Nyheder og SamfundKultur

Laurbærkrans - en Vinder

Engang gud lys - en overbevisende Apollo - skændtes med den unge kærlighedens gud og uadskillelige følgesvend af Afrodite Eros. Apollo viste sin foragt for pile Eros og understregede deres overlegenhed over ham, at tro, at kun hans pile kan virkelig ramt fjenden.

Fornærmet, Eros svarede Apollo, at dens bom er i stand til at ramme nogen, selv Apollo, og at bevise, at han er steget til en høj af Mount Parnassus. Han tog ud en pil af kærlighed og lade hende ind i hjertet af Apollo, så tog han en anden pil - Love Kills, og gennemborede hendes hjerte af den smukke nymfe Daphne - datter af floden gud skum.

Efter nogen tid, mødte Apollo og Daphne straks forelskede sig i hende, fordi kærlighed pil frigivet fra stævnen af Eros slog hans hjerte. Daphne da hun så Apollo, løb væk for at undslippe, sårede hans ben på de skarpe torne af Tornebusken fordi den pil, der dræber kærligheden ramt lige på målet - i hendes hjerte.

Apollo blev forundret over, at Daphne begyndte at flygte fra ham. Han løb efter hende og bedt om at stoppe appellere til det faktum, at han ikke er en almindelig dødelig. Men Daphne var ved at løbe og kæmper forpustet, bad han sin far om hjælp. Hun spurgte ham om, at faderen vendte hende til noget andet, så for ikke at lide af sit nuværende udseende. Daphne øjeblikkeligt frøs med deres hænder op, hendes krop var dækket med bark, løftede sine hænder op forvandlet til en gren, og hendes hår forvandlet til blade, og Apollo oplevede en laurbær træ.

Stående foran ham stukket af Apollo beordrede ham til at forbande. Han ønskede, at de laurbærblade forblive stedsegrønne og dekoreret med hovedet. Ifølge legenden, og der var en laurbær træet og laurbærkrans er blevet et symbol på vinderen og herlighed.

I de gamle folkeslag laurbær var det af stor betydning. De romere og grækere mente, at laurbærkrans kan beskytte mod sygdom og mod lynnedslag. Han tjente som et symbol på rensning og kan rense sjælen af morderen. Ifølge legenden, Apollo er en krans af laurbær træ hjulpet fjerne synden fra sjælen efter mordet på Python - dragen vogter indgangen til oraklet Apollon tempel.

I det gamle Grækenland, vinderne i De Olympiske Lege var belønning laurbær kranse. Romerne fik tildelt deres soldater, der sejrede over deres fjender. Så på alle de officielle ceremonier deltog Yuliy Tsezar med en laurbærkrans på hans hoved. Mange konger præget mønter af sit eget billede af det land, hvor deres hoved blev dekoreret med en laurbærkrans. Således pegede de på deres overlegenhed over alle andre.

Som et symbol på udødelighed laurbær lund dækker Mount Parnassus, hvor der ifølge legenden fundet sine hjemmekampe Muses - datter af guden Zeus og gudinden for harmoni. Laurbærkrans tjent som inspiration i poesi, maleri og kunst, og fremtrædende repræsentanter for kunst belønnet med kranse af laurbær. Dette gav anledning til udtrykket "Vinder" - ejeren af en laurbærkrans

I Rom og det gamle Grækenland, den vigtigste kendemærke var en laurbærkrans. De blev belønnet vinderne af konkurrencen eller kamp. Efter tildeling af en person, en prisbelønnet, afslappet, faldet til ro, miste årvågenhed, solede sig i hans reflekterede herlighed. Deraf udtrykket gik, "hvile på laurbærrene."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.