TravelingRejsetips

Izhevsk dam: beskrivelse, interessante fakta og fotos

Izhevsk dæmning af dammen og dammen selv er den største attraktion i byen. Det skal bemærkes, at bortset fra titlen på den vigtigste rigdom af byen, dammen er den største kunstigt skabte vandmasse i Europa blandt reservoirer, som ikke er bestemt til produktion af elektricitet.

Dens længde er omkring 12 km, bredden varierer i området fra 0,5 til 2,5 km. Denne dam ligner en enorm bowl. Izhevsk dam område - 26 kvadratmeter. km, passer i den - 76 millioner kubikmeter. m vand.

Lidt historie

Det oprindelige formål med reservoiret - oprettelse af udkast power motor vand jernværk.

Oprettet 1760/10/04 dam, ved sin konstruktion blev udført af lokale livegne.

Oprindeligt dæmningen lignede en jordovn dæmning. Hendes design er blevet leveret til åbningen. Gennem de vigtigste slot fodret vand håndværk på hjul, som er designet til lastning. Anden spalter har en meget mindre størrelse, nemlig ved hjælp af vand, der falder på møllen. Hertil kommer, at bygningen af dæmningen billede vandafledning.

Allerede i 1763 dammen blev fuldstændig dannet. Hele længden af dæmningen på det tidspunkt var omkring 280 yards, og højden - kun 4 enheder. Den legendariske videnskabsmand Pallas under sit besøg på fabrikken i Izhevsk meget vurderes tilstrækkeligt dæmningen og dens konstruktion.

Ganske berømt i disse dage var Izhevsk dam. Foto af en moderne by kan ikke fuldt ud at vise stemningen fra fortiden tid.

I 1775, dæmningen var genstand for en brandstiftelse. Vi gjorde det Pugachev, der greb det område af planten. Flames opslugt GEL hjul, mølle støv, samt udstyr, som stod nær dæmningen. plante restaurering udførtes en lang 5 år.

Izhevsk dam og anlæg

Nogen tid efter påbegyndelsen af anlægsarbejdet på en våbenfabrik, der var et behov for en højere grad af vand i dammen. I denne forbindelse blev dæmningen forøget til 646,6 m længde og 30 m bredde. Også langs dæmningen, på den del af reservoiret, er blevet hamret bunker, forstærket langsgående træstammer. Kløften mellem væg og fremstillet gamle dæmning blev lagt flodsand og ler til at forsegle. I nærheden af "Veshnyakov" gjort en særlig sikkerhedshegn på blokke af is under nedstigningen af vand i foråret. Disse aktioner blev gennemført forces soldater kørestol urbane mund, fabriksarbejdere og lejesoldater. Til dette de har betalt en simpel øre.

Kompleksiteten af opførelsen af dammen

Det øverste lag bygget dæmningen blev befæstet allerede i 1834, hvorefter strukturen er rejst ved siden af stenen motorvej med afløb og gangstier. For hele længden af kysten af reservoiret er blevet rehabiliteret gader. Opførelsen af huse og infrastruktur blev udført i forhold til resten af dammen placering.

En af lederne af Izhevsk plante Bilderling, foreslog at bygge en anden dæmning reservoir. På grund af sin idé vandet forsinkes beyshlotom ensartet gøres op til hendes manglende sæsonbestemt. For det allerede er blevet defineret, udføre beregninger bekræfter fraværet af skader. Men byggeriet er ikke startet. På 1885 blev han udnævnt en grundlæggende reparation af vand faciliteter, efterfulgt af en lang periode var forbudt passage af vogne og vogne på dæmningen.

Med den stigende troværdighed af fabrikken arme og begyndelsen af Første Verdenskrig, blev enhver bevægelse af dæmningen strengt forbudt under tidsperioden fra 18:00 til 06:00.

Forsendelse og dam

Hvis i det 18. århundrede på kroppen af vand svømmede kun sejler både og både, der ikke forårsager skade på miljøet, så i midten af det 19. århundrede begyndte at dukke uprætentiøse slæbebåde og både krydser Izhevsk dammen. Izhevsk forvandlet til en rigtig udskibningshavn. Meget populær blandt den brede befolkning blev piroskaf "Iz", en længde på 12 m. Skibet var Wheel struktur, og på grund af tilstedeværelsen af én håndbagage er det ofte transporteret folk på picnic.

Passager både kører regelmæssigt Izhevsk dam i dag. Steamer med en spiral design først dukkede op her i 1916, dets navn er - "Storm". Snart, anlægget ledelse og producenterne begyndte at dukke smukke både. I sommeren gennem vandområde systematisk Fly Volozhka varede ca. 1 time.

Tilbage i 1936 i Izhevsk blev bragt flod busser, 35 år senere - højhastigheds-både, der bruger tid på den samme vej er 5 gange mindre. Dybde Izhevsk dam lov til at flytte på det tunge skibe med forskellige belastninger.

Pond og beboere i Izhevsk

Izhevsk dam spillet en særlig rolle i livet i Izhevsk mestre og handy mennesker. I hans værker, er de ofte portrætteret lokalt vartegn, som bidrog til stigningen i efterspørgslen efter deres produkter. Og dette igen, førte til velstanden i hele byen.

Fiskedam i Izhevsk vodilas i store mængder. Dammen var fuld af gedder, karper, brasen, skalle og aborre. Fiskeri på disse områder er en meget indbringende forretning. Men det blev snart hurtigt reduceret antallet af fisk. Dette gav nye impulser til sin kunstig avl. Som en del af forbedringen i reservoiret dammen karper det blev lanceret, men de betingelser, den kom ikke, og fiskene døde. Senere blev det besluttet at plante de arter, der tidligere levede i dammen. Dette er primært gedde, aborre og skalle.

Politik og dam

Izhevsk dam har længe været et populært rejsemål for de revolutionære orientering begivenheder. Der er ofte organiseret skydning, den politiske klasse, Mayovka. Alle disse handlinger er meget smart skjult som friluftsliv og picnics, som fandt sted på en smuk strand.

1906 blev markeret i historien om Izhevsk nogle opdrift rally, som blev overværet af omkring 150 både socialister. I det konkrete tilfælde med byens politi var magtesløs.

Gennem hele sin historie eksistensen af mange lignende begivenheder set Izhevsk dam. Foto desværre ikke fuldt ud kan formidle det faktum, at vandområdet er en levende organisme, og stadig holder stemningen fra fortiden.

Den mærkelige sag af Izhevsk reservoir

Tilstrækkeligt mystisk udseende af denne vidunderlige dam. Den overvejende del af forskere og historikere mener, at den nordvestlige del af Izhevsk var kløfter, der kunstigt uddybede ned. Disse hulrum efter starten på opførelsen af de berømte Izhevsk dæmninger blev oversvømmet. Den grundlæggende version af, hvad der sker, viser, at dammen blev gravet befæstede medarbejdere, der på grund af det hårde arbejde døde. Men den eneste sande svar kan gives kun til grundigt at undersøge bunden af dammen.

I de senere år er det renset fra bunden mudder til forskning.

Fabrikken dam - stolthed udmurtere

År fabrik dam basen anses for at være 1763, da han begyndte at fungere på metal plante. Udmurtere så dette vandområde som en slags mirakel, takket være udformningen af hjulene, der roterer den kraft af vand. En rigtig kunstværk var en dæmning af Izhevsk dammen. Selv før opførelsen af hydroelektrisk dæmning det betragtes som en af de største menneskeskabte reservoirer.

Fabriksarbejdere var forbundet med reservoiret i arbejdstiden og i løbet af ferien. Takket være dem, dammen fik en masse navne, der kendetegner nabolaget og det omkringliggende område.

Formen og placeringen af bredden af reservoiret bestemt geografi gaderne i byen og dens omegn. Dammen har gjort sine egne ændringer ikke kun i de arkitektoniske bygninger og mindesmærker, men også har karakter af Izhevsk beboere. Takket være kvarter med en stor, uregelmæssig og legende dam, er alle de lokale præget af den enorme generøsitet ånd, eventyrlysten, kræver for alt nyt og romantisk stemning.

X-Files

Det skal bemærkes, at en fabrik i nærheden af dammen siden 1811, var der en anden såkaldt back-up dam. Det blev brugt til at køre møllen. Jeg har oprettet denne dam F. Poppe.

1919 i historien om Izhevsk dam var præget af, at der i en festlig atmosfære, med et stort antal tilskuere, de to-ørn blev fjernet fra tårnet af planten, og druknede i dammen.

37 år efter denne begivenhed er klassificeret som "top hemmelige" i bunden af reservoiret blev sænket monument til Stalin, som var foran det lokale Kultur- og fritid.

Treasure i bunden af reservoiret

Virkelig enestående er den mystiske og Izhevsk dam, der i moderne tid er legendarisk. En af de mest populære - om Djævelens pit, som har utrolig dybde. Dets dybde - mere end 15 meter. Geografisk er det placeret i nærheden af landsbyen. Volozhka. Et stort antal mennesker druknet i dette sted, men ikke en eneste krop er endnu ikke blevet fundet.

Ifølge fiskerne, de regelmæssigt se der de største dinosaurer, gedde og alle former for monstre. Disse historier endnu mere inspiration besøg Izhevsk dam. Fiskeri, men der kan være fyldt med en vis fare.

Der er rygter og legender om de to-ørn af bronze, som tidligere var smykket i toppen af et af tårnene af planten. Belysning lit denne interessante artikel i mørke og gjorde ørn fantastisk smuk. Under den bolsjevikiske regime ørn gentagne gange frigivet og vender tilbage til det sædvanlige sted. Men efter en reset forsøg på dammen stor dybde, og det ikke kan findes i mange årtier.

Izhevsk dam sygdom

Fremgangsmåder til selvstændig rensning af vandet af naturlig oprindelse, fra perspektivet af miljøforkæmpere begyndte at funktionsfejl siden 1960. På det tidspunkt var det ikke lægger stor vægt på dem, og de problemer, begyndte at akkumulere og blive værre.

Wake-up call blev fulgt i 2003, når vandet i hanerne beboere begyndte at udgive en ubehagelig lugt. Til gengæld blev vand tæt forbundet med den lokale dam. Det største problem var den rådnende tang på grund af det store antal af lignende organiske.

Allerede i det næste år til at beskæftige sig med dette problem i mere end 5 tons karper blev frigivet i kroppen af vand, der ikke er fanget i denne dam. Efter endnu et år for en positiv ud af situationen i dammen, vi har afgjort visse alger, som kæmpede med blomstringen. Men desværre, denne metode viste sig også at være ineffektiv.

Det forhindrer den fulde dybde af vandmassen rensning Izhevsk dam, som når 12 meter.

Ifølge beregninger foretaget af vandbehandlingsanlægget Izhevsk, i sommeren 2014 at antallet af disse alger overskride det tilladte normer med 2,5 gange. Ifølge miljøforkæmpere, i år partenogenese uønsket alger suspenderede sedimenter, som opdateres og øget vand mærke i reservoiret. Derfor, i henhold til planerne for vandværket ledelse, for sin rengøring og planer om at bruge margantsevanie uglevanie.

redningsplan

På grund af varmen dammen befolket af skadelige mikroorganismer. Izhevsky dam temperaturen når 30 grader. Konklusion reservoir af økologisk katastrofe begynder i år og løber over tre år. Projektet er designet udmurt Ministeriet for Naturressourcer. Der vil blive lagt stor vægt på vegetation og rengøring af gulvet. Gennem disse tiltag, at reducere niveauet af phosphorforbindelser, der indebærer udvikling af ødelæggende alger, hvilket igen vil føre til genoprettelse af den økologiske balance. Udgifterne til arbejdet vil være omkring 500 millioner rubler. Udmurtia vil kun være i stand til at finansiere en tredjedel af det beløb, vil de resterende penge skal fordeles fra det føderale budget.

Det er også en af de livreddende projekter til Izhevsk reservoiret er et reservoir i skabelsen af en reserve Volozhka område. Denne dam vil opsamle vandet af fjederen sæson, som vil blive systematisk sænket ned i hoveddelen af vand, for at reducere den skadelige virkning af alger.

I økonomisk henseende, vil prisen på arbejdet være omkring 1 milliarder rubler, men har forsinket projektet, indtil fordelingen af det krævede beløb. I mellemtiden indhyller lokale og gæster for sin varme omfavnelse Izhevsk dam. Temperaturen af vandet deri for nogle få grader lavere end lufttemperaturen.

Badeferie på Izhevsk dam

Ethvert organ af vand i byen betragtes som beboere placere en badeferie. Den samme skæbne overgik dammen, som oprindeligt blev skabt til industrielle formål. I dag, kan du svømme, solbade og endda fisk.

På trods af, at vandet ikke længere svarer til sanitære normer, Izhevsk dam stranden er ikke tom. For folk svømmer i vandet ikke er farligt, da vandet let øget surhedsgrad. Dette er ikke en grund til at lukke dammen.

Er det muligt at svømme i dammen Izhevsk i dag? Muligt. Dette er i overensstemmelse med de lokale myndigheder og sundhedsvæsenet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.