås - pålidelig beskyttelse af dit hjem

Lever lås - nok gammel opfindelse. Hans historie begynder tilbage i det 19. århundrede, da den engelske opfinder Jeremiah Chubb patenteret den såkaldte "detektor". Et særligt træk ved denne komplekse mekanisme er, at når du bruger låsen automatisk blokeret af den forkerte nøgle. Kriminelle holdes fra re-hacking, og udlejeren, så advare om at forsøge at få adgang. Blokering blev elimineret med en særlig nøgle, som blev solgt komplet med håndtag låse.

I 1824, Brother Charles Chubb signifikant forbedret mekanisme og med håndtag det blev muligt at bruge uden en anden nøgle. Snart har takket være den forholdsvis vellykkede design mekanisme vundet stor popularitet blandt forbrugerne.

Til dato er låsearmen ikke beregnet til at låse systemet, når de forsøger at uautoriseret adgang. Denne grundlæggende forskel fra sin forgænger.

Generelt er mekanismen et sæt særlige plader (løftestænger), hvor gjort særlige riller (indhak) af en bestemt størrelse og form. De er forbundet til modtagelse - en meget vigtig del af bolten. Ved at dreje nøglen, er hver af vægtstængerne løftes over en længde på et sted for det. Låsen åbnes kun, når alle pladerne vil være i deres positioner, frigøre en slids til den frie passage af bolten. Men hvis mindst en af de løftestænger ikke tager den korrekte position, så stå bolten, når man drejer nøglen vil ikke flytte.

Når du vælger en mekanisme til at være særlig opmærksom på, at en pålidelig kvalitetsniveau lås - er:

  • ikke mindre end seks løftestænger;
  • Klasse III resistens over for stripning og ovenfor;
  • panserplade og bronenakladki som en yderligere beskyttelse mod boring;
  • armerede bjælker, der beskytter mod savning;
  • yderligere hemmelige elementer, der beskytter mod låsekroge: buffer mekanismer og falske indhak;
  • præcision nøgler med skæg omhyggeligt polerede og strenge rette vinkler;
  • mulighed omkodning anvendelse af patronen af løftestænger eller specifikke sæt nøgler.

En væsentlig ulempe ved den standard håndtag design - behovet for fuldstændig udskiftning af låsen med en mistet nøgle. Imidlertid har moderne producenter klaret dette problem. På markedet i dag kan du finde en løftestang låse med muligheden for at erstatte den hemmelige mekanisme af et nyt sæt, eller et ubegrænset antal konvertering. Desuden er disse funktioner ikke er tilgængelige for uvedkommende, da de kun kan køre i en åben tilstand af låsen.

Hvordan man åbner en lås løftestang? Dens design indebærer en stor nøglehul, hvorigennem angribere kan forsøge at bruge en adgangsnøgle. Men dirke en lås op, så det er praktisk taget umuligt. Derfor er de fleste crackere ødelægge bolten ved hjælp af en boremaskine, fjerne barrieren for at flytte det. Hvis det gøres korrekt, skal du åbne mekanismen vil ikke være svært. Men ødelæggelsen af key-rack - en meget delikat sag, som angriberne er uddannet specielt. Der er særlige ordninger, der er klart angivet ved det rigtige punkt af slottet, de anvendes på døren, tilpasse med låsen, og borede huller, hvor det er nødvendigt.

En anden måde at åbne denne type lås - indsæt i hullet for at montere nøgle eller lignende formål, som ved sin størrelse vil overstige nøglen. Således vil hullet udvide og det vil være muligt at komme ind svertysha. Turning det ved hjælp af en skruenøgle, kan du sikre, at svertysha trykker kam tand, og løftestænger derfor ikke stige. Den kraft virkning vil flytte til den opretstående og brød det, der forårsager låsen åbnes. Men i dette tilfælde vil det nødt til at bruge en masse kræfter.

Ved at installere løftestang lås, huske på, at selv de dyreste og pålidelig mekanisme giver ikke en absolut garanti i at åbne din hoveddør. Derfor, for at undgå revner bedre at bruge dørlåse af to forskellige typer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.