Kunst og underholdningLitteratur

Hovedspørgsmålet om eventyret er "Snehvid og de syv dværge". "Snehvide og de syv dværge": Betydningen af en Tale

"Snehvide og de syv dværge" er en af de bedste eventyrhistorier, der blev skabt i det 19. århundrede. Hvem skrev eventyret "Snehvide og de syv dværge"? De var Wilhelm og Jacob Grimm, tyske lingvistere, der i deres fritid skrev eventyr. Mange af brothers skrifter er kendt over hele verden, såsom "Brave skrædder", "Hansel og Gretel", "Bremen musikere." Blandt disse historier er et specielt sted besat af "Snehvide og de syv dværge", et eventyr af brødrene Grimm, der blev udgivet i Tyskland i 1812.

Dronningen

På en vinterdag dronningen sad ved vinduet, var involveret i håndarbejde og pludselig stakkede en finger med en nål. Der opstod en dråbe blod. Hun kiggede ud af vinduet og ønskede at føde et barn, hvid som sne, rød som blod, med hår sort som tonehøjde. Det skete snart, dronningen fødte en datter - hvid, rødlig, sorthåret. Ja, det er ulejligheden - en kvinde døde under fødslen. Kongen var vred, og et år senere giftede han sig med en anden kvinde.

Stepmother og stiefdatter

Kongens nye kone lignede sin datter, den smukke snehvide.

Det klassiske konfrontationsbillede mellem den uvenlige stifter og det ulovne stifter blev præsenteret af forfatterne som en midlertidig fejring af had over uskyld med den uundgåelige ødelæggelse af onde kræfter ved historiens afslutning. Således blev hovedideen af eventyret "Snehvide og de syv dværge" født. Det er så godt, før eller senere, skal sejre.

Brothers Grimm arbejdede på en tysklands ordbog, da de kom op for ideen om at skrive et eventyr "Snehvide og de syv dværge", hvis hovedidé var at overvinde de vanskeligheder, som prinsessen led. Pigen blev testet af naturlig venlighed. Dette er også hovedideen for eventyret "Snehvide og de syv dværge". Prinsessens velvillige natur, som hendes stifter havde tvunget til at gå i klædt tøj og udføre det mest sorte arbejde, gjorde det ikke muligt for hende at blive forbitret. Prinsessen var homoseksuel, og selv da hun var nødt til at vaske paladsets stentrin med en trappe, sang hun.

Prinsessen blev elsket af alle. Duer hylede, satte sig på skuldrene, fugle fløj fra skoven for at tale med pigen. Kun hendes stifter hadede hendes stagdatter for sin skønhed. Og det er også hovedidéen til eventyret "Snehvide og de syv dværge". Kærlighed og ondskab, hvor langt de er fra hinanden!

Ond heks

På dette tidspunkt meddelte dronningen sig med sit magiske spejl. Hver dag lyttede hun til lovende taler fra den forvirrede refleksion, at hun var "alle de pænere i verden, alle rosenrød og hvidere." Men en morgen sagde et magisk spejl, at dronningen ikke længere var den smukkeste i denne verden. Det var et slag for en forgæves kvinde. I en frenzy brød styremor spejlet og kaldte jægeren, hans fortrolige.

Dronningen beordrede jægeren at tage snehvide til skoven for at hente en buket med engeblomster og derefter dræbe det hadede skrededatter. Som bevis på at prinsessen er død, skulle jægeren bringe hendes hjerte til kisten.

flugt

Imidlertid i skoven glædede Snow White virkelig fuglene, solen og blomsterne, at jægeren, der også havde en datter, faldt kniven og omvendte sig over den planlagte grusomhed. Han advarede prinsessen af den forestående fare, råde hende til at flygte og ikke vises mere i paladset. Skræmt snehvide løb ind i skovkirtlen og håbede på at finde frelse der.

Pigen led i den mørke skov - grene af træer slog hendes ansigt, skarpe spines af vilde rosenhopper revet kjole. Til sidst faldt hun på græsset og mistede sine sanser. Hovedideen for eventyret "Snehvide og de syv dværge" er blandt andet i den heroiske fastholdenhed i den forsvarsløse prinsesse. Om morgenen vågnede hun med solens første stråler, små dyr-spidser og kaniner, egern og pindsvin - løb rundt. Alle ønskede at lære Snehvid at kende og hjælpe hende på en eller anden måde.

Hus i skoven

Træt af de uventede eventyr tillod prinsessen hendes nye skovvenner at tage sig dybt ind i skovtykkelsen. Et ensomt hus stod blandt træerne. Snehvide gik ind og blev dumbfounded, så alt blev startet i huset. I truget blev der stablet et bjerg af snavsede skåle, en web hang overalt. Pigen rullede uden ærgreb om hendes ærmer. Hun besluttede at gøre rensningen i et ukendt rum, og hvis nogen værdsætter hendes gerning, tænkte hun ikke. Arbejdet begyndte at koge, Snehvide blev hjulpet af alle de skovdyr og fugle, der fulgte med hende.

Hovedidéen i eventyret "Snehvide og de syv dværge" om venskab og gensidig bistand var på plottet hele tiden, mens rengøringen var i gang. Atmosfæren af almindelig arbejdskraft blev gennemsyret af velvilje, alle vaskede skåle sammen, fejede gulvet og blev så venligt afgjort til hvile.

Mens Snow White og hendes talrige assistenter, dyr og fugle gjorde generel rengøring i små mænds hus , arbejdede ejerne selv i en mine til udvinding af ædelsten. Også i deres sammenhængende arbejde afspejles hovedidéen (i fortællingen "Snehvide og Syv Dværgene") - udholdenhed og udholdenhed fører altid til gode resultater.

Prinsesse på gården

Snøhvid rensning i huset er ved at komme til ende, og desuden lykkedes det at slukke en stor kedel, hvor grød er kogt. Og så blev den sidste beskidte plade vasket, huset var rent og komfortabelt. Prinsessen stiger til anden sal, fortæller de miniature egs senge, der er lagt ud på en eller anden måde og konkluderer, at der er syv små mænd, der bor i huset. Så fortæller hun sig selv, at morgenen er klogere end aftenen, og hun går i seng. Hendes skovhjælpere er arrangeret lige der.

Syv gnomes i mellemtiden samler ædelstene, mines om dagen og går hjem. På vej til boligen er alle syv stoppede døde - røg kommer fra skorstenen, vinduerne renses og lugter af varm middag. Mistrofulde sovner bestemmer, at et ondt monster har bosat sig i huset, som venter på at ødelægge dem alle.

Efter at have modet mod, ser gnomes på døren, så kom ind og kigger rundt. Der er ingen fare, rummet er renset, en gryde velsmagende grød er i brand. Efter at have holdt frygt, stiger de små mænd endelig til deres soveværelse. Lære at kende dem med Snow White er et helt skuespil. Dværge er bange for en ubudne gæst, men nysgerrighed har forrang, og snart begynder et ægte venskab mellem dem og prinsessen.

Snehvide spørger husets ejere om ikke at udvise hende, men som et troværdigheds skyld lover hun at vaske, forberede, rengøre og gøre alt i husstanden, mens kælterne er på arbejde. Syv små mænd er enig med hinanden, fordi de er trætte af at lave mad, smag og vask. Det er tid til frokost, grød er klar, men for en start gør Snow White alle vaske deres hænder med sæbe og giver dem mulighed for at sidde ved bordet.

Dronningens skatte

I mellemtiden bragte jægeren sin dame hjertet af en vild hjorte i en kiste og fortalte ham farveløst, hvordan han havde behandlet snehvide. Dronningen troede, men den næste dag gav sprængerne i det ødelagte magiske spejl hende en hemmelighed - det viser sig, at stiftedatteren er i live og er i skoven, i skovkornes hus. Så besluttede den onde troldmand at tage Snow White ud - hun lavede en potion, drak den og blev til en ulykkelig gammel kvinde. Hun tog små ting, som om de var til salg, og gik ind i skoven.

Venter på gnomes at gå på arbejde, heksen forlod skoven, nærmede sig huset og bankede på døren. Snehvide åbnede, mødte den raggede tigger og spurgte hvordan hun skulle hjælpe hende. Den gamle kvinde bad om vand, og så gav hun prinsessen en smuk blonder og tilbød at købe den og snøre sig på sin kjole. Snehvide gjorde det, og heksen spændte så blonder på prinsessen, at hun gled og faldt død.

Dværgerne vendte tilbage fra arbejde og så Snehvid, liggende bevidstløs. Kniplingen var ubundet, og pigen kom til sig selv. Dværgerne tog fra hende løftet om, at hun i fremtiden ikke ville åbne døren for nogen.

Den onde heks lærte under sit magiske spejl, at hendes stagdatter var i live og skyndte sig tilbage til skoven og ønskede at dræbe Snow White for enhver pris. Hun dukkede op i et andet dække og bankede på døren. Prinsessen troede også denne gang den gamle kvinde og tog fra henne en kam kæmmet med sit storslåede hår. Den fortryllede kam berøvede straks hende med bevidsthed, og trollmanden skyndte sig at skjule sig.

Gnomes så igen Snow White uden ånde, men de formåede at bringe hende til liv igen denne gang. Prinsessen lovede igen ikke at lade nogen ind i huset igen. Men snart, da gnomesne gik på arbejde, besøgte hendes stifter igen, bedraget Snehvide og inviterede hende til at spise et stykke ruddy æble. Prinsessen nægtede først og frygtede et beskidt trick, men da den gamle kvinde opdelte æblet i to dele og spiste en halv, der ikke var mættet med gift, stolede pigen på den "gode gamle kvinde" og tog en bid. Giften handlede straks, og Snehvide faldt i søvn for evigt.

Krystalkiste

Søgende små mænd samledes omkring søvn Snehvide. De turde ikke begrave prinsessen i landet, så de byggede en kiste lavet af krystal med en finish af rent guld og dekoreret med ædelsten. Snehvide lå i kisten lige så smuk og som om venter på noget mirakel. Hans skarpe læber var friske, hans kinder var lyserøde, og hans sorte hud blev skygget af sorte krøller, der spredte på skuldrene. Dværgerne hang kisten i en lav grotte nær huset, og hele tiden var en af dem nær, så ingen forstyrrede resten af prinsessen.

forventning

En dag rejste en prins fra et tilstødende rige op til de små mænds hus i håb om at overnatte. Han så en smuk prinsesse i en krystalkiste og bad dværgerne om tilladelse til at tage hende til sit palads. De, der har givet, gav deres samtykke. Når kisten blev båret, rystede Snow White, og et stykke forgiftet æble faldt fra halsen. Hun vågnede og kom til hendes fødder.

Snart spillede prinsessen og prinsen et bryllup. Syv dværge blev inviteret til bolden. De kaldte sin mormor, satte på sine varme sko, og hun dansede i dem, indtil de døde faldt.

epilog

Således slutter Brothers Grimms "Snehvide og Syv Dværgers Arbejde". Betydningen af eventyret i sin uendelige venlighed. Forfattere formåede helt at formidle ånden i sindet, som er til stede i hele plottet. Brothers Grimms udødelige litterære arbejde, "Snehvide og de syv dværge", ideen om et eventyr, dets indhold, optaget af hele verdens kreative samfund og realiseret med upåklagelig ægthed i forskellige forestillinger og produktioner, har været behagelige børn og voksne over hele verden i årtier. Den mest berømte version af fortællingen, der blev oprettet i filmstudiet "Walt Disney" i 1937 i form af en fuld længde tegneserie. Et script baseret på eventyret om brødrene Grimm "Snehvide og de syv dværge" blev skrevet af Ted Sears, en Hollywoodproducent.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.