Nyheder og SamfundKultur

Mænds græske navne - en vigtig del af kulturarven

Mænds græske navne, uden tvivl, den vigtigste komponent i ikke kun historien om Grækenland, men hele Hellenic civilisation. Således er de blevet en vigtig del af kulturarven af landet. De fleste moderne navne er virkelig græsk oprindelse. Dette frigiver flere kategorier, som du kan tilbringe en vis klassificering.

Den første gruppe kan sikkert tilskrives alle navne er afledt af navnene på de guder og gudinder i den græske gudeverden. Et stort antal forældre har en tendens til at give en baby navngivning, hvilket ville have gjort ham vellykket og berømt. Og hvad kan være kendt for de gamle guder? Imidlertid kan sådanne mandlige græske navne medføre nogle skader som en smuk og interessant lyd ikke betyder et lykkeligt liv. Når du vælger et sådant navn bør gives en masse opmærksomhed og fortolkning, samt handlinger, der er begået af denne guddom.

Den anden kategori sikkert bære græske navne for mænd, der strækker sig tilbage til oprindelsen af kristendommen. Generelt skal det bemærkes, at den ortodokse kalender har haft en enorm indflydelse på en masse forskellige kulturer. Det er imidlertid ikke kun børn grækere lånt derfra navngivning, men også udformet en række derivater, som vides ikke mindre end de oprindelige versioner.

Den tredje kategori dækker en ganske stor plads i historien og udviklingen af navne. Dette omfatter mandlige græske navne, som er blevet lånt fra andre sprog og kulturer og over tid er tilpasset til de lokale traditioner udtale af ord. En sådan konverterede navngivning opstået som et resultat af blanding med de persiske, arabiske, spansk og mange andre nationaliteter.

I øjeblikket er de moderne græske mandlige navne er populære nok, i forbindelse med hvilket de forældre, der ønsker at navngive barnet på denne måde, vil der være mange muligheder at vælge imellem.

Traditionelt når navngivet barnet, bør forældre være opmærksomme ikke bare på udtalen af navnet, men også til at fortolke det, samt kilden til dets oprindelse. Derfor er det tilrådeligt at vælge navne betyder forskellige positive karaktertræk , der vil give tillid til barnet. Et godt eksempel kan være de mandlige græske navne Agamemnon ( "meget resolut"), Adrastus ( "Brave"), Alexandros ( "Defender of Mankind"), Ieros ( "skinnende") og mange andre. I dette tilfælde menes det, at drengen vil vokse modig, stærk og modig mand.

Ligesom folk i mange andre lande, grækerne mente, at navnet er en slags talisman mod onde gerninger af mennesker. Det blev derfor valgt ikke kun som en farvel-besked, men også som en sikkerhed forpost. forældre har således givet verbal beskyttelse af børn. Moderne mødre og fædre, selvfølgelig, er mindre modtagelige for sådanne overbevisninger. I øjeblikket er de mest kendte navne:

 • Azarja - "Guds hjælp".
 • Alexandros - "forsvarer af menneskeheden."
 • Anatolayos - "sunrise".
 • Democritos - "dømme folk."
 • Dimitris - "kærlig jorden."
 • Jesus - "frelse".
 • Konstantinos - "stabil".
 • Leonidas - "søn af en løve."
 • Nikolaos - "en sejr for mennesker."
 • Pavlos - "små".
 • Filippos - "elsker af heste" og mange andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.