ComputereComputerspil

Som i "Avatar" for at finde mand: for begyndere guide

Avatar - et virtuelt spil, der vinder popularitet i sociale netværk. I den kan man ikke kun kommunikere, men også for at skabe eget billede, og gå til en cafe eller bar, eller blot gå ned ad gaden. Næsten som i det virkelige liv, får du en lille lejlighed i samme rum. Dette vil være dit eget hjem, som du kan øge niveauet til at udvide og forbedre. I sit eget hjem, kan du arrangere en række aktiviteter for at underholde gæsterne. Som i "Avatar" for at finde den fyr?

Hvordan til at mødes i spillet?

Den vigtigste opgave - at opbygge et socialt netværk gennem virtuelle figurer. Dette er et gratis spil, "Avatar", velegnet både til børn og voksne, men det har et VIP-rum, som er beliggende i klubhuset. Det kan få kun ejerne af VIP-konti. stifter bekendtskab spillet kan være fri i offentlige steder, i sociale arrangementer, underholdning, eller til en fest. Opret en kreds af venner er nemt på jobbet. Der er flere kategorier af velkendte: kammerat, ven, bedste ven. For at få venner, du læse oplysningerne i passet, og først derefter at tilbyde et venskab med denne person. Dette er nødvendigt for at afhente en kreds af mennesker med fælles interesser. Kategori af venskab kan ændres. For at gøre dette, du har brug for et knus eller kys.

Hvordan vælger en mage?

Find din soulmate er vanskelig. Mange spekulerer på, som i "Avatar" for at finde en fyr. Den mest kendte måde - at tilbyde bare venner. Men det er ikke så enkelt. Eftersom hankøn er underskud. Desuden en masse fyre nyder situationen, fremlægger forskellige ultimatummer at få gavn. Oftest er sådanne mænd tilbyde venskab til nogen tjeneste. Dette er den sædvanlige hype, det anbefales ikke at give efter for sådanne forslag. Mange piger falder for disse tricks.

Hvordan at møde en fyr?

Der er tre måder, som i "Avatar" for at finde en fyr. Den første - at skabe deres egen begivenhed, hvor at skrive alle oplysninger om, hvordan du ser din fremtid Man. Anden metode, hvis du har tid nok, og du vil ikke tage din tid, er det muligt at elske at gå til cafe. Der er en masse mennesker, vil det være let med en hvilken som helst fyr kunne lide at starte en samtale. Først er vi nødt til at tale om det enkle, og derefter, hvis han ville svare, at fortsætte samtalen. Kun i starten nødt til at sørge for, at den unge mand i passet ikke er hans favorit. Den tredje metode, som i "Avatar" for at finde en fyr: du kan mødes gennem venner eller igennem dem for at finde ud søger nogen sin kæreste. Du kan også se, om der er fælles interesser. Så det hele afhænger af dig, hvis du kan stille de rigtige, så vil du lykkes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.