Kunst og underholdningLitteratur

Biografi Kira Bulycheva. Book forfatter, interessante fakta

I dag er navnet Alice har en anden forening. Det er kun i den anden halvdel af tresserne i USSR siden pigerne kom til at hedde efter en bog heltinde. Og det var ikke Alisa Lyuisa Carroll. En sådan popularitet nydt Alice Selezneva af en serie af fiktion, som skabte en smuk sovjetisk forfatter Kir Bulychev.

Biografi af forfatteren som barn

Rigtige navn elsket af alle fiktion - Igor Vsevolodovich Mozheyko. Brugernavn Kir Bulychev han tog ud af frygt for, at han kunne blive fyret fra deres job, da der studerer i litteratur, især fiktion, anses ikke værdig.

Han blev født i Moskva, en dag oktober 1934. Far til Mennesket tilhørte en gammel hviderussisk-litauisk adelsslægt. Men i sin ungdom, han brød forholdet til ham, og gik til at leve med deres arbejde. I 1925 giftede han Mary blyant fabriksarbejder Bulycheva.

Da den unge Igor var knap fem år, hans far forlod familien og hans mor en anden gang gift. Gennem dette ægteskab forfatteren søster Natasha blev født.

Undersøgelse og arbejde

Efter skole, begyndte Kir Bulychev at studere fremmedsprog ved Institut Maurice Thorez. Efter endt uddannelse arbejdede han i flere år som oversætter i Burma. Senere vendte han tilbage til sin hjemby og begyndte at studere orientalske studier i Graduate Institute of Academy of Sciences. Efter dens afslutning forblev der som lærer af historien om Burma.

I de efterfølgende år blev biografi Kira Bulycheva tildelt videnskabelige resultater: Han forsvarede sin afhandling, og lidt senere en doktorafhandling. Desuden arbejder på instituttet, Bulychev skrev mange videnskabelige artikler om det sydøstlige Asien, især om Burma.

Ud over at arbejde i sin fritid offentliggjort Kir Bulychev forskellige noter og skitser til sådanne berømte publikationer som "Around the World" og "Asien og Afrika i dag."

Den første kunstværk Bulycheva blev offentliggjort i 1961, historien "Maung Dzho vil leve videre." Men for at skrive fiktion forfatter jeg tog kun fire år, og den "første-fødte" var en lille smule historie "Pligten til gæstfrihed."

Pretty snart værker Igorya Mozheyko, skriver under pseudonymet Kir Bulychev, begyndte at bruge kærlige læsere. Lidt senere blev hans historier udgivet i separate bøger.

I 1977 blev hans roman "Hundrede års Ahead" filmet. Film om en spillefilm, taget på sine motiver, kaldet "Guest fra fremtiden." Takket være hende, hele USSR mødtes med nysgerrige skolepige Alisoy Seleznevoy, der bor i den anden halvdel af det XXI århundrede.

Efter den utrolige succes filmatisering af biografien Kira Bulycheva ikke rigtig fyldt med lyse begivenheder. Som før, fortsatte han med at skrive en masse, og kunne lide sit arbejde til læserne. Ganske ofte, blev han involveret i tilpasningen af hans noveller og romaner under filmmanuskripter. Af den måde, omkring tyve værker Bulycheva blev filmet.

Ud over en succesfuld kreativ karriere, personlige liv af forfatteren ved navn Kir Bulychev der var lige stor. Igor Mozheyko kone blev hans kollega i Peru, forfatter Kira Soshinskaya, som blev en illustrator af værker Bulycheva. Fra denne union blev født en datter Alice, i hvis ære og blev navngivet den berømte heltinde.

Med fremkomsten af tunge halvfemserne forblev populær forfatter, og hans arbejde - interessant for læserne. Hertil kommer, at i de svære år, Kira Bulycheva biografi beriget med en bemærkelsesværdig kendsgerning: han havde reddet fra lukning af magasinet: "Hvis".

I begyndelsen af det 2000:e forfatteren fundet en kræft, som han døde i efteråret 2003.

Biografi Kira Bulycheva, må ikke fyldes med lyse begivenheder som Alice Sezeznevoy, men han fik en masse velfortjente prestigefyldte priser og præmier. Blandt dem, staten Prize i USSR, All-russiske Prize "Aelita", "bekendtgørelse af Knights of fiktion" til dem. I. Halymbadzhi ", og den russiske litteraturpris opkaldt efter Aleksandra Grina, hvor han blev tildelt posthumt i 2004.

Denne cyklus af værker om Alice Selezneva

På trods af at forfatterens værker repræsenterer næsten tyve bind, den mest populære Kiru Bulychevu bragte en række noveller og romaner om Alice Selezneva, opkaldt efter en indfødt datter af forfatteren.

I alle dedikerede han sin elskede heltinde af 52 stykker. I dem, hun rejste til andre planeter falder i fortiden, en parallel drømmeagtig dimension og mange flere hvor. Gennem litterære "liv" Selezneva er ofte mødt med en række forskellige mennesker og væsener fra andre planeter og epoker. Men de fleste medlemmer af piger eventyr var hendes far, professor Igor Seleznev (opkaldt til ære for forfatteren), samt de fire-bevæbnet arkæolog Gromozeka fra en anden planet.

I nogle historier featured venner og klassekammerater er piger.

For første gang var der denne karakter i 1965 i de sider af romanen "Girl, der ikke vil ske noget." Hun fik hurtigt popularitet, især efter udgivelsen af film og tegnefilm. Skærmen Alisa Selezneva legemliggjort skuespillerinder som Natalia Guseva ( "Gæst fra fremtiden", "Purple Sphere"), Catherine Prizhbilyak ( "ø rusten Generelt"), Daria Melnikova (filmen er ikke blevet skudt, men hun gav udtryk for tegnet i den animerede serie "Alice ved, hvad at gøre") og andre polske og slovakiske skuespillerinde.

Denne cyklus af værker om indbyggerne i byen Great Guslar

En anden velkendt serie af Kira Bulycheva var en humoristisk serie af værker om livet for indbyggerne i byen Grand Guslar (prototype - Great Ustyug). Mere end hundrede af historier, der afsættes til denne forfatter fiktive by.

I denne serie, er der ingen hovedpersoner, selv om mange af de tegn er til stede i flere værker. var en "personlige relationer" den første historie i denne serie.
I begyndelsen af det 2000:e Kir Bulychev officielt annonceret afslutningen af cyklussen, begrunder sin handling med, at ideen har overlevet sig selv, og det er ikke længere interessant. Alle skriftlige værker af "Great Guslar" han Kir Bulychev inddelt i seks dele, gruppere dem i samlinger.

flere tegnefilm var løst baseret på serien, to kortfilm og en TV-film "Chance".

Andre værker af forfatteren

Ud over disse to cykler, i den kunstneriske arv Bulycheva der er mange individuelle værker, såvel som små serier af to til ti romaner. Den mest populære af disse tre cykler.

1) De romaner af Andrea Bruce - modig agent Kosmoflot ( "Agent Kosmoflot" og "The Witches Cave"). den samme film var løst baseret på den anden roman.

2) En anden helt, der dukkede op i mange af Bulycheva er Dr. Pavlysh. Han viede en roman, "Land Road" og otte andre mindre voluminøse produkter.

3) heltinde af mange andre værker af Kira Bulycheva Orvat Bark - en slags voksen udgave af Alisy Seleznevoy. Men i stedet for plads biologi , hun er interesseret i afsløring af forbrydelser. Det er bemærkelsesværdigt, at i nogle værker den skærer med Alice.

Interessante fakta fra livet af forfatteren

For ikke at miste deres job i instituttet, Igor Mozheyko tog oprindeligt pseudonymet Kirill Bulychev. Men når du udgiver den øgenavn ofte forkortet som Cyrus. Bulychev. Efter nogen tid på grund af en tastefejl punkt forsvandt, og få navnet på forfatterens trop.

Efternavn alias blev taget Igorem Vsevolodovichem hendes mor, pigenavn i hendes navn var Maria Bulycheva. Og Cyrus - en mandlig udgave af navnet på hustruen til forfatteren, Kira Soshinskaya.

Det er bemærkelsesværdigt, at flertallet af læserne i lang tid ikke engang, hvem der gemmer sig bag navnet på Kir Bulychev. Kun i 1982 blev mysteriet afsløret som forfatter blev tildelt USSR State Prize.

Med fremragende kendskab til engelsk, Kir Bulychev laver oversættelser til russisk science fiction værker af mange kendte forfattere fra USA.

I modsætning til hans litterære helte, biografi Kira Bulycheva for børn og voksne indeholder ikke en masse lyse og interessante begivenheder. Desuden unge læsere det kan synes ret kedeligt. Men alt dette er mere end opvejet af den ukuelige fantasi af forfatteren, der var i stand til at skabe en verden, der er beskrevet af flere hundrede smukke værker. Og for at omskrive en klassiker, kan man sige, at deres kreativitet Kir Bulychev rejst et monument til sig selv uden hænder i hjerterne hos mange generationer af læsere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.