Kunst og underholdningKunst

Stalins imperium: arkitektur i statens tjeneste

Godkendelse af en-mands regel Stalins faldt sammen med fremkomsten af en ny arkitektonisk stil kendt som "Stalins imperium". Denne stil er kendt af mange, og under navne som "sovjetisk monumentale klassicisme" og "stalinistiske arkitektur". Stalins imperium holdt føringen fra 30'erne til 50'erne i forrige valgperiode århundrede. Efter afslutningen af Den Store Fædrelandskrig, stalinistiske arkitektur spredes til landene i Østeuropa. I Stalins imperium stil markant bruge en bred vifte af mennesker og aldre, så det er ofte sammenlignet med eklekticisme.

Stalins empirestil i arkitektur

Stalins imperium, først og fremmest var en civil arkitektonisk stil, så det er helt naturligt, at det udtales de vigtigste advocacy ideer den stalinistiske æra. For eksempel er forventninger til den fremtidige idé om lykke gættet i bas-relief Bibliotek. Lenin, der skildrer en procession af mennesker, der bærer gaver (hvede stilke, majs og andre symboler på masser). Det er interessant, at lignende kompositioner engang eksisterede i det gamle Babylon.

følgende funktioner er karakteristiske for stalinistiske arkitektur:

  • ensemble konstruktion områder og gader;
  • syntese af arkitektur og maleri med skulptur;
  • anvendelsen af karakteristiske elementer af russisk klassisk ;
  • basrelief arbejdere og heraldiske sammensætninger;
  • brugen af arkitektoniske ordrer ;
  • optimistisk.

En af de mest berømte bygninger i stil med Stalins imperium var bygningen af Moskvas Statsuniversitet, som ligger på Lenin Hills. Den ædle sten bygningens arkitektur sten er kombineret med papmache og kunstig marmor. Jeg kan ikke huske sådanne strukturer som bygningen af Udenrigsministeriet, hotellet "Leningrad", "Novokuznetskaya" metro station, "Ukraine" hotel og beboelsesejendom beliggende på Kudrinskaya pladsen. Alle disse bygninger er arkitektoniske monumenter i Moskva.

Stalins imperium i det indre

Som for boligindretning, der er en stor kendetegnende for den stalinistiske empirestil er brugen af bronze, marmor, stuk og fine træ. I dette tilfælde, interiøret giver indtryk af massivitet og streng kvalitetskontrol faktor.

Inde i lejligheden døre er glaseret og malet hvid. Vinduer, udført i mørk brun farve, og badeværelset er lagt ud én farve fliser, som undertiden grænse dekoreret med et mønster. Velkommen trævæg dekoration. Ordningen farve var mere end behersket - fremherskende farve som sort, grøn, brun og beige. Møbler er normalt mørk og pladskrævende, strengt vedligeholdt, uden nogen dikkedarer stil. Det er kendetegnet ved afrundede former, indlagt træ finer og, i nogle tilfælde, og udskæring. Sidste illustrerer elementer af sovjetiske symboler: femtakket stjerne, en neg og laurbær kranse. I Sovjettiden, blev tråden som særligt smart. Mindst vil det se originalt og moderne interiør, designet i stil med Stalins imperium.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.