Kunst og underholdningKunst

Hvilke typer af animationer er der? De vigtigste typer af computeranimation. Typer af animation i PowerPoint

Hver person, der er karakteristisk for ønsket om at afspejle dens bevægelse i arbejdet eller arbejder. Du kan opnå dette ved hjælp af en række forskellige animation teknikker. Udtrykket "animation" blev oversat fra latin som "animation".

klassifikation

Lad os prøve at regne ud, hvad slags animation der. De kaldes også teknologien af animation proces.

 • Genoptagelsen af princippet om "fryse ramme". Det bærer stadig navnet på stop-motion animation. Rekruttering sker fastsættelse objekt, for eksempel ved anvendelse af kameraet, så stillingen forekommer ændringer i scenen, og derefter fiksering finder sted igen.
 • Morphing - objekt omdannelse. Udskiftning af eksisterende på en anden, på princippet om at generere kvantitative rammekonstruktion.
 • Klassisk stil - klip lavet over en række af individuel time-lapse billeddannelse, at skifte deres skift. Den største ulempe er den høje grad af kompleksitet af processen. Denne tendens - en af de hyppigst anvendte. Det er den slags animationer, der normalt anvendes (og anvendt) i de fleste animerede film.
 • Farve genopretning - kendetegnet ved at omdanne farve uden at ændre den samlede rumlige position.
 • 3D-animation - en tegneserie skabt med specialiseret software (3DS MAX, XSI, MAYA), som er nøglen til fremtidens video scener.
 • Sprite - udførelsesformen af denne type animation fremstillet ved anvendelse af et programmeringssprog.
 • Motion capture (Capture Motion) - formen mest præcist formidler alle nuancerne i naturlig bevægelse, ansigtsudtryk. Særlige sensorer er placeret på folk-skuespillere, er på linje med kontrolpunkter model. Ved flytning af koordinaterne overføres til dem. Takket være sådanne metoder animerede modeller kommer til livet.

Alle større typer af animation præsenteret i listen, kan oprettes ved hjælp af en bred vifte af tekniske midler eller manuelt. Men i dag oftest anvendes til dette formål en særlig computerprogram til at optimere processen med at skabe animerede genstande og værker. Computer metoder til at skabe tegnefilm udvide grænserne for udtryk. Øger indvirkningen på beskueren ved at anvende forskellige effekter, der er utilgængelige for manuel udførelse.

Computer animation. principper

Oprettelse af en tegneserie med computerens muligheder i forbindelse med overholdelse af visse regler. Deres vigtigste principper er: bitmap, fraktal, vektor. Der er også en software afdeling af 2D - og 3D-animation. Dimensional program almindeligt anvendt til af Flash-animation, tredimensionelle giver dig mulighed for at angive graden og typen af belysning en genstand, tekstur, udføre automatisk gengivelse (billeddannelse).

De vigtigste typer af computeranimation er de samme principper i deres arbejde. Alle de ovennævnte typer er gældende for dem.

Fremgangsmåder til fremstilling af computer animation

 • Nøgle indramning metode. Det giver dig mulighed for at indstille objektet til den ønskede position, korrelere dem med hensyn til tidsintervaller. Computersystemet forlængelse fra forsvundne skud i struktur (mellem referencerammer). Den finder sted genskabe de manglende bevægelse faser.
 • Proces- animation. Det anvendes i tilfælde af, at der er ingen måde at opnå afspilning af visse handlinger ved hjælp keyframes. Den beskriver de typer af computeranimation i form af den sekventielle konstruktion af individuelle personalemæssige strukturer.
 • Dannelse af enkelte billeder. Oftest udføres ved hjælp af forskellige grafiske redaktører. Opret separate billedrammer, som fortsat vil line op i en bestemt rækkefølge.
 • Raster princip i animationen. Den mest intuitive og fremmest anført ovenfor. Det repræsenteret som rasterbilleder, der er gemt i en enkelt fil. Typisk GIF format. Der er en række programmer til at producere sådanne filer, såsom Gimp.

Alle typer af computeranimationer hjælpe til at forstå, hvordan processen med at skabe en mangesidet bevægelse.

Software PowerPoint-software

Berøring om emnet, og anses for eksempler på computerprogrammer, der tillader at skabe animationer, for ikke at nævne det program som PowerPoint. Det tilhører Microsoft. Denne pakke er designet til at danne præsentationer. Efterspørgslen efter præsentationen af et støt stigende siden den kvalitative og visuel repræsentation af projekter og værker - et af de vigtigste øjeblikke i faglig udvikling. Præsentationen blev skabt i en PowerPoint, et dias er et sæt af materialer med samtidig visning på skærmen. Alle nødvendige data, når du opretter dem i programmet er gemt i en enkelt fil. Et sådant fokus er også for eksempel Harvard Graphics programmet.

Bred nok interne indstillinger i programmet hjælp til at bruge forskellige typer af animation. I PowerPoint, anvendelsen af forskellige pre-designede skabeloner giver den mest effektive metode til at skabe præsentationer.

Vigtige funktioner

Programmet struktur giver først og fremmest til at danne et dias præsentation ved at skabe dem med samtidige på skærmen video demonstrationer. Oprettelse dias kan forekomme ved brug af forskellige skabeloner. formation slideshow opstår med mange forskellige effekter. Forskellige former for animationer. Du kan justere rækkefølgen af diasshowet på skærmen.

Color skabeloner i PowerPoint

Et centralt element i programmet er, at brugen af standard animationseffekter muligt samtidigt til alle filer. Programmet har også et sæt klar-farvemønstre. De har en bred vifte af farver, der giver dem mulighed for at anvende nogen aktuelle dias. Farvemønstre kan øge de samlede resultater af præsentationen, spare tid og give det en vis stilistisk retning.

Special effects

For de mest levende og mindeværdig præsentation i programmet er der et bestemt sæt af effekter, til at regulere den type overgang i et diasshow. På grund af dette, intervallet mellem dias forandring, der er fyldt med specielle effekter, bliver det umærkelig.

Egenskaber

Alle præsentationer oprettet i PowerPoint, har evnen til at gemme i HTML-format. I dette tilfælde bruges alle audio- og videodata. Også i programmet er der værktøjer til at skabe ved at tegne tabeller og diagrammer, samt den særlige markup, giver dig mulighed for at indsætte billeder klar til at fremme deres bevarelse. Et andet særkende er den automatisk oprettelse af album. Det er muligt at bruge musik.

Således at have overvejet oplysningerne i artiklen, hvilke måder eksisterer for at skabe animationer, kan du konkludere, at udviklingen af moderne software tilgang til dette spørgsmål er blevet mere rationel. Et stort antal programmer designet til at opgradere arbejde på animationen proces, giver enorme muligheder for kreativitet og arbejde. Og forståelsen af, hvilke typer af animationer findes, vil hjælpe dig med at vælge den bedst egnede til de specifikke mål for programmet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.